Tema sve govori..pa mašti na volju
Printable View
Tema sve govori..pa mašti na volju
Pa ja vec kupio... Knjigu Harry Potter i nekog medu u casi...
(cura je fan harry-ja, a vec sam joj dao poklon, a i ona meni zato sto se vjerojatno necemo vidjeti u srijedu)
Ja sam dobio nekog plisanog zabca koji pjeva i vrti glavom, poprilicno zanimljivo...
Nice...vi to malo ubrzali..
ja kupio parferm... nekakav E SPIRIT il tak neš... preporučila teta iz dućana (koja je usput bila jako dobra :love: ) jel sam ja mutav za takve stvari
Dobro da ga nisi poklonio teti
Ne vjerujem da cu kupovati nekome nesto, eventualno dragoj neku sitnicu radi paznje...
Mislim da je valentinovo postalo previse komercijalizirano i da je to samo jos jedan od nacina da trgovci namaknu lovicu...
Smatram da se ljubav moze iskazati na jako puno nacina i da zaista nema potrebe za ovakvim necim..
Eventualno neka gesta, a da sad idem kupovati neke bijesne poklone, to definitivno ne!
Ništa. :D
Mi si ne kupujemo za Valentinovo.
Radje odemo u kino ili kazalište, veceru i sl.
Prava cura koja stvarno voli svog dečka je najsretnija kad je on sretan. Zato on, da bi nju napravio najsretnijom, mora SEBI kupit nešto. Onda je on sretan jer si je kupio nešto, a ona je najsretnija zato što je on sretan.
Tako da si ja razmišljam da poklonim gume za auto ili godišnju kartu za striptease club ;)
neki mali znakic paznje ce sigurno dobiti ;) dovoljno je sto ima mene ;) ;D
ne znam valentinovo mene nekak asocira na skromnu romantiku pa ce definitivno bit neka sitnica u pitanju a koja, znat cu kad ju nadem il osmislim nest kreativno, volim bit origigi :)
Ma poklon nije ni bitan, bitno je ono sto ti pokazes osjecajima i svojim ponasanjem kroz cijelu godinu (ili koliko ste vec zajedno) toj osobi (po mogucnosti onoj do koje ti je stalo)...
@ivstojic - pa jesmo malo pozurili, kad je vec cijeli vikend kod mene, zasto joj ne bih onda sad dao poklon, a vjerojatno ju necu moci vidjeti za taj dan...
Ajde usput jedno pitanje...
Koliko ste dugo u vezi...
Ja sam u vezi - sad ce 21.02. biti 3 godine i 5 mjeseci...
jest da je to sve iskomercijalizirano... i nemora se poklanjat skupe poklone, ko kaze.. ali opet nemozes bas nista, kao da je sasvim obican dan. barem bombonjera i cvijet, to nece toliko utjecati na dzep, a donjet ce radost curi i osmjeh na tvom licu kad vidis njen osmijeh ;)
let there be love...
Valentinovo suck...toliko je iskomercijalizirano da mi se riga od valentinova.
Slusam radio danas s posla i na posao:
...kupite parfeme, samo za valentinovo u nisim parfumerijama kupci iznad 350 kn dobivaju Milka Love praline...za najromanticnije valentinovo...
...neka valentinovo bude najromanticnije i najljepse do sada, u Galant restoranu...
...valentinovo u McDonaldsu...
Samo sto javni WC - i ne nude ekstra ponudu za valentinovo...
...fuj gadi mi se...
Idem u meksicki restoran sa dragom vise zato jer oboje volimo to jesti i tamo cesto svracamo, pa je ovo zgodna isprika za dobro se naklopati, i zato jer tamo svracamo vec godinama, iako kad cujem sve ovo gore najradje bi otisao neki drugi dan.
... da istina ubise me s reklamama. Napisala sam pjesmu...najiskrenije od mene---:love:
Ma cure žele samo nešto "posebno",čudna su to bića
sve do ove godine sam bila nekako euforicna oko tog valentinova...ne zbog poklona,nego ono...nekako mi je taj dan poseban...iako smo svaki dan skupa, volim da je taj dan malo drugaciji i posebniji,romanticniji i slicno...
volim ja i poklone ali mi je glupo da se crvena ruza plati 25kn!!!bolje da odemo na pizzu...ili na biljar :) i napijemo se ;D
sta cu pokloniti???pa ne znam...potkosulje ili slicno...nesto sto mu treba...a i to je mozda, jer bas nisam pri parama...
a i taj ce dan biti malo u qrcu jer ono...neka daljnja rodakinja je umrla i idemo na sprovod... :cry:
ali navecer vjerovatno kino, ili biljar...po dogovoru...
inace, skupa smo 2 i po godine...a mjesec i po dana zaruceni :love:
ooo čestitam vam ;)
Sad bi nest napiso ali necu vas sve uvrijedit, uglavnm V day sucks :thumbdown
Moja cura se neće razgovarat sa mnom već 2- 3 tjedna pa ću joj poslat 10 sec prije valentinova poruku u kojoj piše Volim te!, ako će biti odgovora ću bit jako sretan, a ako ne znači da nema nade!