Da li neko moze dati usporedbu izmedju ova dva modela kad su u pitanju kvaliteta signala i glasnoca zvuka u slusalici?
Zelio bi cuti vase misljenje i kad su u pitanju druge usporedbe.
Printable View
Da li neko moze dati usporedbu izmedju ova dva modela kad su u pitanju kvaliteta signala i glasnoca zvuka u slusalici?
Zelio bi cuti vase misljenje i kad su u pitanju druge usporedbe.
pa tu usporedbu imas vec ikolko ja znam, ali u podforumu usporedba modela
Z600 nema šansi ali mi je od T630 tipkovnica ružna. Tko još pita za kvalitetu signala i glasnoću zvuka u slušalici :)
Ja. Signal me jebe na T610. Mozda zato sto zivim u podrumu, ali uvijek mi je na 2-3 crtice kad sam ´doma´
A jel isitina da mobiteli jace zrace kad imaju slabiji signal?
Bapske priče... Sve zrači i gotovo. Istina neki više ali to je pre mala razlika
vise zrace, istina, jer odasilju jaci signal
Kolko zrači ti je i ovak i onak svejedno, jer ti podatci koje oni daju nisu nužno i istina... Mislim koliko bi ljudi kupovalo mobitele kad bi znali da oni zrače puno više nego što oni kažu i da uzrokuju neke smetnje i bolesti?! Prave posljedice zračenja će se znati tek za kojih 20-ak godina... A signal te po meni zeza isključivo jer živiš u podrumu, ni meni kad sam u nekom birtzu u podrumu nije signal najbolji, a ne znam da li ima ijedan mob koji ima tak jaki signal... Neš se frend hvali da njegova N 6600 hvata signal svugdje bez problema, al nisam nikad čuo još nakog da to tvrdi...
To i ja kazem.= Citat =:
Poslao: coma_zgb
vise zrace, istina, jer odasilju jaci signal
Slažem se :) :) :)= Citat =:
Poslao: Fanj
To i ja kazem.
A razliku ćeš osjetit ne
pa normalno da neces osjetiti razliku, ali to ne znaci da nece utjecati vise na covjeka
Ma cim ja znam da oni vise zrace ja odmah instinktivno osjecam bol u glavi kad dulje razgovaram. To je tak kod ljudi, kad vjeruju u nesto onda se tako i ponasaju.
za zračenje si otvorite novu temu.
Baš, ovo je glupo. Tebe Fanj očito puno boli glava jer sve zrači. No što se teme tiče mislim da je razlika samo u dizajnu jer su sve stvari skoro iste
Pa i nije razlika bas samo u dizajnu.
U čemu je još onda?
osjetna razlika je u ekranu, koji se uopce ne moze uspoređivat sa ekranom od t610.
bio sam u dilemi dali da kupim t610 ili z600, odlucio sam se za z600 jedino radi ekrana i bolje tipkovnice.
a i jos jedna razlika, z600 je telefon sa najnizim stupnjem SAR na trzistu, 0,16 W/kg
WOW! Ma zbog toga ću ga odmah kupit :) Primjetio sam da veliki telefoni imaju manje zračenja. Recimo Nokia Communicator znači Z600 je velik. Da biram između T610 i Z600 ipak bi ovog drugog uzeo
Misljenja sam da su ti podaci navedeni u svrhu smiravanja strasti kod potencijalnih kupaca, a da prave vrijednosti zracenja kriju u tajnosti.= Citat =:
Poslao: lopster
osjetna razlika je u ekranu, koji se uopce ne moze uspoređivat sa ekranom od t610.
bio sam u dilemi dali da kupim t610 ili z600, odlucio sam se za z600 jedino radi ekrana i bolje tipkovnice.
a i jos jedna razlika, z600 je telefon sa najnizim stupnjem SAR na trzistu, 0,16 W/kg
USPOREĐUJE SE Z600 vs. T630 a ne T610!!!! T630 ima bolji dosta bolji ekran od T610 (TFT).= Citat =:
Poslao: lopster
@Fanj da, tu informacuju drže u najvećoj tajnosti, da to dospije u javnost cijela firma bi propala zbog SAR-a
Tocnije cijela IT industrija.
Ja sam se šalio. Boli njih koliko telefon zrači a iskreno i mene. Ak ne zrači kao uništena nuklearka onda je OK :D
Mislim, okrenite se temi
opet ja nesto krivo procitavse, I gotta stop smoking!!! :afro:
O svemu samo ne o kvalitetu signala.Kakav je kvalitet signala na T630?Nasao sam na jednom njemackom sajtu da je jako los.
Dajte ljudi neko iskustvo iz prve ruke!
http://www.ciao.com/SonyEricsson_T630__Test_2776201
više mi se sviđa t610 od t630, ali ako baš moraš odabrati između t630 i z600, uzmi t630 jer ti je z600 cigla i pol