dakle kako kaze naslov :spin:
koji ducan, gdje... da je u Zg, naravno... ;D
koliko vidim na Mobisovom web ducanu kosta 2999kn :-/
Printable View
dakle kako kaze naslov :spin:
koji ducan, gdje... da je u Zg, naravno... ;D
koliko vidim na Mobisovom web ducanu kosta 2999kn :-/
a u t-mobileu je cijena samog uređaja 2498kn
joooooooooooooooooooooooooooooooj
zasto, ali ZASTO se nisam znao raspitati prije kupovine :-/ :-/
samo da mi ovaj bude htio vratiti pare sutra :-/
Koliko ja znam najpovoljnija kupovina dotičnog moba je u Plavom oglasniku,samo treba dobro pripaziti pri kupovini,i pokušati naći (ima ih) uređaj sa pisanom garancijom neke od mnoštva Zagrebačkih trgovina.
tako sam i ja isao, pa sam dobio jedan pokvareni= Citat =:
Izvorno postao TITAN
pa sam danas dobio drugi koji je crkao
i sad sam zahtjevao da sutra hocu pare natrag (250€) :(
nakon toga cu razmisliti ili kupiti od jednog forumasa koji je ponudio tu mob ili trk u Ipercoop ili T-Mobile :-/
= Citat =:
Izvorno postao TITAN
je najjeftinije je u oglasu ali kao što vidiš naletio je i kupio a garancija je bila ono 6 mj. kod nekog điđi miđi servisera.nokia mobis,SE elektromagic ili svi ostali poljubite me u dupe.
zašto je to tako jer nitko ne razmišlja o slučajnim popravcima.
garancija u rh vam je oko 10-20% veča cijena u oglasniku a to znači sigurnost ne zajebanciju i natjeravanje radi garancije.
yes :)= Citat =:
Izvorno postao mrcina
sreca u nesreci je ta da su mi oba crkla isti dan kad sam ih dobio :evil:
prva u srijedu i druga danas :-/
= Citat =:
Izvorno postao _ivo_
svi imaju neku odbojnost od naših garancija i odmah pretendiraju jeftinijim mobitelima iz inozemstva.kako kaže rus u armagedonu sve je to made in taiwan.
ma meni se neda zaj...bavat s oglasnikom... sutra si idem po mob u t-mobile i riješena stvar:licklips: dobijem sigurnu garanciju i dobim n70 za 198kn na 24mjeseca ili k800 za 1098kn na 24mjeseca i ja happy:thumbup:
nemam ja odbojnost, dapace :)= Citat =:
Izvorno postao mrcina
samo se nisam informirao pa nisam znao da se moze nabaviti jeftinije nego u Mobisu :(
tamo sam vidio 2999kn pa sam odmah odustao od kupnje u ducanu :)
= Citat =:
Izvorno postao marq
kaj imaš simpu
= Citat =:
Izvorno postao _ivo_
pazi u rh ti nokie dolaze iz više pravaca.iz eu uvozi mobis,ali iz yu,bih,hungari uvoze više njih pa čak i dučani samo za sebe mimo mobisa.
ja imam tarifu 60 a stari ima onu trend ili classic tarifu kojoj je pretplata oko 65kn,al pošto on radi oko 250-350kn mjesečno sutra će uzet tarifu 150 pa si ja odmah upiknem N70 za 198kn :licklips:
ali ovi koji nisu iz Mobisa nego tipa Ipercoop ili T-Mobile isto naravno garanciju imaju vazecu kao da sam ga kupio u Mobisu, nema razlike... :-/= Citat =:
Izvorno postao mrcina
= Citat =:
Izvorno postao _ivo_
nemam pojma nisam se o tom informirao ali bi trebalo biti to to.tako ti je bilo i sa merkatoneom imao je motorole iz italije i naše od ram-a.servisiralo se na sve moguče načine ali kad ti kihnula talijenska dobijao si novu jer ju nisu mogli tu servisirati samo u italiji a i te motorole su bile za smeče ali su ih kod nas išli prodavati.
IVO,hoćeš reći,ako sam dobro razumio,da si od jednog te istog čovjeka iz Plavog oglasnika kupio dve Nokie u tri dana i da su obe neispravne?
Ako je tome tako onda ti savjetujem da što prije na bilo koji način ishodiš
povrat svojih novaca a broj moba tog lika kao i njegovo ime objaviš na forumu!
= Citat =:
Izvorno postao TITAN
uzeo si mi izjavu iz ruku.
ovi iz ipercopa su ti skoro isto ko i plavi , ne daju garnciju za nokiu od mobisa nego nekaj svoje imaju jer su mobovi uvoz italija ugalvnom .
a stvarno nemas srece , ili netko prodaje faulty goods .
= Citat =:
Izvorno postao marq
gle vo možda je of topic al nekužim kad ti kažeš da na tarifi 150 dobiješ za 200kn n70?? kko je to moguče kad mojoj staroj ističe ugovor na tarifu 300 i n70 me košta 1500 a 6280 1800kn?? molim te objasni
= Citat =:
Izvorno postao Šuco
traži od nekog simpu bez love na računu odeš u t-skum daš simpu izađeš sa pretplatom i mobom jeftinjaka
ako nije kodiran onda je brandiran. tzv naljepnice ili kučište posebno izrađeno za t-com
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-03-00...2.x=17&I2.y=15= Citat =:
Izvorno postao Šuco
postoji jedna "patka" ovo vrijedi za produženje a ne za nove pretplatnike,imaš ovaj link od t-scuma i pročačkaj malo:)= Citat =:
Izvorno postao mrcina
e vo sam službu za preplatu k800i košta u flex 300 900kn a n70 i 6280 400kn a 6233 300kn. na 2 godine produljenje na flex 300.
a z400 2000kn
ima problem niti jednog nemaju na lageru pa se treba čekat da se naruče osim za z400 jel sa njega nisam pitao. pozdraf:thumbup:
moj subjektivni dojam je : najbolje Mobis. ma koliko god oni bili neljubazni,koliko god me gledali kao lopova dok 15 minuta premećem 6280 po rukama... Barem sam dobio novi mob s 2 godine jamstva,za kojeg znam da mi tokom svog radnog vijeka neće radit dodatne troškove i stres dok pokušavam po gradu ulovit švercera koji mi ga je utrapio,koji nije brandiran i kodiran (kodiranje na vip mi ne smeta,pošto sam vip.me,ali one odvratne vodafoneove ikone u meniju... aj bok),uglavnom s kojim ja nemam više briga. sw updateove ne moram plaćati,samo ga donesem u Mobis i ostavim na par sati. Znam da je tamo najskuplje,ali u T-Comu je kodiran,a u vipu za 3490 kn (btw 500 skuplje nego u mobisu) dobijem vodafone live meni. pa j**** ti,ajde ona Motorola V360v za 900 kuna u vip.me paketu,to se kodira i "vodafonizira",al ga zato dobiješ par sto kn jeftinije nego u RAM3 naprimjer,al najskuplji Series40 mob... Nikad nisam kupio mob na crnjaka,prvih dva (legende 3310 & MT50) u vip.me paketu, a zadnja 3 (S55,S65 & 6280) u Heinzlovoj i u Ciboni. To je moj osobni stav,a ti sam procijeni što ti je najbolje... Ako ga uzmeš u oglasniku,želim ti puno sreće :)
znači ak sutra idem po N70 neću ga dobit ??????????