Našao sam neke meni,al ih neznam aktivirat na mobu,mogu ih stavit al su u nekom gpf fajlu,jel tko zna u koji direktorij ih treba stavit preko bluetooth
Printable View
Našao sam neke meni,al ih neznam aktivirat na mobu,mogu ih stavit al su u nekom gpf fajlu,jel tko zna u koji direktorij ih treba stavit preko bluetooth
Ak tko zna nek napiše
Na kojoj si stranici našao?
Daj link pa da proučimo.
http://www.siemensmania.cz/uikony.php
evo ima vamo samo namjesti rezoluciju na 132 x 176 pixels
...ovdje je opisano stavljanje http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=13130
hvala na linku redking,al nema za benq-siemensa drugaćije je,jel benq nema config japp
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=293934&postcount=16
ovdje piše, za pojedinosti neznam, prije sam to radio na s65 ali se više nesjećam kako točno
za to neznam, nisam imao do sada benq-siemensa= Citat =:
Izvorno postao Markos
jel to moram sa kabelom ili mogu preko blutootha
ja se sjećam kad sam imao s65 da se može samo kablom i irdom za BT neznam, mislim da ne...ja sam radio kablom
jeli nekome uspjelo promjenit ikone na bs c81? ja vec dugo pokušavam i kopam po netu ali nikako. skinuo sam ikone, ali neznam u koji folder ih staviti. za dosta modela siemensa je u mapi config,ali te mape u c81 nema cak ni nakon upotrebe open diska i slicnih programa. jel ikome upalilo?
Da li imate u mobu ove foldere: Data\misc\patches\gpf= Citat =:
Izvorno postao MKCyber
Pročitao sam na jednom forumu da se ikone moraju ubaciti u taj folder.Pa evo neka netko proba.Ikona konkretno za seriju 75/81 imate na http://forum.modopo.com/downloads.php?do=cat&id=19
ok proba cu.hvala= Citat =:
Izvorno postao Siemens
evo ovako, glavni folder data se vidi i unutar njega su sve datoteke (izuzevsi memory karticu). unutar data foldera nalazi se i folder misc,međutim on je prazan. pokusao sam uci i sa vsfe explorerom koji ima integriranu funkciju open disc ali i on kaze da je folder prazan. zapelo.....
Skini s neta program SieFM,pa javi kad ga skineš.
skinuo sam taj file manager. njega bi sad trebalo ubacit u mob jel tako?to je midlet= Citat =:
Izvorno postao Ro@m
MEni ti je na ruski ali budeš skužil kak staviti na engleski.
Imaš opciju da ti otvori skrivene foldere pa se malo poigraj i potraži.
folder misc je stvarno prazan,ali SieFM je dao opciju da prikaze skrivene diskove cache i config! a svi govore da upravo u taj disk config se ide za promjenu ikona. i sad tu dode do problema.kad idem uci sa SieFMom on izbaci error "invalid root: 3:" kad mi se to prvi put dogodilo skinuo sam originalan siemensov file manager za seriju x65 i x75 i on mi je dao sve opcije kao i SieFM s tim da kad s njim idem uci u disk config on ne izbacuje gresko nego ostane i ne mrda sa "please wait". da skratim, nemogu uci. inace oba programa su midleti za mob. pa ako neko ima volje za pomoci.... vec skoro par tjedana se s ovim ikonama vozam pa volia bi znati jel iko ikad iti promjenio na BS C81?!
Ro@m ti imas el71 i jos neki pa ne mozes se s tim zafrkavati, Siemens takoder ima drugi mob. Ljudi su se javili za pomoci ali ima li ko sa C81 da je to pokušao?! Markos se ne javlja, htio bi znati da li je njemu upalilo?
moj susjed ima BS c81 i promjenio je dosta stvari na njemu , pa i ikone , no više mu ne radi jer ne nešto zafrko radeći na njemu ;D
pa ako uhvatis vremena pitaj susjeda kako je promjenio ikone, pa javi. bice korisno= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
ja bi to isto napravio , a moze li se to napraviti preko bt-a
ili se mora preko onoga kabla?
Moglo bi se preko BT-a ako uspiješ otvoriti folder sa ikonama. A koliko vidim to nikome nije uspjelo...
mislim da se nemože preko bluetootha , samo preko kabla , ali nisam siguran= Citat =:
Izvorno postao vokaj5
ukoliko bi se uslo u folder sa ikonama, znaci otvorilo taj disk config moglo bi se i preko bluetootha jer jedino sto bi trebalo napravit je postojece ikone zamjenit sa novima a stare postavke backupirati. znaci samo kopirati
možda ja budem prvi :lol:= Citat =:
Izvorno postao Futurama
:spin:
a gdje treba uci kada se koristi kabal , da tako slicno probam preko bt-a :king:
procitaj sta smo gore pisali pa ces vidit, javi rezultat= Citat =:
Izvorno postao vokaj5