stize nasljednik k610 sa 3,2 mp kamerom i 100mb memorije:
http://www.mobile-review.com/news.ph...e=en#news11670
Printable View
stize nasljednik k610 sa 3,2 mp kamerom i 100mb memorije:
http://www.mobile-review.com/news.ph...e=en#news11670
bilo bi dobro da su jos malo i izgled promjenili.
šta mislite koliko će koštat?
Ne bi smio doći puno više od nekih 2000 kn.
= Citat =:
Izvorno postao daidza
sumnjam, jer je k610 bio 1998 kad je izaso tako da ovaj ako bude ispod 2500 bit ce dobro.
oko 2000kn će biti, pa k800 sad košta 2500kn
Vjerojatno 2500 uz ugovor...ipak je novi mob. Valjda bude imao EDGE :)
izgleda potpuno isto ko i K610... Samo sa boljom kamerom i većom internom memorijom...
Samo se nadam da će imati AF i xeon blic (ko i K800)... :rolleyes:
Dobro izgleda mob i pojacan je iznutra u odnosu na k610 pa mislim da bi mogao biti izmedu 2000 i 2500 kn... :bunny:
mislim da ce kamera biti bez AF-a i makro moda, a vjerojatno i bez ksenona.
Lijep mobitel! Zanimljivo je da je puno bolji od K610! Nadam se da će bit u vip-u....:xmas:
A ako bude bez AF_a i bez blica, onda će to biti malo shiti... Ajde, makro mod bi još nekako mogo progutati, ali mislim da je AF potreban kod te rezolucije kod moba... :-/ :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao zmija
A ako neće imati AF, blic, makro mob, onda će to biti dosta jeftin mob...
Samo se nadam da će i rezoluciju ekrana povećati na 240x320 pix... :rolleyes:
rezolucija vjerujem da ce biti kao na k800,ali mislim da ce biti bez AF-a bas iz razloga da se previse ne priblizi k800.
ugraditi 3.2 mpix kameru i izostaviti AF je grijeh
Pa cuj, ovo bi moglo biti vrlo vjerovatno da se ne priblize previse k800 a opet mozda i ne bude tako, premda su stavljali vec 2 megapixelne kamere bez autofokusa u neke novije modele...:-/= Citat =:
Izvorno postao Inovator
pa i n80 i 7390 imaju 3mpx pa nemaju af
nece imat ni ovaj, steta, mogli su malo dizajn promijenit, ovaj mi je vec dosadio:chef:= Citat =:
Izvorno postao smogovac
7390 ima AF.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
:)= Citat =:
Koja je razlika izmedju ovog i K800i, osim AF-a, Macro-a, Xenon-a?
Pa razlika je u prvenstveno u dizajnu, i vjerojatno u tome što neće imati AF i xenon flesh... Ali ako nebude AF_a, onda je to velika razlika... :-/= Citat =:
Izvorno postao Flashy
Možda bude još koja sitan razlika...
istina ima...sad sam malo bolje pogledao..ali svejedno ne daje fotke kao n73...
nebi trebao bit skup,mislim:rolleyes:
i ne bi s obzirom da je ruzan:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao sonyck
To je subjektivni dojam... Meni je dizajnom čist OK, poslovni mob... Kad bi bio u srebrnoj ili srnoj boji, rekao bi da je dizajnom bolji od K800...= Citat =:
Izvorno postao jana
i meni je dizajnom bolji od k800,a vjerojatno ce i cijena biti negdje oko 2500kn.
:closed: Pa stvarno i nije neki.prije bi skupio još malo para pa kupio K800i nego ovog