kraš u zadnje vrijeme je poboljsao paletu svojih proizvida..milku nisam kupio bar tri godine..jedino sto mi se svidja od milke je cokolada s keksima..dok ostalo popunjava kraš.....
'''jesam li u pravu?:o ?'''
Printable View
kraš u zadnje vrijeme je poboljsao paletu svojih proizvida..milku nisam kupio bar tri godine..jedino sto mi se svidja od milke je cokolada s keksima..dok ostalo popunjava kraš.....
'''jesam li u pravu?:o ?'''
jesi
KUPUJMO HRVATSKO! :)
Meni se od milki još sviđa i ona kaj pucketa u ustima...
milka se srozala poprilicno kvalitetom... a za kras ne znam, samo znam da se trude, pa je valjda i cokolada bolja...
Ja volim Milku onu obicnu bez icega
...nema do moje male Milkice...kraš(tj. dorina) je sr,,, po mojem,kupujem Milku i samo nju...
milka s keksima rules
Lindt je zaaaaakon
nestle i sve švicarske čokolade su zakon,ali moram i pohvalit Kraševe lješnjake s čokoladom ! :)
izasla je dorina cokolada s kokosom..jel ju tko probo?
btw bananice su mi zakooon, al su malo preskupe za ono kaj dobis..
vi ste pukli
milka sa keksom... umm... nema bolje cokolade
player ne zna sto je dorina pa ga ne slusajte
ma na placu, 3 čokse za 10 kn - sjedi, vozi
Milka je Milka a sve drugo su čokolade
kupujmo hrvatsko:thumbup:
milka sa grožđicama mi je najbolja, a sad je izašla s grožđicama i sa cimetom. e mrak je. a volim od naših bananko, torticu, pa čoksu od riže.....
M I L K A :cool:
M I L K A
a dorina mi je dobra jedino s keksom
cini se da ''(lepsi)''spol voli milke..milka mi se zgadila sto sam je pUUno jeo a i zbog one kravice:D
... ;D ...
... ;) ...
Milka je najbolja... s keksima, od bijele čokolade, s grožđicama.. njami...
milka je najbolja... zašto? pa zato jer švicarska ima najbolje mlijeko...
Milka je austrijska :throw: http://www.planet-smilies.de/a_smilies/brutale_1.gif :chatter:= Citat =:
Izvorno postao Compov
lindor je iz švice= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
ups :throw: :throw: :throw: :throw:
a dobro onda austrija ;D al ne stvarno imaju obje zemlje odlično mlijeko :licklips: