Da li netko nesto zna o tom telefonu,kada dolazi,cijena,karakteristike?Hvala:spin:
Printable View
Da li netko nesto zna o tom telefonu,kada dolazi,cijena,karakteristike?Hvala:spin:
Evo pogledaj na gsm areni imaš sve koliko ja znam već je izašao.
Mob ne izgleda loše a i ima vrlo dobre karakteristike
http://www.mobile-review.com/review/nokia-7390-en.shtml
Hvala a da li je vec dosao kod nas i koja mu je cijena,barem cca.:comp:= Citat =:
Izvorno postao rage99
na ovoj stranici piše da će biti dostupna u prosincu.
http://www.nokia.com.hr/id96389.html
samo mi nije jasno jel se pod "dostupna" misli općenito (cijeli svijet) ili baš u hrvatskoj?
kupio sam si ga na crno...super telefon, ...
mislim da se to mislim na cijeli svijet, jer na mobisovoj stranici još nema tog modela...= Citat =:
Izvorno postao nijala
Ali mislim da bi se trebao uskoro pojaviti... samo što će mu cijena biti paprena... :rolleyes:
Ajd napiši dojmove, baterija kolko traje itd. Sviđa mi se mob. :spin:= Citat =:
Izvorno postao MarioM
uz ovo što te Mobyfan-ica pitala, možeš li napisati i kolika mu je cijena na crno?:)= Citat =:
Izvorno postao MarioM
Saznala da telefon kod nas dolazi,odnosno bi trebao doci do 15.12. najkasnije,a na crno mu je cijena 420€ novo s garancijom i svim sta ide uz njega:comp:
platio sam ga 350e. Kupujem uvijek od istog lika pa mi da dosta jeftinije. Baterija mu traje 3 dana s tim da ja puno pricam jer mi je u njemu poslovni broj a u sirocco privatni. Al jos nista konkretno o trajanju baterije dok ga par puta ne napunim i ispraznim. Stvarno ok telefon, ...meni idealan jer hocu nesmart, preklopnu nokiju s 3 mpx i memorijskom karticom. Dakle, idealno rješenje.
dobar je mob iznutra a iz vana je malo pederast
pa cak ovaj bakreni tamni i nije, malo je sminkerski al...ne bih rekao da je pederast.
Mob je po specifikacijama stvarno ok... a i cijena mu je možda malo previsoka, ali je to ipak "fency" model sa dobrim karateristikama...
Što se tiče samog izgleda: šminkerski je, ali je fora... :rolleyes: :thumbup:
ne bih baš rekla da je, samo zato što nema dosadan dizajn, pederast.;D
ali, moju frendicu baš interesira ona roza varijanta...
baš me zanima kolika će mu cijena biti dućanima...:rolleyes:
bas bi dobro izgledao uz tomislava iz big brothera;D ;D ;D ;D
a kako bi tek ciganoviću pristajao uz njegovu tamno-ružićastu put da i ne pričam...;D
njih dvojica su presmješni sa usporedbom sa sinišom svilanom;D ;D
:thumbup: mob je baš cool
ja iso tvrdim da je,moja frendica će sad ubost jednog,za cura nema boljeg moba
ja isto tvrdim da je,moja frendica će sad ubost jednog,za cura nema boljeg moba
Imat che ga i Viktor Drago.= Citat =:
Izvorno postao sonyck
Za sad samo jedan oglas u Plavom, ali ne piše cijena...:rolleyes:
Provjerila i 420€= Citat =:
Izvorno postao Mobyfan-ica
420 eura je previse al nije to zenskama i pederima bitno vazno da je on ljep;D
;D ;D ;D jao jao