Koji je bolji od ova dva?????????
Printable View
Koji je bolji od ova dva?????????
6131 ima ekran veće rezolucije, kameru malo veće rezolucije i manji je, a ostalo je sve na strani Symbiana http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1434
meni kao laiku za njoke -- 6681 :thumbup: --u svakom slučaju. 6131 je nekak djevojački;D
inaće nevolim baš preklopne mobitele , preporućam 6681 zbog veće funkcionalnosti :thumbup:
Al 6681 je dosta star pa preporučujem 6131:thumbup:
za svakidašnju upotrebu 6131,svakako...:thumbup:
Meni pak sve ide na stranu 6681 -bio sam prezadovoljan njime..
mislim da onaj koji nije imao obadva uređaja nije kompetentan govoriti o njima...
ako trebaš sym. uzmi 6681, a ako ne 6131,jednostavno:thumbup:
jedna frendica ima 6131 i iskreno njezin mi preklop baš i neizgleda pouzdano
:thumbup: Slažem se ovim što je Smogovac napisao...= Citat =:
Izvorno postao smogovac
ja bi se odlučio za 6681, zbog syba, i jer baterija na 6131 i nije baš nešto posebna...:spin:
preklop na 6131 je fenomenalan...nema lufa,jasan klik pri zatvaranju i otvaranju...dok kod 6680 ista fora kao ikod n70,škripanje stražnjeg pokopca ,ma da je 6680 puno kvalitetnije napravljen od n70!kod 6131 baterija traje 2 dana u prosjeku,ali zato dolazi do pojavljivanja sitnih crtica oko tipkovnice,ali na to zabraviš kad se navikneš na fenomenalan soft i push to open gumbič...;D
Toliko u prosjeku ljudima traje baterija i na 6630... Ovisno koliko koristiš mob... :-/ I upravo zato jer i 6681 valjda nekako može izdržati 2 dana, ja bi se odlučio za njega...= Citat =:
Izvorno postao smogovac
ALi 6131 ima stvarno WOW ekran... :thumbup:
Ovisi i o tome što više preferiraš. Preklop ili candy-bar.
Meni osobno preklop ne leži (iako ima svojih pozitivnih strana, npr. komforna tipkovnica), ali ekran na 6131 je fakat predobar! Mislim da kupnjom 6131 nećeš pogriješiti.
Nije smart, ali cijena joj je već dovoljno down da bi opravdala sve svoje mogućnosti (mislim da je cca 1500kn).
da ima ekrančinu...i novi s40 soft,koji podržava sve što normalno korisniku treba...+da,cijena je 1500kn...
To su 2 totalno razlicita telefona koji se nikako nemogu uspoređivati niti po izgledu niti po bilo cemu drugom... Mislim da se je tu vrlo lako odluciti ukolko se covjek zapita kaj ustvari od telefona hoce... (dizajn, mogucnosti, funkcionalnost, prakticnost i jednostavnost itd...)
ako trebas symbian,nema razgovora,ali ako trebas atraktivan multimedijalan telefon,6131 je za tebe.:king:
ako nemos bez sitnih programa i dodataka onda 6681 a ako mos onda 6131
definitivno 6881
6881 ne postoji:thumbup:
I ja sam mislil da ne postoji, al postoji...= Citat =:
Izvorno postao smogovac
http://www.gadget-inspector.com/mobl...81_review.html
žao mi je to krivo piše u naslovu,to je 6681...:thumbup:
Istina...= Citat =:
Izvorno postao smogovac
http://www.nokia.com.hr/id70562.html
gle,mobitel nokia 6881 ne postoji,priča gotova,vrati se na temu:thumbup: :closed:
Ak je to meni namjenjeno, ja sam to i sam skuzil tak da ti je post suvisan... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao smogovac
uzmi 6681, symbian je zakon