dakle...kako namjestiti da mogu skidati vise od jednog fajla u firefoxu...
to me strasno nervira...ima li kakva ekstenzija ili nesto????
Printable View
dakle...kako namjestiti da mogu skidati vise od jednog fajla u firefoxu...
to me strasno nervira...ima li kakva ekstenzija ili nesto????
pa i inaće bi trebala moći, kako ne ide? meni je tako od kada imam FF
pa ja ima firefox i meni on pokrece po vise download od jedanput a nisam nist dodatno instalirao
da...to imam...ali svejedno mogu samo po edan fajl skidat...cula sam se sa zerobravom i reko mi je da reinstaliram firefox...sad cu to napraviti pa cu javiti dal se kaj promijenilo...
a jeli ti možda misliš na više fileova sa rapisharea?
ne, više filova tipa "save target as", dakle bilo kakvih download linkova. ima čudan problem, čim stavi drugi link, prvi staje sa skidanjem, tj. puca. preporučio sam joj da reinstalira ff, jer zasad neko konkretnije rješenje ne znam.
Valjda trebas namjestiti negdje u opcijama da mozes imati vise veza prema serveru.
probaj skidat s nekim drugim browserom,meni spyware terminator nije dao da skidam vise fileova sa IE
FF rulezzzz
evo...reinstalirala sam...ali i dalje ostaje isti problem...
da nije nesto u postavkama krivo stavljeno...kako vi imate???
ali u operi skidam vise fajlova bez problema...
ne znam da li to sta znaci ali kada reinstaliram FF i ponovno instaliram...sve mi ostane isto...ekstenzije, bookmarksi...obrisem onaj folder u program filesu...
da li treba mozda restartati komp?
Jedino mi pada na pamet da možda povećaš veličinu cachea - pod Tools > Options > Advanced > Network ćeš naći postavku za veličinu. Možda ti je premalen,a FF sve što skida prvo zapisuje u cache,a kad je DL završen onda kao gotov file na disk. Stvarno mi je neobično da ti ni DownThemAll ne može skidati više fileova istodobno,a namijenjen je za to...
u cache je oko 80mb...
Da,meni je 50 i sve radi super... Baš ću malo prokopati po opcijama,sad si me zainteresirala :)
ispraznila sam a sad sam stavila na 150...i opet isto...
nista ... idem sad na spavanac..
ponovno cu deinstalirati FF i obrisati folder...pa kad ga ujutro upalim vidit cu dal se sta promijenilo...
Jesi ga probala startati u Safe Modu i sve postavke vratiti na default (znam da je ovo malo nezgodno...)?
firefox ima tih gadnih nekakvih problema, meni se znalo dogadat da mi skida al uopce ne prikazuje kaj skida...pa tako da je sad firefox u stanju mirovanja i opera se znoji ko luda sad... :dunno:
evo jedna dobar addon koji vec dugo koristim. dole u statusbaru se pokazuju downloadi
https://addons.mozilla.org/firefox/26/
https://addons.mozilla.org/images/pr...tatusbar-6.jpg
to sam si i ja skinula...i onaj downthemall...ali ne funkcionira...nisam probala u safe modeu...
ne kuzim zasto kad ga deinstaliram, restartam komp i ponovno instaliram...sve mi ostane isto...mislim, ostanu bookmarksi, addonsi, postavke i slicno... kak da se tog rijesim :)
ma koristim i ja operu ali ponekad mi treba FF jer mi opera na nekim stranicama steka...tako jedno vrijeme opce nisam mogla otvoriti cafe mobil u operi dok ga je u FFu normalno otvarao...
jos uvijek nemam tu opciju za vise downloada odjednom...odnosno, kad pocnem skidati drugi fajl, prvi se automatski zaustavlja...
bookmarksi i ostalo ti ostane na kompjuteru, reinastall ti to zadrži.. tako na nekim igrama ti zadrži ono što si save-ala.
Sada nisam siguran gdje ti to ostaje. Pogledaj pod c\documents and settings\user\application data i tamo bi trebao biti folder firefox..
njega obriši kad uninstaliraš ff.
I eventualno počisti Registry,jer gomila postavki ostaje zapisana tamo
c: documents and settings/IME/application data/mozilla
c: documents and settings/IME/local settings/application data/mozilla
c: program files/mozilla firefox
deinstaliraj i to sve brisi, bas sam i ja jucer napravio i koja promjena u brzini otvaranja FF :)