Evo ljudi malo sam listao na www.oslik.ru i nasao foru da se moze linux stavit na sx1.Posto nemam bas iskustva s tim stvarima,ako je netko to probao bilo bi super kad bi objasnio kako se to radi korak po korak:thumbup:
Thanks svima!
Printable View
Evo ljudi malo sam listao na www.oslik.ru i nasao foru da se moze linux stavit na sx1.Posto nemam bas iskustva s tim stvarima,ako je netko to probao bilo bi super kad bi objasnio kako se to radi korak po korak:thumbup:
Thanks svima!
to je smo skin?
nebi ja reko
ima boot loader neki
aaa kako mrzim što nemam kabel prokleti
aaaaaaa
jel probao tiko ovo?
Evo jedan koristan link na ovo:
http://handhelds.org/moin/moin.cgi/SiemensSX1HowTo
ha, uh, znojim se, tako sam uzbuđen, ima ko SX1 za prodati? ;D
Moram ovo probati! Ma ,reko sam ja da je SX1 legenda, sada je i više od togaaaaaaaaaaaaaa
nista danas cu se pozabavit time,pa cemo vidjet kak to sve funkcionira:thumbup:
ja nigdje nemogu naci screenshot-ove nikakve
evo sajta sa slicicama linuxa na sx1!Svi pogledajte:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
http://www.siemensmania.cz/forum/vie...r=asc&start=30
ovo mi se jako svidja! :)
mogo bi nabaviti neki sx1 polovni
sad će porasla cijena za sx1, svi ga hoće zbog linxa;D .....ja jedva čekam da dobijem crnog pa si stavim linux:licklips: :licklips:= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
full sam ljubomoran ;D ali stvarno:)= Citat =:
Izvorno postao RedkinG
Da je meni jedan SX1
Nisam gledao detalje, ali me zanima da li i na kompu treba biti linux, jer oni kodovi su iz Linuxa ili postoji način da se sve radi iz Windowsa.
e to se i ja cijelu vece pitam jer likovi nisu dobro napisali korake,i sad ih sam odkrivam.dobro bi mi dosla neka pomoc pa da se neko ukljuci i probamo zajedno desifrirat kod:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Trenutno radim par projekata modernizacije na poslu i jednostavno nemam živaca upuštat se u nešto novo.
Zanima me Linux na SX1, ali morat će pričekat dok ne riješim stvari zbog kojih primam plaću.
slazem se u potpunosti:thumbup: niti ja bas nemam cajta ali kad stignem pol sata sat na dan malo cackam i tako.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Nek mi netko pokloni SX1 i ja ću uložiti svoje vrijeme u istraživački rad ;D
dolaziš do požege?;D ja ti dam= Citat =:
Izvorno postao andrija
Trema je zalijepljena, da nam ne potone.
Molim sve one koji isprobaju bilo koji detalj i naiđu na bilo koji problem, a pogotovo ako nađu i rješenje problema da nas obavijeste o tome.
A kad riješimo pitanje Linux-a, prelazimo na Windows-e ;D;D
brijem da je potrebno imati SX1 s 32mb flashom...(nisam siguran)....možda ga sutra stavim na hoblipank...
Samo je pitanje vremena kad ce se moci pokretati na na drugim S60 mobitelima.
mislim da nece ic na druge,jer je ovaj linux za sx1 izasao dosta davno i nije sluzbena verzija,tako da su htjeli za ostale mobace napravit vec bi izasao.A koliko sam skuzio imaju podlogu samo za TI OMAP processore.ljudi se igraju pa se eto desi linux na sx1;D= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Tehnicki gledano, radi se o Trolltechovoj Qtopiji koja nije napravljena za SX1, nego za neke druge, native linux based mobitele. Tako da je ovo ubaceno na nju na istu foru kako moze biti i na 6600 ili 6630 (npr.).
da istina je da se radi o qtopiji,i realno je moguce da se ubaci u 6600 i 6630,samo prakticki to nitko zasad nije napravio.Sto ne znaci da nece,ali proslo je dosta vremena tako da cisto sumnjam da ce se netko s tim igrat:)= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Čuj deči ako to nitko još nije probao tu ste vi da probate!:thumbup:
hehehe:thumbup:
Razlog zašto to nije i nikad neće biti napravljeno za neku Njoku je - SX1 je car i legenda među mobitelima, što nažalost po ljubitelje Njokia, one nisu. Siemens je oduvijek bio naj marka za igranje i patchanje flasha.
Ako netkom padne na pamet braniti Njoku, ne vrijedi/uzalud vam trud svirači, u pravu sam :king: