Koji je mobitel po vašem mišljenju bolji,hvala na odgovorima
Printable View
Koji je mobitel po vašem mišljenju bolji,hvala na odgovorima
3660 sve isto sam još i kameru ima
3660, too!!!!!
3660 ofkors... Pa engage je po meni... promashaj:D
ej poshto sam ovdje dosta nov... muchi me jedan problemchich... kako da promjenim ovog avatara???:confused:
Trenutno nikako. Moraš imati preko 200 postova da staviš svoj avatar= Citat =:
Poslao: FilipVK
ej poshto sam ovdje dosta nov... muchi me jedan problemchich... kako da promjenim ovog avatara???:confused:
hvala na odgovorima
3660 ima kameru, a N-gage ima bolje upravljačke tipke, pa ako je za igre onda N-gage, a u svim ostalim situacijama je moj izbor 3660.
Meni su obje sranje jer izgledaju ko cigle
Al ipak je N-GAGE bolja
Da samo što kad razgovaraš na N-gage-u imaš osječaj kao da držiš kiflu. Isto je tako i sa pisanjem. N-gage je igrača konzola sa podrškom za telefoniranjem koje je jako loše izvedeno. Po meni n-gage je najveći promašaj nokije
nokia 3660 kao i 6600 i 3650 ima mogućnost igranja svih igara sa n-gagea! naravno nije legalno ali postoji mogućnost tako da je 3660 svakako bolji.
Pa bez kamere se ne zivi.. 3660.............. :)
Nokia 3660 viruj mi...
n-gage ti je ko game boy i ima mob, a nokia 3660 ti je mob, digitalna kamera. . .
hrescan a jesi mu objasnio!!! to bi moj brat mogao reci koji ima 12 godina ... inache ngage ti je igraca konzola a 3660 je mob (dobar odgovor)
...ispravak, ne mogu se igrati sve igre...= Citat =:
Poslao: kappa
nokia 3660 kao i 6600 i 3650 ima mogućnost igranja svih igara sa n-gagea! naravno nije legalno ali postoji mogućnost tako da je 3660 svakako bolji.
ja na 6600 igram sve igre s n-gagea
N-gage igre koje rade na 6600 provjereno su:
Tony Hawk Pro Skater 4
Fifa 2004
Rayman 3 (sa fix-om za 2 nivo)
Sonicn
Za druge ne znam ali znam da Splinter Cell ne radi kako treba
pa nije ni vazno jel se mogu igrati sve vazno je da se mogu igrati neke... ja osobno nisam niti jednu igrao nego sam to procitao davno u BUGU :)
Kada davno? U kojemu BUG-u na kojoj stranici? Ako je stariji od 5. mj. 2000. onda nemam taj broj.
Sve je to divno i krasno, 3660 ima više funkcija, ali zato i košta duplo više... ja mogu nabavit n-gage za 1800kn, sa svim priborom i 128mb karticom... A i u ducanu n-gage kosta 2600kn, a 3660 3500kn... Držao sam n-gage i stvarno je prvi put čudno, ali je ustvari pisanje i kretanje izbornicima odlično...
Pa nije N-Gage puno lošiji. Jedino šta nema je kameru ali zato ima stereo mp3 player i radio. I mutavo ga se drži kad razgovaraš. I ogroman je
A nije ni 3660 puno manji... Mene je na njemu iznenadio ekran, ima 4096 boja, ali je slika stvarno super. Meni ne smeta što je pre velik. Meni je inače u džepu uvijek mob i mp3 player, tj. 2 uređaja, a ovako je sve u jednom :). Baš taj "bumerang oblik" je fora kod njega. I dobra je stvar što se jako puno igara za njega može skinut s neta...
a sta nema N3660 65k boja??
Ima 3660, ali nema n-gage