Sa koje stranice mogu da skinem video clipove za SE K700i.
Printable View
Sa koje stranice mogu da skinem video clipove za SE K700i.
Evo tema za zahtjeve za igre i programe za Sony Ericsson telefone. Napisite za koji model trazite i valjda ce vam netko dati link.
Sto nije manje vise na istim stranicama dostupno za vecinu modela?
ne da mi se tražit pa ću pitat dali ima tko program za mob u javi da mogu na k7oo otvarat word i druge tekst datoteke
treba mi program preko kojeg bi mogao se dopisivati s frendom besplatno preko bluetootha...
skido sam vec neke ali nisu htjeli raditi, pa ako ima netko program i da provjereno radi nek javi...
:spin:
probaj ova 2
meni je bolji bluetooth mess. ovog drugog nisam isprobo
Može neki link sa temama za k750i.:spin:
o tome se već dosta pisalo... mogo si malo potražiti...
pogledaj na: www.zedge.net www.mobile9.com http://www.myk750.lasyk.net/
Imali netko nekakve erotične igrice? :):)
imam ja,evo tu su,al nemoj da saznam da si stariji od 18:lmao:
Ima li tko Face Warp za K700/750 i Spy Cam za K800?
Izvoli FaceWarp
hvala, a jel uopće postoji SpyCam za k800?
ostavis mob negdje i on ti svakih recimo 5sec uslika jednu sliku, sve zavisi kako ga namjestiš!
ima li iko bluetooth mini golf?ja sam sa moba ga sluč izbrisa:kitty: :klap: :freakout:
Ljudi dajte mi recite skinula sam si par tema na pc i kako ih sada staviti u mob? Jer kad pokušam otvorit piše mi "this is not a valid bitmap file"??? nisam nikada to skidala pa nemam pojma, oprostite na skretanju s teme...
Pa na mob ih prebaciš pomoću PC Suite_a tj file managera...
na isti način kako prebacuješ mp3 ili video na mob, tako prebacuješe i teme na mob samo u folder TEME...
pa sto te zanima iman ti ja masu. javi se ne na pm
trazim program mobil luck za K750i pa bi molio ak netko ima da stavi tu link ili fajlu...hvala
evo mobil luck nadam se da ces se snaci. samo klikni dowload i to je to. crackiran je uz to. LINK
neznam jesi li ga nasao ( mini golf ) ali evo LINK
imas jos par bluetooth igara
dakle microsoft word .jar za sve SE telefone rezolucije 176*220 LINK
You are not logged in or you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
1. You are not logged in. Fill in the form at the bottom of this page and try again.
2. You may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
3. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Log in
User Name:
Password:
Forgotten Your Password? Remember Me?
The administrator may have required you to register before you can view this page.