dakle:
MONOBLOK
KLIZNI
PREKLOPNI
NEŠTA TREĆE:ODKLOPNI...
zanimaju me vaša mišljenja :)
Printable View
dakle:
MONOBLOK
KLIZNI
PREKLOPNI
NEŠTA TREĆE:ODKLOPNI...
zanimaju me vaša mišljenja :)
ja osobno ni jedan ne preferiram, bitnije su mi mogucnosti...
meni su najbolji candybar tip ali i preklopni bi uzeo ako mi se sviđa i ako ima dobre mogućnosti
svi su mi ok osim kliznih i rotirajucih, te ne volim
meni su najbolji i najjednostavniji MONOBLOK.
p.s. napravi anketu :tomato:
ma obicni, candybar, ne volim klizne, okretne i preklopne
monoblokovi su mi najdraži ali mogu proc i klizni,preklopne ni u snu.
imao sam candybar, rotirajuci klizni al najjaci su mi candybarovi nekak....
meni je sve dobro osim tih rotirajučih.. frendica ima, baš mi se ne sviđa..
svejedno.. bitne su funckije i dizajn...
candybar, klizni (ovisi koji) i preklopni.. ali najdrazi su mi mobovi koji imaju qwerty tipkovnicu bilo klizni, candybar preklopni ili ti ga rotirajuci mada nisam vidio rotirajuceg s tom tipkovnicom.
potpuno svejedno iako mala prednost ide klasicnom monobloku jer je pouzdaniji.
Sve mi je OK osim rotirajućih. Nekako monoblok najdraži,ali imam slidera i totalno sam se navikao na njega. Ne bih imao ništa ni protiv tankog preklopnjaka sa velikim ekranom (6131,V3x)
ja volim preklopne, jer mi se unutarnji ekran nemože oštetiti, mislim može, ali teže.
sviwel i klizni,najgori->klasichni monoblok,al mogu proch s qwerty tipk tipa m600 i w950 oboje su prekrasni
Meni je svejedno vazne su mi funkcije
Preklopni mi je nekak najspretniji pogotovo jer gornji dio radi lijepu sjenu na suncu, pa je lakse citljiv...
PS - Napravi anketu ;)
monoblok a moze i klizni
Najbitnije su mogućnosti moba, ali ako moram birati onda candybar, pa preklop zbog veće tipkovnice
klizni...javis se otvaranjem slajda,meni najprakticnije
Candybar prije svega (čak i funkcija). Što manje pokretnih dijelova, to bolje! Još mi samo fali da uz silnu brigu o ogrebotinama vodim računa kad će vrisnut nešto..
monoblok i klizni...no uvijek naletim na monoblok koj je bolji pa sam stalno na njima...
meni je klizni nekako ljepi....Imao sam d699,d500 i n95 i zadovoljan
Malu prednost dajem cand-bar_u (monoblok_u)...
Ali klizni su mi puno atraktivniji od monoblokova... (tako da koristim 6280/6288 ;D )
meni je stvarno svejedno kakav je, bitne su mi funkcije i izgled... jedino jos nisam imao svivel (rotirajuci)...