Ako netko zna ?
Kupovao bih "na crno"..
pozdrav
Printable View
Ako netko zna ?
Kupovao bih "na crno"..
pozdrav
Otvori oglasnik i pogledaj. Nisam ziher da je orginal, tko zna. Nazovi i pitaj. Čuo sam da zna rulja update software i onda sam stavi crnu masku. U mobis neče ni dolaziti tj na hrv tržište znači jedina opcija na crnjaka.
http://www.oglasnik.hr/oglasi/mobite...uda/index.html
ah uzmi n70 onda..ili oglasnik..
N70 i n73 nisu baš komparativni modeli :)
Čekaj, zašto N73ME neće uopće dolaziti u Hrvatsku odn. u Mobis?
ako ne nađeš u oglasniku onda kupi običnu i staviš soft od N73 ME i eventualno kupiš crnu masku
jel uopce ima crnih maski za n73?
o i mene zanima,nest sam procitao na srpskom forumu al nist konkretno
Ja sam se baš zanimo za taj model pred kraj 11 mjeseca i u mobisu mi je rečeno da najvjerojatnije u hrv ne dolazi, onda sam zvao u njemačku svoju vezu i tamo je došo oko polovice 12 mj i bila mu cjena 550 eura na crno.
Tako da vjerujem da ovo kod nas šta prodaju preko oglasa da su mučke ili ako je prava došla iz vana onda je cjena ziher veča od 400 e
ma samo je stavljena crna maska i to je to.to im je lakse i isplativije.
Ja sam isto kad sam uzimo N73 (10.mj.) pito u mobisu za N73Me pa su mi rekli da najvjerojatnije ne dolazi u HR, a vidim kako su uveli N70Me pa možda bude i s N73Me.
A gdje ima za kupiti crnu masku? E ljudi recite mi jel ima u Hrvatskoj N70ME. I koliko košta? Jel N73 sličan kao N70? Please odgovorite, ajd please!
Razlika između N70 i N73 je dosta...
N73 ima bolji dspley i veći (fizički i po rezoluciji), bolju kameru (3Mpx) sa AF, bolju bateriju, noviju verziju symbiana, dva zvučnika...
Crnu masku za N70 možeš kupiti u dućanu (neorginalnu) ili u mobisu (originalnu) ili na crno, a za crnu masku za N73 neznam...
A zašto si baš sad toliko zapeo za tu crnu verziju...ak ideš na šminku onda kupi neki drugi mob ;)
Imaš u Nokia Deutschland webshopu za 510€ + poštarina (koja je min 10ak €).
Potraži i na njemačkom eBayu,vjerojatno netko ima
Ma ja bi Hrvatsko! I jel ima za kupiti u Croatiji N70ME za manje od 3000 novi, sa full opremom?
Samo u Mobisu? Nigdje drugdje? Pa ja bi nešto bliže, nešto u Dubravi! I usput gdje je mobis? A jel ima jeftinih polovnih N70? recimo za 1500 sa garancijom, neogreban itd.? Sam pitam, ak nema, onda novi u mobisu!
pogledaj u www.oglasnik.hr tamo ima sigurno za 1500kn
Pa kupi si običan N73 i kupiš onda ovu masku crnu samo što ja neznam dali toga ima kod nas...
http://img.inkfrog.com/pix/wahmanwah..._N73_BLK_a.JPG
Malo da se cijepidlači Nokia N73ME ima ikonu tipke za brzi ulazak u media player u obliku note dok obični i koliko se vidi na ovoj crnoj nije takva nego ona obična ko neki pravokutnik
Funkcija tipke je ista...samo držiš tu tipku 2 sek i upali ti se player...
Da, da tipka je svejedno programibilna, pa je onda svejedno koja je oznaka na njoj...
Samo što na masci od N73 ME, je ta tipka sa naljepnicom note i "bijele" su samo gornje 4 tipke (oko joysticka), dok su tipke c,meni,olovčica,"nota" i rub kojiih povezuje, crni...