Dame i gospodo, vas moderator Siemens foruma upravo u rukama drzi Siemens S55. Vise detalja cete moci procitati u novom mobilu, a ako se dokopam kakve kamere puknut cu i par slika...
p.s. Morao sam se malo pohvaliti :D
Printable View
Dame i gospodo, vas moderator Siemens foruma upravo u rukama drzi Siemens S55. Vise detalja cete moci procitati u novom mobilu, a ako se dokopam kakve kamere puknut cu i par slika...
p.s. Morao sam se malo pohvaliti :D
samo naprijed!
:envy:
Blago tebi!!!
knjižica sa uputama
gog ju sad sigurno lista :rolleyes:
Viki majstore!!!! To se trazi, naime nisam dobio upute... :)
Samo jedan savjet : - Nabavi tjelohranitelje , ima nas koji smo jako zavidni i ako se slučajno sretnemo....
Drago mi je da sam pomogao :)= Citat =:
Poslao: gog
Viki majstore!!!! To se trazi, naime nisam dobio upute... :)
P.S. daj mi na privat reci kakav je mob? Isplati li se? :D :rolleyes:
u društvu nema šaptanja!ništa privat!sve kaži javno!
Da stvarno ima nas puno koji su znatizeljni , daj nam reci kakav je mob sta ti se svida , ne svida ? ? ? ?
Sve cete saznati kad izadje novi mobil... nazalost ne mogu vam prije nista reci...
hvala:bat:= Citat =:
Sve cete saznati kad izadje novi mobil... nazalost ne mogu vam prije nista reci...
Nemoj nikome ništa reći , ti samo lijepo napiši :D= Citat =:
ma ima tu nekakav nered :love: kom ne smijem reci ime koji je u biti interni špijun KGB koji nam skida virtualne honorare ak napišemo kaj prije nego što izađe u mobilu :fried: :spin:
Šteta.... inače, pa "samo" nas je 200 + kojih 100-tinjak posjetioca, pa mogli bi čuti pokoju riječ prije ostalih zar ne?? :angel:
da,valjda imamo to pravo!ico nam je vođa, o o oo ooooooooooo!
A da nabacimo kakav štrajk ako ne bude informacija?? Ili da odemo na ćevape bez onih koji ne daju te informacije... mislim da bi ih to pokopalo!! :D :D :D
Ne želim ništa ćuti samo želim čitati i obećajem svečano da ću kupiti novi Mobil , kao i sve do sada.
Nije valjda naklada mobila tako mala da ovisite o tome hoće li 300-tinjak ljudi nešto saznati prije ostalih.Ne tražimo kompletan sadržaj nego samo najinteresantije mrvice.Ako nas mislite zezat na takav način napravil bum novi forum i svi se bumo preselili , pa si sad mislite !
Tako je šljakeru!! Pokazat ćemo mi njima!!
(Samo da nas ne izbace sada zbog kritika :D )
Mis mo jaaako dobri ;) :angel:
dobar je to mobitel
NE SKREĆI S TEME VIKI!!!daj nam ditejls o novom mobilu!
Ako ćemo istini za volju mi smo skrenuli s teme zato na prikladnom mjestu otvaram novu temu Kakvo nam iznenađenje sprema "Mobil" u Mobil internet cafeu.
P.S. Možda se netko oda. Psssssssst
A jel zna netko da li će S55 doći do božića?? Sad sam upravo prodao Ericssona i čekam dolazak S55-ice. Da li se zna otprilike kolika će mu cijena biti??
Po informacijama koje sam dobio iz vipneta trebao bi cak doci 1. 12. no to mi se cini malo prebrzo...
Znači u ponedjeljak je na policama VIP centara i njihovih srebrnih partnera.Jedva ga čekam vidit live i ... držati u ruci!:rotfl:
Vidjet cemo...