Evo buduci da sam ga tek dobio, jos ga nisam upalio, pa da mu nebi odma s*ebao bateriju, zamolio bi neku strucniju osobu da mi objasni kako se puni baterija od samog pocetka....zahvaljujem...
Printable View
Evo buduci da sam ga tek dobio, jos ga nisam upalio, pa da mu nebi odma s*ebao bateriju, zamolio bi neku strucniju osobu da mi objasni kako se puni baterija od samog pocetka....zahvaljujem...
O tome se već stvarno dosta pričalo... potraži malo po forumu...
Bilo bi dobro da ga prvih 2-3 puta isprazniš do kraja i da ga prvi put puniš 8-12 sati (mob je naravno izgašen), a drugi i treći put ga puniš nekih 8 sati... i onda je baterija formirana, a kasnije ga možeš puniti kako hoćeš...:spin:
sorry, novi sam...al budem ubuduce...= Citat =:
Izvorno postao Ico
znaci, rezime ovoga, tvoga, ako sam shvatio...= Citat =:
Izvorno postao Ico
sada ubacim bateriju u mob i punim ga ugasenog 8-12 sati, nakon toga kad se isprazni, ponovo punim 8 sati, i tako 2,3 puta....
sorry sto pilam, al stvarno neznam...
Samo da napomenem, što se tiče za K800i...K800 nema ni približno osjetljivu bateriju kao npr. Samsungovi mobiteli (koje ak ne formiraš, baterija je gotova), nego ga možeš puniti kak hoćeš...ja bateriju nisam formirao kak spada i traje min. 4 dana uz razgovore, slikanje i slično... :thumbup:
Evo procitao sam u ovoj knjizici da preporucuju da se napuni prvi puta do kraja, e sad jel to tih prvih 8-12 sati?
btw. oce javit mob kad se napuni do kraja?
(znam, postavljam glupa pitanja, al tko pita ne skita...)
moja preporuka bi ti bila da staviš bateriju u mob i prćaš po njemu dok se ne izgasi... kad ti se mob izgasi, onda ga stavi da se puni 12 sati...
nakon 12 sati ga skini sa punjača i onda ga ponovo staviš na punjenje kad se izgasi.. i puniš ga 8 sati...
nakon 8 sati ga skineš sa punjača i onda ga možeš puniti po potrebi...
= Citat =:
Izvorno postao Ico
ok, hvala ti....
tako puno??? meni traje oko 2, mozda 2,5 dana. ali imam od 20.11 oko 40 sati razgovora, prosjek 2-3 sata dnevno, uz jedno pola sata-sat igrica i 10-15 sms-a= Citat =:
Izvorno postao El Niño
Meni isto traje otprilike 2-3 dana ali 3 je onda plafon ako ne igram igrice, ne slikam i ne slusam mp3...:-/
Nekako sumnjam da ima jača baterija za K800...
Meni je isto baterija trajala 2-3 dana, a to je bilo isključeno... :spin:
pa koliko samo ekran od K800 pojede baterije? Da je isti mob, ali da ima ekran kao K750, trajala bi sigurno 3 dana
ne znam, meni je na najjacem valjda (po defaultu), nisam nista dirao to i traje 2 dana
Svjetlina 80 %, uz nesto razgovora, 10-ak SMS dnevno i par fotki meni može izdržati 3 dana bez problema. Inace mob je nov, iz T-mobile
Baterija na K800i je zbilja OK...meni je trajala u prosjeku oko 3 (ovisno koliko bi pričao, pisao SMS-ove, igrao igrice itd.) sa osvjetljenjem na 100%...
Meni sada drzi 3-4 dana, a ovisi i dali je na 3G mrezi ili nije,
Meni je svjetlina na 90% i fakat dosta pricam, pisem poruke, mp3, kamera...
Traje negdje otprilike 2-3 dana, ali uopce ne pazim na bateriju, nekad znam staviti puniti mob kada mi je bat na 50%, nekad na 30% a ponekad i na 70%, nikad ne cekam da mi se isprazni do kraja..
Kad se smanji kapacitet, u oglasnik po novu! http://www.cosgan.de/images/midi/boese/u010.gif
meni je baterija na k800 trajala 3 dana mp3 nisam slušao ali sam sve živo slikavo