Ovo je kao slika M65. Ako ce stvarno ovako izgledati; meni se ne sviđa, ali vidjeti cemo na cebitu....
http://www.siemensfreaks.com/temp/m65.jpg
Printable View
Ovo je kao slika M65. Ako ce stvarno ovako izgledati; meni se ne sviđa, ali vidjeti cemo na cebitu....
http://www.siemensfreaks.com/temp/m65.jpg
da, nije nesto predivno bas
navodno bi trebao raditi i na UMTS mrežama...
ali znate i sami kako je sa ovim slikama sto procure na net. Tko zan hoce li uopce ovako izgledati. Jos malo pa ce cebit, onda cemo sve znati ;)
a izgleda mi dosta stvarno ali mozda se i varam
izgleda, da kao prava fotografija, ali je to mozda nezavrsen proizvod....
fora je
kad je cebit?
ak sve tipke budu crne i ako budu malo veće to će bit moj slijedeći mobitel
Pa, nekako sliči m55, pa je to vjerojatno m65, ali tko zna...
Što se tiče UMTS-a, to je slično kao i s P900 i 1,3Mpix kamerom, tako da se ne mora sve vjerovati dok nije službeno.
Nije mi baš nešto, pogotovo žuta traka i ona žuta tipka djeluju mi ko šaka u oko.
neznam koliko je nama uopce vazno da podrzava rad na umts mrezama...
jos barem 2godine nam nije bitno, barem meni
a i kad dođe, pitanje je koliko ce trebati da to ljudi prihvate...
vidjeti cemo sve ovisi o timingu i cijenovnoj prihvatljivosti, kao i od koristi za korisnika...
Da, ali ako izađu UMTS telefoni, možda i ovi u vladi požure sa tim licencama, jer koliko znam i VIP i HT već imaju infrastrukturu u većim gradovima (Zagreb, Split, Rijeka, Osijek) i sigurno već imaju spremne ugovore za dobavljače, tako da bi za godinu dana mogli u Hrvatskoj imati videotelefoniju.
infrastruktura za 3g mrezu je nesto drugacija nego za 2g i 2.5g. U 3g se koriste mikro celije, pa ih stoga mora biti puno vise postavljenih za pokrivanje određenog podrucja. Mislim da su se HT i VIP dogovorili oko toga da koriste zajednicke pozicije za postavljanje celija, upravo zbog toga (zastite okolisa). 3G vise nije nadogradnja kao 2 na 2.5g, nego nova infrastruktura, tako da to moze potrajati neko vrijeme (ali ne predugo).
Pitanje je politike i kad ce se dati natjecaj za koncesije...
Pa ja mislim da su operatieri spremni pokriti 40% države (koliko se obavezuju ugovorom u godinu dana) za manje od pola godine, a za jednu godinu bi cjela Hrvatska mogla biti pokrivena UMTS signalom (osim možda udaljenijih otoka)
@3aTmr Znam ja to da je to nova mreža, ali vjerujem u brzinu naših operatera :D
ma ni ja ne sumnjam brzinu pokrivanja hrvatske. samo je pitanje kad ce se psutiti natjecaj za koncesiju....
blago vama, mi u BiH na bhtelecomu jos nemamo ni wap ni gprs ni mms a vi brinete kada ce umts............
ma mi smo ti ovdje na ovom forumu samo ovisnici o tehnologiji, pitanje koliko nas ovdje redovito koristi gprs ili mms. To je sve korisno i lijepo, ali je dosta skupo...
Ali opet, lijepo je imati mogucnost; pa tko voli, nek izvoli ;)
da dobro je što će imati umts,vizualno mi se baš i ne sviđa možda s nekim drugim bojama ali u ovoj kombinaciji sigurno ne.
...sviđa mi se ovaj mob :) ...
A koji UMTS telefon ne izgleda čudno??? :D= Citat =:
Poslao: damgol
da dobro je što će imati umts,vizualno mi se baš i ne sviđa možda s nekim drugim bojama ali u ovoj kombinaciji sigurno ne.
Možete pogledati na ovoj web stranici i uvjeriti se u ovu tvrdnju.
1 od 100 UMTS telefona izgleda kao normalan 2/2,5G telefon tako da dizajn m65 i ne začuđuje.
recimo siemensov u15 dobro izgleda= Citat =:
Poslao: Dark
A koji UMTS telefon ne izgleda čudno??? :D
Možete pogledati na ovoj web stranici i uvjeriti se u ovu tvrdnju.
1 od 100 UMTS telefona izgleda kao normalan 2/2,5G telefon tako da dizajn m65 i ne začuđuje.
Jedan od 100 (ili možda realnije 1 od 20) :)
meni se ne sviđa ni U15 nesto posebno...
ali brzo se tehnologija razvija, nece dugo proci prije nego to postanu mobiteli kao sto su bile one vizije prije godinu, dvi