Kupujem klima uređaj do 2500kn,koju bi mi preporučili?
Što bi bio vaš izbor između Samsunga,LG-a i Whirpoola(sve su 3.5kW i ulaze u budžet)?
Printable View
Kupujem klima uređaj do 2500kn,koju bi mi preporučili?
Što bi bio vaš izbor između Samsunga,LG-a i Whirpoola(sve su 3.5kW i ulaze u budžet)?
uzmi samo poznatu firmu ove ljeve marke smrde kad se upale...
između te tri marke nemereš falit uzmi onu koja ti je izgledom najprivlačnija
znam samo da su micubiši najtiše ali i među najskupljima samo zapamti da je montaža 1000 kn
ja sam uzeo Haier... jest kinez, ali jedini ozbiljan kineski brand, fura ih mb frigo i imaju široku mrežu servisera i sve to djeluje ozbiljno, isto ti je oko 2500-2600 kuna 3,5 kW, s tim da ima ionizator zraka za koji vele da je navodno dobra stvar, a to ti LG i slični za tu cijenu nemaju koliko sam ja gledao njihovu ponudu.
jesi računo na montažu? uglavnom ako kupuješ klimu treba gledat da daju besplatnu ugradnju jel recimo kupiš klimu za 2500kn montaža ti je 1000kn a ako kupiš klimu za 3000 kn i više montaža je besplatna(bar je tak bilo prošle godine) sad baš i neznam dal nude besplatnu ugradnju recimo moj stari je kupio lg-ovu i moro je platit montažu pa ga je sve ispalo 4500kn.... pa svakako pitaj za montažu
Računao sam na montažu,ali imam poznanika koji se bavi montažom pa ćemo se "dogovorit"! ;) Vjerojatno ću uzet onda Whirpoola jer imam njihovu ledenicu i zadovoljan sam s njom tako da ne mijenjam "konja" koji pobjeđuje!Fora je u tome da u Pevecu mislim uzet zato jer imam otvoren kredit pa sam "osuđen" na Whirpoola,Samsunga i LG-a(ako zanemarim proizvođače tipa Vivax,Quadro i slične).
ja kod kuce marku gree(prije 4godine s ugradnjom 5500kn)
pa pogledaj kolko su sada.
di ću pogledat jedino što sam našao - cijena na upit
Fairland stara 2 godine, dela ko ura. (mislim da je iz metro-a za 1500 bila). Montaža klime..ko to danas još plača :p
lepeza, stara 23 godine, vrhunska hladilica, neprocijenjiva ;D
LOL...zamor ruku nakon tipkanja cijeli dan...neprocjenjiv ;D
dajte pomagajte... pliz
trebam klimu 3,5 kw što jeftiniju što bolja marka do 2499 kn
ne znam niti koje dućane gledat, idealno bi bili neki koji imaju besplatnu montazu... :comp:
hvala
Pa da si napisao od kuda si mozda bi ti ljudi i napisali nesto.Besplatnu montazu zaboravi, pogotvo sada kada je sezona.Inace montaza ti je 1,000.00 kuna bez ili 1,200.00 sa PDV.Sa tako malim budjetom nemas sta puno traziti...u sirokom luku zaobidji Quadro, ne zato jer ne valjaju nego radi veliku buku ( vanjska jedinica ).Pogledaj nesto od Sasunga, LG, Midea.Obrati paznju na potrosnju i ako su u prilici uzmi potrosnju A razreda.Inace sto se tice klima moj favorit je Dakin kojeg i sam koristim.
Da li netko zna gdje se kod nas mogu nabaviti Delonghi klima uređaji? Osuđen sam na mobilnu klimu (nisko potkrovlje), a čini mi se da su njihovi Pinguino jedni od boljih
Mislim da ih je bilo u Pevecu.
Ja imam DeLonghi...više nego odlična klima
sada je i kod mene faza kupovanja klime, dosta je bilo bjezanja u auto s izlikama da treba nesto iz ducana :D
pa me zanima ima li tko od vas iskustva kakvih sa Panasonic klimama?
panasonic me zanima iz razloga sto je moja obitelj vjerna njihovim proizvodima a i stvarno su im dobri proizvodi i nisamnikad imao problema snekom tehnikom snatpisom panasonic, a i klima mi ovako izgleda lijepo i ozbiljno . lol
Nemoj se ljutiti, ali to je totalno glupo razmisljanje....pa te stvari ne kupujes srcem.Ja nikada nisam imao problema sa Yugom znaci po tvojem razmisljanju trebao bi ostati vjeran Zastavi:banme:
Trgovci dobro zarađuju na onima koji se sjete u sred sezone ugrađivati klimu.
Moja LG me vjerno služi već treču godinu a da servisera nije vidjela ;) (filtere sam oprao i dezinficirao jedinicu sa sprejom)
imam dvi panasonicove sa inverterom al tek mjesec dana, isplate li se cemo vidit kad dodju racuni za struju ;D zasad samo znam da su jako tihe.sta se tice estetike sharpove su mi ipak ljepse, imaju vise led-ica ;D
Inverter se isplati ako mislis klimu koristiti za grijanje, a ako ne onda uzmi bez.Obavezno uzmi u obzir da klasa potrosnje bude A
@Raul: jesi pratio možda potrošnju klime, kako ti se to odrazilo na račun s obzirom na to kolko je koristiš? Kolike su razlike između klase A i 'ne-klase A' i koje su to uopće razlike u potrošnji (znam da imaju frižideri i žarulje u tim klasama i to je sve)? Tnx!