Diskriminacija malih mjesta od strane T-Com-a
Evo ovi post sam postavija isključivo da negodujem T-Com jer nije u stanju nakon 6 mjeseci šta je obećan postavit ruter za adsl. Dolazim iz malog mjesta koje ima oko 750 stanovnika, dobili smo 1998 god. novu centralu koja je tada bila najsuvremenija. Kroz selo su te iste godine provučeni novi kabeli i još je stavljen i svjetlosni kabel. Centrala povezuje dva mjesta, moje sa 750 i drugo mjesto sa 220 stanivnika šta je ukupno 970 stanovnika. Po T-Com naredbi je da je potrebno naći 16 zainteresirano za uvođenje adsl-a u jednu centralu. Mi smo našli 32 zainteresiranih i taj smo spisak dostavili u T-Com u Zagrebu na navedenu adresu koju su nam dali i tad su nam obećali da ćemo u roku 2 mjeseca dobiti adsl ali prošlo je otoga punih 6 mjeseci a niko ništa ni pomaka nije napravio. Na naš ponovni upit šta je sa uvođenjem adsl u centralu oni nam odgovaraju "da nam se zahvaljuju na suradnji ali da trenutno nisu u mogućnosti u našu centralu ugraditi ruter jer trenutno nemaju raspoloživih jedinica koji bi to ugradili to jest da su zatrpani poslom". Sad nek mi neko kaže da smo uz bok europskim zemljama što se tiče interneta!!!! Možda je Zagreb a di smo mi mali??????:thumbdown :thumbdown