Evo uzimam novi mob pa se nemogu odlucit izmjedju ova 2 . obadva mi se svidjaju .kazite , koji je pouzdaniji , koji manje krepava i opcenito iskustva
hvala
Printable View
Evo uzimam novi mob pa se nemogu odlucit izmjedju ova 2 . obadva mi se svidjaju .kazite , koji je pouzdaniji , koji manje krepava i opcenito iskustva
hvala
Pa neznam sada koji ti je bolji.. Ali oba mi nisu nešto. Jeli možeš uzet v3i?
Uglavnom ti v3 ima prednosti sa ekranom velikim i skinovima, a njegova se memorija može dovući do 10 MB..
Tako da ovisi što te zanima..
EDIT: e da, tema bi ti trebala ići u potforum usporedbe modela..
čuj obojcu sam imo,i moram kazat ovako,l6 je ista kao v3,samo što je v3 preklopna a l6 nije,oba imaju istu memoriju,osim što na v3 možeš ju proširit tj.dovuč da tih 10mb,opčenito obojca su jaka tj.imaju dobro kučište i to metalno,l6 je jeftiniji a v3 je skupa ko pas bez obzira što je star mob,baterije su na jednom i drugom solidne kvalitete tj.izdrže taman koliko ti treba,ali najviše mi se dopala v3 i kad bi moro birat uzeo bih v3
prijatelju, ako hoćeš šminkicu, uzmi v3, ali ako hoćeš imati light show na mobu, onda uzmi L6 jel se taj mob može pretvoriti u doslovno disco mob. dakle, ima senzor koji je osjetljiv na zvuk i prilikom pljeska, udarca, muzike on blica u istom ritmu. ta opcija se zove rhythm lights. tu još ima i funlight prilikom poziva i tako...
Prednost v3 je da ima puno bolji display i da podržava skinove, ali i L6 se da lijepo urediti makar nema skinove.
Dakle, moja preporuka je L6 samo zato što je v3 isfurana do kraja!
Poštovanje :)
jel postoji mozda crna maska za l6 ?
mislim da sam se odlucio ipak za l6 jel kako je vec netko rekao , v3 je totalno isfurna
samo trebam nac nekog blizu (bj,kc) da je prodaje .btw. trazim je vec mjesec dana i nemogu nac , izgleda da cu nakraju otic u tele i uzet l2 :D
komentari i dalje dobro dosli
imaš u t-mobile, oko 500-600 kuna, ništa previše i to simpa paket, ne pretplata.
I mislim da će ti se svidit onaj funligth..
ako ti baš netreba kamera uzmi l2, iako ni na l6 nije nešto posebno kamera.
Svejedno, ružnije izgleda bez kamere, kad je ono iza sve ravno.. neznam kako da objasnim..
netreba mi kamera jel ionako na tim low-budget mobovima su i "low-budget " kamere . ali nema veze sta je l6 ima
uzeo bi ja l2 al mi se ne isplati posto je samo par kuna jeftinija od l6 u simpi , a i tastatura od l6 mi je ljepsa
Joj, ja ti nikako nebi preporucio l6. Taj mob me jako razocarao, ekran je katastrofa totalna i tipke previse bljeste u mraku! V3 je odlican mob, pogotovo za cijenu kolko sad vrijedi, ja sam ih imao vec 4 i nikad nije bilo problema!! Ako hoces javim ti na pm kod koga je moja bivsa v3 koja je u savrsenom stanju da nebi bilo da oglasavam tu nesto.
Onda predlazem L7, njih je jos manje od L6. Ja samo kazem da je mene l6 jako razocarala, ekran je stvarno 5 klasa ispod starih motorolinih ekrana (v525 i ostali)...
Istina da je V3 isfurana ali sad vise ni nije tolko kao prije pola godine, godinu. Ne vida ih se vise tak cesto, sminkerima vise nije in.
Ja sam imao vec 2 ponude za rabljenu L7 po 400kn...
jel se dade tele kartica ubacit u v3,tj jel se da dekodirat?pitam to zato sto mpx ima nekih problema kod toga
btw.netrebaju mi neznam kakve funkcije. da ima bluetooth da mogu spojit slusalicu , ok ekran da se vidi dobro slika kad ju metnem za wall , par mb-a za mp3 melodije i da se dobro cuju na zvucnik i tako neke stvari . puno mba mi netreba jel nemislim slusat mjuzu na njemu posto imam mp3player
Na l6 su ti wallpapersi totalno neiskoristivi, ja si isto volim stavit neku dobru fotku za pozadinu i zbog toga me l6 najvise razocarala. Da se V3 dekodirat bez problema, bilo ih je i za kupit u tele2 pa ak naletis na takvu neces ni morat dekodirat.
za te pare mislim da ti je bs c81 najbolji nije motorola ali jeb*** kartiac kamera plavi zub....
jel bolji ekran na l7 od ekrana na l6 ?