BenQ-Siemens EL71 vs. Samsung X670 (t-mobile)
dakle, sutra ujutro kupujem novi mob. dvoumim se izmedju ova dva modela u t mobile ponudi. cijena im je ista (998 kn u simpa paketu).
do sada sam imala samsunge (posljednji je bio e 330 koji me fenomenalno, bez greske sluzio godinu dana, sve dok ga nisu zalili pelin kolom..), i odusevljena sam njima opcenito.
ali..
zapeo mi gadno za oko ovaj fensi smensi BS..
ne znam sto misliti..
BenQ-Siemens, kao kooperanti, kratko su na trzistu.. neistrazen teritorij.. strah me zalijetati se..
misljenja su razlicita (citah teme i kritike o tom BS-u), i uglavnom svi pljuju bateriju i blokiranje.. a opet, privlaci me metalno kuciste, jer na samsungu 330 glavno razocaranje je bila maska koja se izgulila ODMAH!!
da nema tog mrcinskog ekrana i metalnog kucista na BS-u, odmah bih uzela samsung..
ovako se i dalje dvoumim..
koje je vase misljenje?
i samo da napomenem, mp3 plejer i kvaliteta kamere mi niposto nisu presudni. nisu na odmet, ali puno mi je bitnija kvaliteta kucista i kvaliteta mobitela opcenito.. digitalac i mp3 plejer vec imam, tako da mi te stavke na mobu nista ne znace... pa mi ne mojte napisati "Uzmi BS jer ima megapikselnu kameru"..
unaprijed vam zahvaljujem!!
evo i link na usporedbu:
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1499