Idem ove godine na maturalac u češku. Pa me zanima kolko para da si uzmem? Jel soma kuna dosti s obzirom na cijenu piva, jer ih moramo imatiiii punoooo. I znaima me jel dobro tamo (Prag)
Printable View
Idem ove godine na maturalac u češku. Pa me zanima kolko para da si uzmem? Jel soma kuna dosti s obzirom na cijenu piva, jer ih moramo imatiiii punoooo. I znaima me jel dobro tamo (Prag)
-Ja sam bio prosle godine Budimpesta-Prag-Bec i mogu ti reci da je Prag najeftiniji a pogotovo pive!:klap:
prije 5 godina sam isao sa 500maraka, vratio se sa 200, s tim da sam i neke krpice kupovao.. ugl, prejeftino sto se hrane i cuge tice...a izlasci jos bolje! uzivaj
Profa je reko da ima tamo neki disko na 4 kata i na svakom katu druga mjuza. Jedva cekam:klap: :klap: :klap:Cjeli tjedan necu znati za sebe:klap:
Prag je super, prekrasan, ima se kaj za vidjet, ima se gdje zabavit, najest, napit, svega ima. Bio sam 4-5 puta dosad, i svaki mi se put sveviše svidio :)
a kako su cijene tehnike?
prvenstveno me mobiteli zanimaju.
i ja sam išla u prag na maturalac, ali to je bilo davno. još prije pojave eura...:throw:
tad je sve bilo jako jeftino (jedino nam je bilo bed što smo morali kupovat vodu). ja sam tad potrošila cca 200 maraka.
ne znam kakve su im sad cijene...
Mislim da su cijene ko i kod nas. Google tako veli, a Google zna ;)
bio sam ja prije 2 godine - Prag i Beč. ponio sam 400€ ali sam potrošio samo negdje 250-300. onaj klub ti se zove karlovi lazne, blizu karlovog mosta - da ga hoćeš promašiti ne možeš, svi idu tamo... inače, maturalac je bio zakon
Bio sma ti ja prošle godine, imao sam 200€, bio sam 4 dana, i ostalo mi je još nešto.... meni je bilo super.... piva ti je cirka 8kruna pola litre, oko 4 kune u kaficu.... a u ducanu ti je oko 2 kune boca, a nema kaucije.... ovisi i o vrsti pive..
Računaj oko 300 eura, možda i više ako ćeš lumpati po striptiz barovima. Ponuda je prebogata.
ja sam istio bio u pragu na maturalcu, točnije Beč (samo razgledavanje) -> Prag (4-5 dana) -> Budimpešta (2 dana)
Da imam priliku, otišao bi ponovo tamo jer mi je Prag super grad... imaš šta vidjeti, jeftina cuga, klopa, ima onaj disko na 4-5 katova sa poprilično dobrom muzikom... Stvarno se isplati otići vidjeti taj grad, i zbog znamenitosti... :spin:
:klap: :klap: :klap: :klap: :klap:
Tam sam prespavao u tom disku... :klap:
Atmosfera je predobra, 80% hrvata će ti skoro bit u disku (svi na maturalcu)
Zika na svakom katu druga, uglavnom komercijala, al kog briga uostalom :klap:
1000kn ti je dosta (to je brijem oko 4000 kruna jel tak ?)
Na striptiz se uvijek može potrošit, tak ak računaš na robu, striptiz i sl još 1000 kn... a ako gledaš na cugu, hranu i ulaznice dosta ti je 1000kn
ja nažalost bio u grčkoj....nikad necu prežalit kaj nisam u češku....
ja sam bila skoro plakala jer su nas u srednjoj poslali namjerno u prag..i nisam otisla..bila sam toliko razocarana jer smo u ponudi imali jos spanjolsku i grcku..sada bi voljela otici :)
Bio ja u Pragu prije 10g zadnji put, tada je bilo sve bagatela! Cura i ja, romanticna vecera na brodu (koji te voza jedno 2-3sata) uz pokoje pivo(jer vino im nista ne valja) izaslo nas oko 50-tak kn! To su bili dani! Ali ne vjerujem da je jos tako. Ali da se ima sta vidjeti i da ima zabave u to uopće ne sumnjam!
Grčka = skupa cuga, previše razgledavanja na +50, upadi u disko po 20ak € , prag-sve suprotno
a znam..svjesna sam toga..ali islo se u 9 mjesecu i ja sam htjela u spanjolsku na plazu,koktelcic,komadi :love: ,a i obozavam spanjolski jezik,mogla bi ih slusati po cijele dane..i bas sam bila zagrijana za spanjolsku ,a mogla je proci i grcka..a prag mi se nikako nije svidao..sada mi je zao..a sta ces..
ja sam mislio da je bezze ceska
znaci ocekuje me dobar provod :)