Odgovor na obavijest - obavezno pročitati
Dakle, temu su vrli moderatori zatvorili, pa ćemo ju komentirati na ovaj način.
Kao prvo, Chataonica je, moglo bi se reći, mjesto gdje ljudi chataju. Ako mi netko ne pokaže "Pravilnik o dozvoljenim temama u chatu" onda tvrdim da se smije pričat o bilo čemu. Otprilike isto bi bilo kako da sjedneš na kaficu, ali cijelo vrijeme kraj tebe stoji neki uberkonobar i govori ti "nemreš pričat o nogometu u gotovini u ovom bircu".
Dalje, nemaš pravo određivati koje su teme glupe. Nisi ni najpametniji na svijetu, niti najiskusniji. Ako misliš da su tme o cipelama glupe, odi se upucaj u nogu i odjednom će ti biti jako zanimljive.
Chataonica je otvorena da bi ljudi mogli pričati o bilo čemu, a da pritom ne moraju slušati "OFTOPIK!!1" ili "NEOZBILJNI STE!!1" ili "OVDJE SE PRIČA O SAR RATINGU!!1" i zadnje što treba su moderatori. Ako se neko ponaša, onda ga fino prijaviš moderatoru i gotovo.
Moderatori nisu policija, niti chataonica ima zakone koje treba poštivati, osim zakona pristojnosti i dobrih odnosa, za koje znamo da se uglavnom poštuju.
Nitko od vas nema pravo meni zabraniti da ja pričam o nečemu samo zato jer je to njemu "glupo". Ispravit ću se, nitko od vas nema meni pravo zabraniti da pričam o bilo čemu. Ako netko misli da je to smisao foruma, onda ćemo mu nabaviti broj Doktora Šunke.
Pustite chataonicu na miru i budite moderatori, a ne nacisti.
ktnx