Dovoljno je poslati e-mail na adresu:
amk.maksimir@zg.t-com.hr
s naznakom podupirem peticiju.
Iako neće proći, treba probati. Mada mi je nacelno svejedno za parking, komunalije su svima u interesu...
Printable View
Dovoljno je poslati e-mail na adresu:
amk.maksimir@zg.t-com.hr
s naznakom podupirem peticiju.
Iako neće proći, treba probati. Mada mi je nacelno svejedno za parking, komunalije su svima u interesu...
Evo Ja Poslala
Jel treba biti hrvatski mail provider :smart: ili moze biti i strani?
Lajte kere Jakobsfelda ;D
ili
Uzalud vam trud svirači.......
jer
sheriff Banditsch, ima VIZIJU ;D
http://img487.imageshack.us/img487/448/banpuca8kd.jpg
E ne znam.. posalji, sta te kosta...
a traba i lajat ponekad= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Hehe, meni dopizdilo lajat, al dobro poslaću i ja, jer mi dotični lik ide na q.= Citat =:
Izvorno postao Trapavi
Nije Bandić kriv. Ona pederčina od Sanadera je otela lovu Gradu. Onda je Bandić rekao da će ukinut neke od "državnih projekata" - čitaj: projekti koje država (Sanader) zahtijeva a Zagreb bi ih trebao sam platiti. I onda ga je Sanader pozvao i rekao mu nešto slično kao i onom tipu u Gorici. Ukratko, nek ne sere jer će se probudit kraj konjske glave ili tako nešto. Mafija HDZovska. I jebat ga, 800 milja treba negdje skupit.
Trebalo bi peticiju protiv idiota i lopova od Sanadera napisat, jer Zagreb direktno pati zbog njega. Mater mu seljačku, da mi ga je na zebri srest u gradu...
ne bi ti valjda zafalilo UK4 ulja u kočnicama? :D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
I jel moze sa .com domene?
Pa ti nisi Zagrebcanec;D ;D ;D, tvoja se ne broji:notooth:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
upravo poslao.neka se glas gradana cuje:argue: :beer:
Poslao sam i ja mail... pa će mo vidjeti... :spin:
NIje sanader oteo lovu Zagrebu. Sam znas koliko mi idu na qurac i Sanader i HDZ, ali ovo je mozda prvi pametan potez bilo koje vlasti u HR. Radi se o preraspodjeli sredstav, odnosno prvi put da se nesto dogadja na podrucju decentralizacije. Npr, jaaako puno firmi su registrirane u ZG ali vecinu prihoda ostvaruju na drugim lokacijama i sav porez se slijeva u Zagreb. Jel to uredu? Nije. Slicna stvar se dogadja u Splitu. I Split gubi lovu koja se ostvaruje u drugim dijelovima zupanije. Dakle radi se o preraspodjeli love, a ne o otimanju. Na slicnom principu je ustrojena i Austrija, tako da ono nije sanaderova izmisljotina, nego samo kopija Austrijskog modela.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Ruku na srce, Banditsch bi digo cijene i ovako i onako, samo je stvar vremena, a ovo mu je jako dobra prilika da opravda postupke i ostane "cist" pred biracima.
Mislim da je svima jasno da Banditsch ima aspiracije da bude mali Tudjman. On je genetskki programiran da vlada na taj nacin i dovoljno je jak u svojoj stranci da to i postigne, barem za metropolu. Ne bi se okladio da nece uskoro pucat na premijersko mjesto.
Nema veze sto je u SDP-u, to su geni kameni. To je isti mentalni sklop kao u vecine HDZ-ovaca.
Znas da zagrepcanec zna di je opcina, a hercegovac sve u opcini
;D
EDIT, evo da pojednostavim:
Moja Fata radi u "Ericsson Nikola Tesla" u Splitu sa jos dvjestotitnjak ljudi. Ericsson ima sjediste u Zagrebu. Place zaposlenika uplacuje preko zagrebackom racuna, preko zagrebackog Regosa, preko zagrebacke porezne uprave. Porez na dohodak koji je Fata uprihodila se uplacuje u Zagrebaciki proracun. A di ono Fata radi?
