Kako promjeniti jezik na nokii 3650?
Printable View
Kako promjeniti jezik na nokii 3650?
nvm otkrio sam.
Nego dali je to dobar mob?
di mogu skinuti dobrih programa i igre,a da nije na dotsisu,nego daje malo preglednije?
Još jedno,kako isključiti infracrveno kad ga uključim?
infracrveno se samo ugasi se sam ugasi. Ja sam za svoj 3650 skida sa dotsisa, neznam di bi još bilo.
ok,hvala.
Mob je fenomenalan,prvi put da imam symbian mob....oduševljn sam.
a kad znaš da je 3650 DRUGI po redu symbian mobitel za masovno tržište od njoke, onda to još više dobiva na težini...
mislim da imamo još jenog ovisnika o symbianu, što kažete ljudi?
dobrodošao
hvala,nemogu shvatiti kako sam do sada živio sa mobitelom bez sybiana!!
Ima nevjerovatne mogučnosti.....
Hehe.. Zivot bez symbiana je kao zivot bez kruha :lmao:
Nego.. solidan je to mob.. Taj je bio i moj prvi symbian.. :love:
Ali mob je poprilicno zastario i ima dosta nedostataka ta verzija symbiana sto je gore ( v6.2 ). Ovi noviji symbiani su puno impresivniji.. :thumbup:
Ima kojih programa za izvođenje .avi datoteka?
OT: Ro@m ostavljaš se siemensa?:-/ :notooth:
Smart Movie moze pokretat AVI-e, ali nisam siguran dal ce ti Smart Movie radit na tom mobu.. moras probat..
ILI-probaj naći u nekom od oglasnika, ima ljudi koji prodaju te programe lijepo složene po abecedi na CD-ima. Cijena je stvarno mala, mislim do 50 kuna za takav CD, a stave baš najbolje programe.
da nebi dao 50 kn za cd,kad mogu skinuti sa dotsisa...
Pa čuj kako za sada izgleda,dok EL71 ne dođe sa servisa....
Zna se zamjena....:love:
A tko zna možda i ostane....
Ili koji bolji symbian uleti...:notooth:
Znaš skinuo sam od pervana-serbus zagreb i bre-bre rap pa bi si to htio staviti na mob.Baš je žestoko.
A koje ekstenzije svira RealOne player?
Eh,da i još nešto.
KAd si namjestim neku melodiju da mi svira kad me neko zove,ne svira mi uopče ta melodija nego ona standardna,ova svira samo kad dobim poruku.
Real Player moze vrtit gp3 format.. Imas neki konvertera s kojima mozes konvertirat bilo koji format u gp3 pa mozes gledat i u realplayeru, al avi format nije kodiran kao gp3, samim time, vise zauzima memorija, ali je i dosta kvalitetniji video u avi formatu.
Sto se tice melodije zvona, izgleda di si namjestio samo melodiju poruke, jel posebno stavljas zvono za sms, a posebno za zvono kad te netko zove :)
BTW.. dobar forum za skidat je i Symbi@n Forum ( www.mobilecastle.biz/mobiles ) tak nesto ide url.. potrazi ak nie, nesjecam se vise tocno jel neidem tamo od kad nemam nokiu :)
Ček a di se namješta to za melodiju zvona??
Profiles -> Odaberes profil koji oce, recimo general -> personalise i tamo podesavas
Sad nemam niti jednu nokiu kod sebe pa ti nemogu pogledat tocno, vec ti napamet govorim pa nisam bas precizan..srry :)
Je poidesio sam ali uvijek jedna te ista svira....NWM
NEgo dali se kako može instalirati na 3650 Series60 skins support?
Nazalost nema theme support taj symbian koji imas gore.. Ali postoji jedan program... zaboravih kak se zove jbg.. s njim mozes imat recimo neki skin support..
A ovo sto ti neradi melodija.. to je neki bug u sustavu.. siguran sam da to mozes rijesit sa hard resetom i da ce onda biti sve u redu sto se toga tice..
A kako se dela taj hard reset,a dali to briše sve podatke?
Hard reset radis tako da utipkas *#7370#
Gubis sve podatke na mobu ak napravis hard reset , tako da prije toga napravi backup kontakta i prekopiraj fajlove koje imas na komp :)
EDIT: BTW.. sad sam potrazio.. program s kojim mozes imat skin support na toj njoki se zove SmartLauncher a napravio ga je SymbianWare ;)
E,a ke ak nemam kabel?:notooth:
Bluetooth ili infrared ?
Editirao sam post zadnji, nasao sam ti ime programa ;)
Nijedno.....jedino možda na laptopu ali je neš bt sjban
Program je Freeware ili?
Nije freeware, al sam siguran da ga mozes naci na dotsisu ili na nekom od foruma..