tek sam dobio k800 pa me zanima: jel se moze modat, sta se moze modat, i na kraju s kojim programom i kako?
Printable View
tek sam dobio k800 pa me zanima: jel se moze modat, sta se moze modat, i na kraju s kojim programom i kako?
svasta se moze modat ako si voljan platit
ali nije ko na 750 zato jer far ne podrzava k800 a xs++ moze samo flashat main i FS ali ne moze customizirati FS i koristit FSX
ako flashas FS mob neces moc upalit jer moras customizirat FS a jos uvijek nema programa koji to moze
tak da se free programima jos uvijek ne moze
Moze dosta da se prcka, nema toliko stvari ali sta ces,ima nekoliko camera drivera,ima nekoliko audio drivera,onda menjanje ikonica(izgled menija),ovo pricam za CID49 ako imate CID52 ima i za njega nekih stvarcica,ali program koji je glavni treba da se plati,znaci nema besplatno.
ukratko:za sad nista besplatno i lako mos sjebat mob.
Kako nista besplatno???Pa ako imas CID49 onda je besplatno,ako imas CID51/52 onda moras platiti...
pa rijetko tko posjeduje k800 sa cid 49 jedino ako ga je kupio taman kad je izasao ili u tom periodu.
pa 7 mjeseci kaze da je star. sasvim dovoljno da se zalomi da ima cid49
moguce...lako je provjerit.
Imam k800i cid49 i kao što vidite u potpisu da sam sve uspio prmijeniti bespatno
Ako netko treba FS i cust packove mogu potraziti na komp jer sam ih skidao jos dok su bili bespatni... XS++ treba barem 5 sati da napravi ili FSX ili svega nekoliko minuta..zavisi kakvam se posreći
A da...mislim da sa FAR managerom mozete besplatno provjeriti jeli vam mob CD49 ili ovaj drugi
pa sa xs++ provjeris cid i sve informacije o mobu.
MAIN
FSCode:http://rapidshare.com/files/33522912/K800_R1ED001_MAIN_GENERIC_WI_RED49.rar
CustpackCode:http://rapidshare.com/files/33520655/K800_R1ED001_FS_EUROPE_2_RED49.rar
Code:http://rapidshare.com/files/33519451/custpack_for_K800i.rar
pomoć:
1)pošto mi mob po nekim navodima podrzava flash teme(a iam ih oko 50 i u thm. i u swf. formatima,usklađene...) zanima me jedno...sve znam-kak temu složit s menijem i sve to kak ide postupak,ali di da stavim
(btw ,dal da koristim phone xs ili nekaj drugo)
\files_to_upload\tpa\preset\system\desktop\flash\ <---gdje je to tj. gdje da to stavim ?
(eto picajzla sam i sad da nekaj odmah ne sjebem...):scool:
2)iam audio drivere...prek čega i gdje da ih stavim
3)kak mijenjam skin media playera--->piše da ih kopiram u tpa/system/multimedia/mp eh sad...ak može pomoć i ovdje bio bih zahvalan
ispričavam se na nekim pitanjima,koja su glupava ali ja,neuko đubre, želim sredit nekd stvari na mobu pa eto...:scool:
Ja sam za to sve spreman platiti ako ne mogu napravit sam. Samo recite di i koliko.
samo w serija podržava flash teme, a mp skin moreš minjat samo na k750 i w800