Molim pomoć
Hvala!
Printable View
Molim pomoć
Hvala!
kolko sam skužio kupujes u vipu jer je 6234 brendirana verzija 6233 ja bi ti preporucio 6234 jer mobitel je odlican od softwarea s40,displaya,tipkovnice,zvučnika(stereo),videa(vg a rezolucija),jedino u cem je k750 jaci je fotic koji ima autofokus a i mob je vec zastario i svako ga ima.
Poja preporuka bi ti bila da definitivno uzmes njoku!! SE ima svatko na ulici, nas u 1 razredu ima nas 4 k750i, a i po meni je puno bolja nokia, ima veci displey..... :mega:
Nokia definitivno makar puno vise volim SE... Ali k750 je vec stvarno stari model + kaj mozes ocekivat probleme s joystickom sigurno! Jedino ak ti je kamera jako bitna, onda k750 ipak ima prednost.
Ja bi se isto odlučio za 6234...
Noviji model, veči displey (fizički i po rezoluciji), po meni bolji soft, još ako ima stereo zvučnike ko i 6233...
Jedino u čemu je K750 bolji je kamera sa Af_om i blicom i RDS na radiu...
6234 :thumbup:
Također 6234 ...
i ja bih se slozio.6234 je ipak bolji izbor.
noviji je,ima bolje zvucnike , ekran i 3g.
k750 ima bolju kameru,ali kao sto je vec gore navedeno,svi ga imaju...:jehon: :(
nokia , zbog dobrog ekrana iako kamera je mozda i najlosija od 2mpx modela
tako je,po danu su slike u dobrim uvjetim super,ne bi rekao da je najlošija kemara, u rangu sa k610+ali zato ima naj video reprodukciju i naj zvuk od svih mobova na tržištu..
u ovoj usporedbi 6233 roka sam tak k750-prednost samo AF...
video je isti kao i kod 6280 dok je zvuk *****ki kao kod n73 (nisam radio usporedbe da vidim koji je jaci ali su u pitanju nijanse)
uf, neznam...eto imam jedan k750 pa ne znam jel se isplati mjenjat za 6233/6234 ... po meni je najveca prednost nokie zvucnici, al imam mps-60 za s.e. pa jel zvucnik ove nokie puno jaci od k750 sa mps-60 il su tu negdje? s.e. mi je ljepsi, ljepsi izbornik, baterija najaca, kamera bolja al to mi nije bitno, gledam svi hvale to vga snimanje na nokiji..sad cito da je samo 15fps i da bi bila bolja slika da su ostavili qvga snimanje...skinuo snimak koj je poprilicno los, pa k800 ima 13fps u qvga rezoluciji(a snimanje mu je u banani)...a sad zar je tolko vazni jel qvga il je vga ak gledamo prek ekrana i mozda na kompu, bilo bi ljepse da su stavili ko na n93 30fps... ovak mi samsung izgleda bolji u snimanju,jel je? nokia nema đčć slova jel jer to bi me ubilo i bas mi se to gadi na nekim nokijama privikavanje na sms...
Samsung nema bolje snimanje od 6233/6234... Usporedio sam D600 i E900 sa 6280/6233 ... Na 6233 mi bolje ispadnu filmići, a valjda je to i zbog rezolucije... :rolleyes:
Ovo boldano, sam morao boldati, i mogu ti samo reć da drugi put provjeriš prije nego nešto napišeš! Jer to boldano uopće ne stoji...
Odeš na poruke -> postavke -> jezik pisanja -> Hrvatski i onda imaš đ,č,ć,ž i š...
Razlika za privikavanje je utoliko što ti se razmak nalazi na tipki 0 kod Nokia, dok je kod SE_a na #...
A pošto sam imao i D750 i K800 i sad 6233, mogu ti reć da je 6233 puno puta bolji za pisanje SMS_a od SE_a...
Meni je po izgledu ljepsi k750... Mozda je nokia malkice kvalitetnija, al plus SE za izgled...
@vladobrad-istina k800 ima samo cif snimanje, ma nisam upucen u to jer nit ne koristim to na ovom mobu posto je dosta lose, vjerujem ako je bolje od samsunga da je onda ok i korisno,pa bi vjerojatno vise i snimao na tom mobu neg slikao posto nema af...
@Ico- vidiš nisam znao,zato me i zanimalo...znam da na 3510 me ubijalo kad sam slao poruke s njega to s đ kad sam slao poruke...bas cu navecer iskljucit to hrvatsko pisanje...
@maniac-k750 je odlicno napravljen i ako je nokia bolje napravljena-znaci nigdje ne skripi kao recimo n70?...
..neki dan bio u ducanu i lik da mi pusti neku pjesmu na najglasnije imo je samo neku bezveznu koja se dosta tiho cula...pa me zanima jel mp3 glasniji od s.e. sa mps-60 zvucnicima,jer nisu oni nesto preglasni
jest da je k750 ljepsi,al nokia ima ipak puno bolji ekran...
a baterija?ovaj k750 ima jednu od najacih baterija na "boljim" mobitelima,znaci ne racunamo cigle bez boje il 6310 i takve modele..
za pisanje poruka samo u opcijama ukljucis engleski jezik i nema vise č,š.ć,đ,ž.
6234 definitivno, K750 je isfuran totalno, jedina prednost mu je Autofocus i meni je mozda ljepsi dizajnom, jer mi 6234 / 6233 jednostavno nije legla. Al sve ostalo na strani Nokie.
istina je da svi imaju k750, al nije sad to bez razloga! k750 se moze naci za 700-800kn i to ga cini najboljim mobitelom, kad se pogleda sto sve nudi za tu lovu(af, flash, radio, tipkovnica super za poruke, baterija prejaka, ...) 6234 vidim dode oko 1000kn, svida mi se i sve, fali mi sto nema flash, jer ja najcesce slikam po mraku(kad se popije i sl:)). ne znam, meni ne smeta sto je k750 "isfuran", meni moj ne skripi, joystick je super, zvuk isto, po mom misljenju razlika od 300kn nije realna i zbog toga ostajem vjeran svom k750:notooth:
Je da je k750i najbolji u omjeru uloženo-dobiveno, al dizajn tog moba je stvarno u banani skupa sa plastikom moba. Bojim se malo jače stisnut mob
@Dubrava: 6233/6234 ima puno glasniji vanjski zvučnik od SE_a k750 i K800... Recimo vozim se u autu i radio mi je na 3 i na SE_ima ništa ne čujem sugovornika preko vanjskog zvučnika, dok kod 6233 (auto radio je isto na 3), jako dobro čujemo sugovrnika preko vanjskog zvučnika... :spin:
sto se tice zvuka bolje nemozes naci od 6233,na k800 je stvarno slab zvucnik sto me stvarno iznenadilo.
Meni moj pada ko pijan:drink: i jos uvijek je citav i cvrst, dobro mozda sam naletio na takav...sreca...nego zanima me moze li se ta nokia otkodirat i koliko bi to kostalo? Pa moze se pojacati zvuk na k750, bas sam tu na forumu citao o tome, jel moze neka procjena koliko je zvuk glasniji od k610?
@Qwasy6: u vezi otključavanja Nokie 6234, pročitaj ovdje:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34635
Na koji mob misliš kad pitaš da li je galsniji od K610? (k750 ili 6234) :jehon: