T-mobile poskupio MMS sa 1,49 na 1,98kn ( zvaršeno promotivno razdoblje )!:fried:
Printable View
T-mobile poskupio MMS sa 1,49 na 1,98kn ( zvaršeno promotivno razdoblje )!:fried:
i sitno je bitno, dobro je jedino sto ja nikad u svom zivotu nisam poslao mms
Eto, još jedan razlog zbog kojeg mi je drago što sam u potpunosti prešao na drugu mrežu :-)
A šta je tu tako čudno što je poskupilo... koliko ja znam, i prije te akcije cijena MMS_a je bila oko 2kn, tako da to nije nikakvo poskupljenje nego samo kraj promotivne akcije i vraćanje cijena na staru cijenu... :spin:
Ja isto dosta cesto znam poslati MMS i fakat su smradovi sto ce opet poskupiti...
Mada imam novi broj MOBIL-a i cijene su jos uvijek iste...
sramota je sto su poskupili mms.ovo je potpuno nerealno,a jos ide i ogranicenje na smijesnih 100kb.:thumbdown
E pa mora se izjednaciti priblizno sa vipom, pa zar ste zaboravili ono sramotno poskupljenje smsa, radi kojeg sam i presao na vip...:fried:
I naravno sad je vip jeftiniji, a i nema ogranicenja, tj posaljem mms i preko 200 kb, tj do 295 a naplati mi samo jedan mms, pa tih 1.89 stvarno nije puno za skoro 300 kb podataka, s time da u mmsu, posto imam dobar mms klijent na benq c81, mogu poslati bilo koji fajl sa moba...:klap:
Joj i na Tele2 je poskupio! (sarkazam) :bunny:
Daj budite sretni sto uopce imate MMS, gadi mi se vec TELE2!!!
Pa valjda ti je jasno zašto Tele2 još nije uveo MMS. Kako je objasnio njihov predsjednik uprave, tehnički su sposobni pustiti GPRS i MMS odmah, ali čekaju da pokriju što veći dio Hrvatske, jer s VIP-om imaju ugovor samo za pozive i SMS, što bi kod korisnika izazvalo zbrku. Očekuju da će do kraja ove godine pokriti 90% stanovništva, i tijekom ove godine će uvesti te usluge.
Bravo za Tele2! :klap: I ta mrežica bu nekaj imala , ja kod sebe doma iziđem iz kuhinje i dođem u dnevni boravak i ode mi signal , nevjerovatno , moram se vratit nazad da bi uspostavil poziv , smijeno valjda sad bude bolje.
Meni ovo uopce nije bas neko poskupljenje... ja sam zadnji put aktivno slala MMS-ove kada su kostali 5 kn, pa bi mi za 10 MMS-ova skurilo cijeli bon. :D :D
Pošto vidim da si iz križevaca ti si na vipovom signalu koji očito tamo i nije najbolji. Ostaje ti da čekaš da se vip udostoji to područje bolje pokriti ili da tele2 postavi svoj repetitor. Napiši problem na kontakt stranici tele2 da je tamo loš vip signal pa možda ubrzaju postupak. Naravno, teško je tako nešto očekivati ali nemaš što izgubiti.
LOL...
Nego sad je cijena MMS-a vrlo slična cijeni jedne minute videopoziva ;D
Pa kaj nisi čuo da na stranici www.vipnet.hr pišu sve cijene, pa i mms-a, ali eto pošto si lijen, 1,91kn.