evo sad vidio na rtl-u samo nisam uspio napisat broj dobije se neka nokia......... svaki 10........
Printable View
evo sad vidio na rtl-u samo nisam uspio napisat broj dobije se neka nokia......... svaki 10........
valjda nokia 1112i= Citat =:
Izvorno postao OuttaControl
ajde malo više detalja ako ko zna:thumbup:
Kako mislis svaki 10.?= Citat =:
Izvorno postao OuttaControl
mislim da je prvih 10... vidio sam to jos jucer, al nisam uspio ulovit tocno sto... neka nokia je sigurno :)
inace treba poslat rijec "tomato" na neki broj....
Treba poslati rijec "tomato" bez navodnika na 092 1200012
Jel moram imati tomato ili mogu sa drugim operaterom poslati tu poruku?= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Sa Tomata ni ne dozvoljava slanje poruke na taj broj, barem kod mene.
Poslao sam sa 098 i 095 ali nije dosao ni report pa sumnjam da je broj ispravan.
Evo poslao sam i ja, također nikakvog reporta. Pisite ako netko dobije kakvu povratnu informaciju.= Citat =:
Izvorno postao kokibj
Ja sam jucer poslao i dobio sam report da je poruka zaprimljena.
ima netko kakve nove informacije o tome...?
poslao i ja,ali nikakav report.jeste sigurni da je broj ispravan?
Sve detalje mozete naci ovdje:
http://www.tomato.com.hr/osvoji_mobilni_telefon.htm
Ja sam odmah nakon reklame poslao dvije poruke sa 091 (dobio delivery report) i nista nakon toga.
Upravo bila reklama na RTL-u, poslije reklame poslao sam dvije poruke sa teleta, za jednu dobio izvještaj o isporuci a za drugu ne :( Šta dalje? Da li je netko dobio poruku da je osvojio mob ili Tomato Sim sa 50 kn?
Ja sam prije neki dan vidio tu reklamu, ali naravno nisam stigao "uhvatiti" broj. Poslao sam tada e-mail Tomatou, i ovo su mi danas odgovorili:= Citat =:
Izvorno postao Slavonac
"Poštovani,
Nagradna igra traje 5 dana i traje od 13.12.2006.-17.12.2006.
Za sudjelovanje u Nagradnoj igri potrebno je poslati SMS sadržaja „tomato“ u trenutku kada se na televizijskom programu prikaže tomato TV spot na broj koji se prikaže na ekranu.
U SMS nagradnoj igri pravo sudjelovanja imaju korisnici svih mobilnih mreža.
Prvi korisnik koji nakon prikazivanja tomato TV spota na HRT-u, NOVOJ TV te RTL televiziji pošalje SMS sadržaja „tomato“ na broj prikazan na TV spotu, dobiva tomato paket Nokia 1112i, a svaki deseti korisnik dobiva tomato box s početnih 50 kn na tomato računu.
Srdačan pozdrav,
Vaš tomato"
Etoga, sretno svima koji se nađu u pravo vrijeme na pravom mjestu :thumbup:
Hehe, i mislio sam si da je to nekakva takva patka...hehe= Citat =:
Izvorno postao SEguy
Pa tko još ima vremena to sve pratiti na tv-u, sa napisanom porukom na mobu spremnom za slati, i držati prst na okidaču (tipki) ;D ;D
Ma to je bez veze...a ja se već ponadao i poslao 3 poruke...koji baksuz :creep:
Zašto bi bila patka? Slažem se s tobom da je stvarno "ludo" imati spremnu poruku za slanje i gledati sve TV programe, ali na Tomatovom web-u su objavljena pravila nagradne igre. Ja sam slučajno imao upaljen TV program na kompu dok sam surfao pa sam poslao poruke ali ne namjeravam sjediti dan i noć ovih 2-3 dana i slati poruke. Bit će zanimljivo vidjeti da li je tko šta osvojio :)= Citat =:
Izvorno postao observer
Vidim da nitko nije spomenuo da se Nokiu 1112 isplati i kupiti za tu lovu, nedavno je bilo nemoguce doci do 1110i iz Tele2, ovo je u biti identican aparat osim plavog pozadinskog osvjetljenja. Idealan odabir za drugi aparat. Nego, da li je kodirana?= Citat =:
Izvorno postao Slavonac
Tako sam ja dobio Tele2 broj... Reklama je uvijek isla u isto vrijeme, bas kad sam gledao TV, pa nije bio problem pripremiti SMS i poslati ga cim sam vidio reklamu :)= Citat =:
Izvorno postao observer
Sad je prije Binga bila reklama. Reklama je jaaako kratka i, zamislite uspio sam poslati 2 poruke (s Nokije 3310-nema čekanja da otvori Inbox, bla,bla). Ništa, ali baš ništa.
Kontam si, bolje dato 200kn i kupit si Tomato komplet nego ovako se prostituirati s porukicama, pa hoće-neće, a tamo neki montažer s TV (npr. govorim napamet)-već obavijestio čitavo susjedstvo kad će ići reklama.
Kažem-ne vrijedi jer uvijek će biti "onaj brži", ali brži znate na kakav način...
Ovi u tomatu su doskočili unaprijed pripremljenima, jer mijenjaju broj. U četvrtak je broj bio 0921201200, a jučer 0921201212 - danas ne znam.
Haha! Dobra!
Danas je 092 121 12 00.
Pa tko puši više tu foru...:rolleyes:
Ma gluposti! Ja našao u onim besplatnim novinama Metro nekakav njihov letak gdje isto reklamiraju neku takvu spiku. Zapravo ono di prvih pet koji pošalju poruku nakon punog sata dobiju Tomato karticu s početnih 50 Kn. Na letku lijepo piše termin od 12.12.2206 od 7:00 do 16.12.2006. do 6:59. Iz gluposti sam poslao poruku negdje brijem 14.12.2006. i kaj da kažem "Delivery failed".
danas je 092 121 12 12
delivery prosao, a dal ce bit nesto od toga, nekako sumnjam :)
I, jel itko s našega foruma osvojio "kapitalca"? (Tomato Njoku 1112i):rolleyes: