Zna neko neki ili kako unlocati nokiu 7370
Printable View
Zna neko neki ili kako unlocati nokiu 7370
Na tvoju žalost i ona je jedna od BB5 modela i ne može se otključati na crno.
Osim ako je kupljena u VIPnetu onda možeš za 488kn i da,to je jedini i još uvijek najjeftiniji način za otključavanje tog modela.I uz sve to i legalan pa ti ostaje garancija.
a ako je u nokiji kupljeno?
Onda nebi smjela bit zaključana jer oni ne prodaju svoje uređaje zaključane,uvijek su slobodni i bez brandiranja.
ali moj buraz je stavljo sifre da kao poruke necitaju i sada ju je zaboravio...
e pa nije ti onda mob kodiran, za to se onda obrati mobisu, to bi za njih trebao biti lako rješiv problem...........
Jesi probao sa vraćanjem na tvorničke postavke
kako to napraviti?Jer gle...Meni je mobitel upaljen,ali kada ga ocu otkljucati on mi trazi sifru,kuzis?
Napiš serial number moba možda se može sa mastercodom= Citat =:
Izvorno postao Marin_227
Daj u detalje!Di skinuti taj program?
Sry decki sada sam nasao taj program na forumu.SRY;D
znas kaj jebeno kaj nema kod za taj mob.Stara mi oce taj mob do nove godine da bude fenci svenci....No ima ko jos neku ideju
Ako si ga kupio u mobisu, onda ga odnjesi njima, oni će ti to srediti... Samo će ti to i naplatiti... ;D
BTW: daj koristi tipku edit, i nemoj psovati! nije lijepo, a nije prvi post u kojem si neku sitnu psovku napisao...
ma da...super
Pokušaj utipkati brojeve 12345. To su tvornički brojevi, možda upali.
Druga stvar-kad ga uključiš, kad utipkaš PIN, pa dok se pojavljuju one ruke, pokušaj stisnuti onu veliku tipku kako bi te odmah "ubacio" u Imenik.
Iako sumnjam da su postavke ostale tvorničke, pokušaj ovako, a onda ga nosi u Mobis.
super...Jebeno sam se zajebo s tim siframa...tj zakljucavanjem
E, a da pokušaš sam sebe nazvati. Dok mob zvoni, poviše jedne multifunkcionalne tipke bi trebalo pisati Opcije, pa preko njih uđi u Meni i pokušaj vratiti tvorničke postavke.
***** ti misa moby kak si ti pametan.Hvala na ideji.Odoh probat
nis od toga izgleda....U opcijama ima sam odbaci,preuzmi poziv
Jesi probao sa mastercode kalkulatorom samo upišeš imei i on izbaci kod ne trebaš upisivat koji model moba imaš
Ako ti nije jasno napiši tu imei pa ti mogu ja probat
Ili probaj sam
http://nfader.z-host.ru/
evo ga 0233473203
i sta sada?
Ima Neko Ideja Kakvih?
pa možda je to besplatno u Mobisu. Meni je frend prije par godina napravio takvu pizdariju s Siemensom MT50,samo sam ga odnio u tadašnji Siemens Mobile u Heinzelovoj,ekipa napravila SW-update i sve bilo ok. Za 0 kn
problem je taj kaj ja nisam u zgu ja sam u medjugorju kod rodbine,stara mi se oce zbigecat i ponest taj mobutel do nove godine kuzite?sada cu joj morat svoj dat...
ne znam,evo gledam u uputstvima od 6280 (isto je Series40),tamo piše "Unesete li 5 puta uzastopce krivi sigurnosni kod,pričekajte 5 min i tada opet pokušajte unijeti ispravan kod." Ništa o zaboravljenim kodovima. Pa da probaš potažit nekakvog lokalnog majstora tamo,pa da napravi SW-update?