Evo samo da kažem kako je otprilike to sve izgledalo; red za kupovinu karata pratio je red svijeća, tako da je bilo nemoguće to zaobić. Na samom početku, za vrijeme nastupa nekolicine reggae demo bendova, između kojih je u jednom i nastupio njegov školski prijatelj, PAUK je bio poluprazan, višemanje školska i kvartovska ekipa.... U pauzama između promjene bendova puštale su se stvari TBF-a koji je live nastup imao dan prije. E i upravo to što rpspaya kaže, počeli su dolazit ljudi koji ni nisu u principu znali kakav je to koncert i masovno popunjavat dvoranu i onda je na scenu stao Kawasaki 3P..... Sve je bilo super, osim nekolicine pucanja u pola stvari, al nije im za zamjerit, kako Tomo kaže, nisu dugo svirali, nekidan su ih pustili iz Vrapča, pa se još uštimavaju.... I nakon njih, umračnom PAUK-u instrumente su počeli zamjenjivati Mile, Šoky, Suba.... Mislim da ne trebam ni spominjat kakav spektakl ekipa može napravit, nego samo mogu reć da se to treba doživjet.... Nisu nastupali predugo, nekih 10-ak pjesama, ali 10-ak najbolje odabranih stvari za ovakav događaj..... Sve skupa preko 3 sata vrhunske glazbe sa humanitarnim karakterom, za svaku pohvalu, mislim da se isplatilo biti tamo.
E sad, što je bilo, bilo je, vezano za glazbene koncerte, koliko je prikupljeno, prikupljeno. Sada još ostaje samo aukcija slika poznatih slikara koja će se održati 11. prosinca 2006. u 19 sati u muzeju Mimara i donacije prikupljene putem uplata na žiroračun i pozivima na telefon 060 600 002.
Ja bi se u Martinino i svoje osobno ime zahvalio ovdje prisutnoj ekipi;
Friškom, Drugu Mili
jedno posebno hvala ledenom
i najveće hvala christini.........
Također hvala rospayi što je sa svojim društvom uveličao ovaj događaj.....
i svim ostalima koji su pripomogli ovu humanitarnu akciju na bilo koji način.
I na kraju, od nekoga sam ćuo ovu rečenicu, od koje mi se valjda mozak okrenuo.....
"jadni roditelji, sad im ostaje plačanje kredita za sina kojeg nemaju....."
....pogledajte zadnje komentare na
http://www.spansko.net/vijesti.php?id=895
žalosno, al istinito......
Za sve koji su još voljni sudjelovati i pomoći, sve informacije mogu dobiti i na
http://www.hladnopivo.hr/home.htm
......Martina i Marijan