Vidim da je jako povoljna cijena pa razmisljam da ga uzmem. Jel ima netko kakvo iskustvo? Koje su razlike u odnosu na VS3?
Printable View
Vidim da je jako povoljna cijena pa razmisljam da ga uzmem. Jel ima netko kakvo iskustvo? Koje su razlike u odnosu na VS3?
moj je frend ima, i stvarno ništa posebno, jedino veliki plus je BT, e da i maska je izmjenjena. a ostalo je sve isto.
mislim da je ok.ekran je najbolji uopce,dobra kvaliteta,BT i solidna kamera.jedina mana je sto memorija nije prosiriva...:-/
Imao sam ga...a prije godinu dana i vs3...
Najveca razlika je BT...ostalo je 99,9% identicno kao na vs3...osim maski koje se na vs6 ne mjenjaju...
Izmedu ekrana, kvalitete izrade, menija i ostalog promjene nema.
Znaci nista previse bitno... Najvise me smeta nedostatak vanjskog displaya, inace bi vjerojatno uzeo taj mob.
Da osim ako ti nuzno ne treba BT, razlika i nema...= Citat =:
Izvorno postao BM0021
Btw i mene je smetalo to kaj nema vanjski display ali sam se naviknuo i sada mi je drugi mob koji ima vanjski display namjesten isto da je poklopac neaktivan....hocu reci sve je stvar navike...
mislio je na to da se ne vidi propusten poziv, poruka, koliko je sati itd.= Citat =:
Izvorno postao rise000
ima ovo svijetlo al to nije to.
To svjetlo malo popravlja dojam, nije bas nuzno otvarat mob svaki put kad se maknem od njega na 5min da vidim dal sam sta propustio ali da bar ima neki mali najprimitivniji vanjski display... Vec bi uzeo mob al ovak sumnjam, kg800 cu uzet. Premalo razlika u odnosu na vs3 koji sam davno imao.
To je istina, ako isključite BT i 2MPx kameru to su praktički isti mobiteli.= Citat =:
Izvorno postao BM0021
No moram reći da je VS3 koji sam uzeo od kolege iznad mojeg posta pravio odlične fotografije za jedan 1,3 MPx model...pa se pitam kakva je sad ta nova kamera na VS6 modelu, mislim da ne treba podcjenjivati taj model.
ne vjerujem da je prevelika razlika u kameri izmedju vs3 i vs6.nema AF tako da ne ocekuj bas previse(kao ni od jednog mobitela).
nema autofokus ali ima ručni, i ako dobro pogodiš sve je super, kao da si slikao sa autofokus sustavom...samo što 90 % ljudi uopće ne zna princip rada autofokus sustava ;D= Citat =:
Izvorno postao zmija
Velim, kamerica je na VS3 bila ok, malo je balans bjele boje u banani ali je inače ok.
Baš me zanima hoće li netko ovdje sa foruma uzeti taj mob (VS6) i dići pokoju sliku da vidimo iz prve ruke.
= Citat =:
Izvorno postao observer
Evo ;D
http://img215.imageshack.us/img215/2...0009hm6.th.jpghttp://img215.imageshack.us/img215/5...0006og9.th.jpghttp://img215.imageshack.us/img215/1...0003oh6.th.jpg
:)= Citat =:
Izvorno postao rise000
No, što sam rekao...uzmite u obzir uvjete u kojima je slikano i da ova pivska čaša nije u fokusu baš kako je trebala biti postavljena i fotke su ok.
Pa kamera je odlicna nitko nije ni tvrdio suprotno jedino je pitanje koliko je bolja od one na vs3. Ja sam imao oba i tvrdim da gotovo i nema razlike.= Citat =:
Izvorno postao observer
Ono sto je odlicno da cak i baz flasha, kojeg nema, daje dobre fotke i po mraku :thumbup:
Meni su i vs3 i vs6 bili privlacni najvise zbog displaya koji je nemjerljivo bolji od gotovo svega ostalog na trzistu...ostalo je prosjecno ili nazalost malo ispod toga...
Ocjena 3 od 5 ;D
Zna li netko gdje se mogu besplatno naci ikone, themes i wallpapers za ovaj mobitel VS6 (osim na zedgeu tamo ima wallpapera i naravno panasonic box-u) ?
Ako zna bio bih mu jako zahvalan na linkićiću :):thumbup:
kakva mu je autonomija ..
evo nakon par dana korištenja mogu reć da je autonomija sasvim ok , meni izdrži do 3 dana uz sat razgovora dnevno i 15-tak poruka ... :thumbup:
meni na vs6 ne radi BT bas najbolje , neznam do ceg je to
ono na mobu normalno radi i sve , komp ga normalno vidi i ostali mobovi , al kad pokusam spojit komp s vs6 onda mi napisi "authentication with fran vs6 failed" , a kad pokusam s nekog drugog moba poslati nes preko BT-a onda mi napise [ na drugom mobitelu , konkretno samsung d520 ] da trazi popis uslugu od vs6 ... i tak stoji i stoji.....
inace kamera je *ebena , bar koliko vidim po slikama na mobu :D
jedna slika 700 kb :)
= Citat =:
Izvorno postao Fran Mirtl
što se tiće bt. meni je sve radilo super , nego ti je problem što je proizvodjać stavio "blokadu" da nemožeš slati ni primati datoteke veće od 1mb.
To se rjesava panasonic headset managerom koji nazalost radi jedino putem IRa :spin:= Citat =:
Izvorno postao vatrogasac1
to znam , ali meni nece ni slike ni nis :D= Citat =:
Izvorno postao vatrogasac1
a to sam vidio , ili preko usb kabla ili preko IR.= Citat =:
Izvorno postao rise000
jebemti panasonic.
a tak lijepe slike sam slikao
kak da ja sad to prebacim na komp ? ;o
Da, steta kaj ide samo prek IR al ajde barem ide ok brzinom...= Citat =:
Izvorno postao Fran Mirtl
Kaj se tice BTa, probaj ovo:
Na kompu:
start>setting>c.panel>bt devices>izaber mob ako si ga vec upario>properties>services i oznacis sve :thumbup:
Na mobu -
izberes sliku>send via bt>odaberes ime kompa kad ga pronade ;D
probat cu thx
ja prezadovoljan njime