Prijedlog za moderatora - Računala - Krompirko
Prvo da kažem da mi je malo glupo predlagati samog sebe... ali jednostavno eto moram nekoga... jer kako vidimo statistike postova, računala forum skupa sa svim svojim podforumima ima jako mnogo tema poput ostale trojice podforuma... ( motorole , caffea, oglasnika ( top podforumi) ) te na drugom mjestu po broju postova... odmah iza chataonice... A da nema niti jednog moderatora koji upravlja tim dijelom...
No to nije sve... kad pogledamo u forum računala, primjetimo da postoje moderatori samo za igre i za hardware... dok ostalih par sekcija nema moderatora...
Primjećujem kako se svakim danom okuplja više ljudi i posta više postova... moderator sam 1 godinu računala/hardware... ali kako stvarno visim na forumu računala, zna mi se dogodit da primjetim neke teme prije Admina... a bome se znalo događati da take teme ostanu neprijavljene i postovi ne obrisani...
Često mi se znalo dogoditi ako manipuliram jednom temom i prebacujem je u drugi podforum, da zaboravim editirati naziv teme, radi bolje preglednosti ili slično te u drugom nemam ovlasti... pa moj posao ostane nedovršen...
Imam viška slobodnog vremena i nisam zaokupljen drugim web projektima... ne radim na nikakvim administracijama... pa eto sebe nominiram za moderatora foruma računala... jer jedino sam ja siguran da bi to mogao konkretno obavljat i du dužnost, odnosno ovlast iskoristit za bolji rad...
Da ću konkretno obavljati posao, potvrđuje eto mojih 1 godinu sa možda 2 upozorenja na rad i to u samom početku dok nisam bio ufuran
Hvala:thumbup: