dakle, zanima me koji sve modeli mobitela imaju kućište ( masku, određene dijelove...) izrađene od metala ili određene legure....?
naravno, navedeite samo one koji se mogu nabaviti na našem tržištu...
za sad samo znam B-Siemens EF81...
hvala
Printable View
dakle, zanima me koji sve modeli mobitela imaju kućište ( masku, određene dijelove...) izrađene od metala ili određene legure....?
naravno, navedeite samo one koji se mogu nabaviti na našem tržištu...
za sad samo znam B-Siemens EF81...
hvala
B-Siemens EL 71(mislim), sirocco:) ,8800, 8801...
d900 je od izbrusenog aluminija
benQ-Siemens ef81-izvanredna kvaliteta kućišta (izrađeno od pravih materijala - magnezij, aluminij, mineralno staklo vanjskog zaslona) ...c/p s t-mobilea
mda-i sa nekim iznimkama (vario..),n91
nokia 8850 imaš neku u oglasniku, 8950- čini mi se, seT610(djelomično metalno)
8910! Navodno je od titana... 8850,8890,8810, Motorola V60i (mislim da je ta),V3 naravno...
i poleđina L7... Jedan pad i skrivila mi se maska:)= Citat =:
Izvorno postao BM0021
E da, pa i k700 ima tak neki metaliziran poklopac bakterije... Ma ima cijelo brdo mobova!
teško je nabrojat te sve mobitele... svaki ima bar neki metalni dio:-/
:lmao:moto-L2= Citat =:
Izvorno postao gLemon
mislim da el71 nema metalno kuciste nego je to samo premaz boje metala.= Citat =:
Izvorno postao zicozg
K700 ima plastični poklopac baterije... nema niti jedan metalni dio... samo je tako napravljena i pofarbana plastika da se čini ko da je od metala (imao sam taj mob tako da znam)...= Citat =:
Izvorno postao BM0021
Nokia 8910 ima kućište navodno od titana... Nokia 8850 ima kućište od nekakve legure aluminija, Motorola V60 ima kućište od neke vrste aluminija...
Ona Nokia 8800 i 8800 sirocco...
Ja sam također imao k700i i cini mi se da je poklopac baterije metalni jer je uvijek bio hladniji od ostatka telefona.
ak gledas samo na kvalitetu k700i ti je glavni to napucavaš u zid,igreš nogomet sa mobom :P i dalje radi ko beba
= Citat =:
Izvorno postao Ico
8850 ima od magnezija :thumbup:
:jump: a kolko ti možeš sr.t, majke ti mile. čuo sam nekaj da neki lik može iskromirat plastiku i da izgleda jaku dobro. pa eto ideje da si iskromiramo mobove.= Citat =:
Izvorno postao konan1
Za kromirane dijelove si moraš kupit 6233;D= Citat =:
Izvorno postao AutoXpert
da. imaš kromirani mob i krpicu za naočale da ga stalno brišeš... ;D
A sada si brzo svi= Citat =:
Izvorno postao AutoXpert
PIMP YOUR PHONE
Otrčite u trgovine i kupite zračne kistove za bojanje modela-maketa i poskidajte maske i na posao!!! ;D
vario IMA metalno kuciste, odnosno, cijeli prednji dio kucista (koji se dize gore) je od eloksiranog aluminija, ja sam mislio da je plastika, a da je aluminij samo okvir oko ekrana, kad gle cuda; cak I tipke za javljanje su alu.. :) bas pisem s njega, uhvatio se na wlan od semerara u wtc :))))= Citat =:
Izvorno postao sodom
;D ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao Vuki
samsung sgh-e300 cini mi se da je dio ispod vanjskog ekrana metal, jer je uvijek hladan... i izgleda ko metal :rolleyes:
Vario nema metalno kučište, i zapravo si bio u pravu prije kada si mislio da je samo okvir metalan.= Citat =:
Izvorno postao ::diaboliq::
Metalne su i tipke još, i ništa više na kučištu.
Ovo drugo je plastika metalnog izgleda.:wstupid:
Provjeri kod proizvođača ili još bolje zagrebi ga pa ćeš vidjeti ...hehe.
Moj je bio pao pa i zato znam 100% to što pričam.
Nemoj muljat ono što nisi provjerio.
N91 isto...