Koji bi si prije izabrali i zašto, ali bez gledanja na cijenu- jer mislim da se svi slažu da cijena najvljena za nokiju je prevelika s obzirom na to što taj mobitel nudi.:p :p
Printable View
Koji bi si prije izabrali i zašto, ali bez gledanja na cijenu- jer mislim da se svi slažu da cijena najvljena za nokiju je prevelika s obzirom na to što taj mobitel nudi.:p :p
N 6230
E dali možda netko zna koji će od ta dva mobitela prije izaći na tržište?
cx65
Meni je nekako 6230 ljepši. I imat će memorijsku karticu, snimanje i pregledavanje filmova
I bit ce jedno 3-4 puta skuplji...
Znam. U tom slučaju CS65. Ali on je rekao bez gledanja na cijenu. U tom slučaju je 6230= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
I bit ce jedno 3-4 puta skuplji...
Ipak mislim da se za te pare može nabavit bolji mob... NJoka je bolja sta se tice funkcija, a siemens ima bolji ekran.
11mb je dovoljno ako ti netreba mp3, pa po tome se ravnas
njoka po meni...
moj izbor bio bi cx65
Pola bi vas nokiu, a pola siemens.. he he , niste mi baš od pomoći.... :) :P
Trebao si staviti anketu pa bi ti bilo lakše. Ali u svakom slučaju bi i ja prije odabrao CX65 jel za jedan 6230 bi mogao kupiti dva CX65. I po meni za te novce postoje i bolji mobiteli= Citat =:
Poslao: Hope
Pola bi vas nokiu, a pola siemens.. he he , niste mi baš od pomoći.... :) :P
Ma znam da postoje bolji mobiteli, da trebala sam staviti anketu, ali sam zaboravila. Bolji mob. je recimo N6600, ali meni je to preveliki mobitel, ipak ja imam malu ruku. Ova dva su mi nekak zapela za oko.
ti treba mp3 na mobu?
sorry frende,ali stvarno nemrem vjerovat da ti je daljinski upravljač n6230 ljepši od prekrasnog i elegantnog siemensa!= Citat =:
Poslao: cyberphere
Meni je nekako 6230 ljepši. I imat će memorijsku karticu, snimanje i pregledavanje filmova
moj glas definitivno za cx65.
tak je i meni,kad ču ga imati sa sobom,osječat ću se kao kod kuće...
Ne treba mi mp3...
Onda si uzmi CX65= Citat =:
Poslao: Hope
Ne treba mi mp3...
tako je
Znači CX65, sad samo treba pričekat da dođe... :)
gle zakaj pitaš druge ,ti znaš kaj ti treba,sad znaš kaj koji ima,stavi obadva u ruku i čuzaj...
...definitivo CX65...
komibinacija, a kao jedan 6230
...e judi!! koliko bih morao nadoplatiti kad bi zamjenio 7250i sa 6230?? recite otprilike!! ja mislim negde oko 500kn