Radi se o tome da se ovaj dio poreza prebaci tamo di je prihod i ostvaren.
A ko jebe Banditscha i njegove megalomanske projekte tipa podzemna zeljeznica i grijana obilaznica.
Svejedno!?!?!?= Citat =:
Izvorno postao Trapavi
Pa daj pogledaj cijene čovječe. za parking je najviše poskupilo... bar 45%... Sve ostalo je poskupilo također ali ne 45%
evo ja upravo poslo :thumbup: :thumbup: :thumbup: ;D ;D ;D
Drug Mile je potpuno u pravu,radi se samo o donekle postenoj raspodjeli sredstava.,
Zar je normalno da sav novac ostaje u Zg?Pa nije Hrvatska samo Zg kako neki danas misle.,
Proslo je vise od 10 godina kako je rat zavrsio,Hrvatska radi,a Zagreb se gradi.,
Slušaj ti Jakovčiću, ;) Ja kad dođem u ZG na tekmu, moraću se švercat u tramvaju radi Bandićevih pizdarija. ;D;D;D= Citat =:
Izvorno postao RAUL
kolko sam u tako parking je poskupio nekih 100% s 8 na 16.. al mi je nacelno svejedno, ztao kaj parking mogu izbjegavti.. ovo ostalo nemrem= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
u prvoj zoni je bio oko 12,5 kn u drugoj 7,5 kn
Sad je u prvoj 18 kn a druga vjerojatno oko 12 kn...
ispravak... 1. zona parkinga je bila ravno 12Kn (nije išlo se na tih 50 lipa), a druga je bila čini mi se 8kn...= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
+ cijena SMS-a :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Ico
neka dignu parking na 100 kuna/sat
neka cistoca bute 500 kuna mjesecno
a kubik vode 50 kn.
Bitno je da ce ekipa sve to zaboraviti na sljedecim izborima i opet ce glasat za ekipu koja je poharala Rvacku.
@DM mislim da Bandinjo nebi dirao cijene da nije ostao tanji za 800tinjak milja kuna godisnje.
Ima i DM pravo, u neku ruku. Ali svi su rekli da ta "decentralizacija" nije nikakva decentralizacija nego da je jednokratni potez koji neće nikom ništa donijet ubuduće. I sami HDZovci to vele, jedino je Uberkrele uvjeren da je nekaj napravio. Zašto? Jer u Zg zna da nema teorije dobit na izborima, pa se sad uvaljuje gdje može dobit. Ko da većina Dalmacije ne bi ionako glasala za HDZ (napominjem: VEĆINA, ne svi).
Ja bih, za početak, dignuo svima prirez na isti nivo. Onda ZG ne bi morao trošit lovu na donacije drugim gradovima, nego bi sami sebi bili dovoljni. Sorry, al tako je - jedino ZG ima 18% i stalno nekom nešto poklanja. Ne moraju od tog prireza ni lipe dat nikome, nek' sve sebi uzmu. Ko i Zg. To bi riješilo finu šnitu.
Nadalje, onaj famozni autoput i ona famozna podzemna su projekti tek na papiru, ao ovak i onak ne bi išli u postupak još dosta vremena. To trenutno ne plaćamo.
I kao treće, ne vidim ama baš nikakvu logiku iza projekata koje Sabor i Vlada naručuju, koji "trebaju hrvatskoj", a onda ih Zagreb mora financirat? Nek' pljunu iz proračuna, k vragu! Ne trebaju obnavljat Zeleni val ili stadion - to će Zagreb. Ali projekti od državne važnosti bi se trebali financirat iz državnog proračuna. Lako je s tuđim mlatit gloginje...
Da onaj dio poreza prireza itd od SE koji se zaradi u Splitu treba tamo i ostat, to se slažem. Ali ovo kaj je UberKrele napravio nažalost nema veze s tim.
ja onda predlazem da se mi svi fino preselimo u metropolu,,,tako nas vishe nitko nece okrivljivat da papamo vashu paru ha?:rolleyes: