Dali ste dobili poruku da Tele2 za svoj rođendan 17.10. daje popust na sve razgovore 50%.
Danas oko 15 do 2 dobio sam odprilike poruku ovakvog gore navedenog sadržaja pa neznam dali me netko zaje.... ili je ovo istina.
Printable View
Dali ste dobili poruku da Tele2 za svoj rođendan 17.10. daje popust na sve razgovore 50%.
Danas oko 15 do 2 dobio sam odprilike poruku ovakvog gore navedenog sadržaja pa neznam dali me netko zaje.... ili je ovo istina.
Čisto sumnjam... Ja sam na tele2 od početka, među prvim sam korisnicima, valjda bi nama prvima poslali da je takva neka posebnost u tijeku...
evo pogledaj na stranici spominje se samo party, nikakvih 50% niže cijene
http://www.tele2.hr/rates/promotion/mukteparty/
Ja sam isto tako od samog početka korisnik a kao pošiljatelj poruke glasi "Služba za korisnike".
najsigurniji način da provjeriš ti je do odeš do njih i pokažeš poruku...
Ne padami napamet. Najbliži Tele2 centar mi je u Rijeci.
Pa, ako ti je došla poruka sa broja 444, kao i meni, onda naravno da nije zajebancija... Samo kaj mi taj popust ništa ne predstavlja...
Ako sam dobro shvatio i ti si dobio takvu poruku.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ma popust je od jednog dana ali je bar nešto iako nemože značajnije utjecati na ukupne troškove.
i ja sam dobila tu poruku.
došla je s broja 444 tako da nema zabune, a to što je netko još nije dobio ne znači ništa jer ne mogu u isti tren poslati poruku svim korisnicima!
ja takodje dobio poruku u 14.13h!! a probas 17 zvat i vidis jel je razgovor u pola cijene!!
ne kužim čemu tolika sumnjičavost?
nije kao da su ponudili besplatne pozive prema svim mrežama taj dan! e to ne bih mogla tek tako povjerovati...;D
Kak to misliš na sve razgovore? Ja sam isto dobio poruku i pise da se popust odnosi samo na pozive unutar tele2 mreže. :(= Citat =:
Izvorno postao Denis
Imaš pravo. Poruku sam pročitao nabrzinu pa nisam to ni skužio. Sory na krivoj informaciji.= Citat =:
Izvorno postao ojpi
a koliko ce trajati taj popust?
samo na dan njihova rođendana (17.10.). dakle jedan dan...:-/= Citat =:
Izvorno postao zmija
Ček, znači pozivi će biti cca 70 lipa po minuti? (ja imam BlaBla tarifu 39).
ne jer popust vrijedi samo za pozive unutar mreže (umjesto 39 će bit cca 20 lp), a prema drugim mrežama ostaje isto...= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Joj, tako je! Vidi se koliko koristim Tele2, lol!:king:= Citat =:
Izvorno postao nijala
Nije baš neki rođendanski poklon, ali bolje išta nego ništa...
to je ona teorija: bitna je namjera!;D
...A u imeniku nemam ni jedan telčev broj :rolleyes: Kao da su se nekako smirili sa akcijama, nisu više tako bombastične. Al netko će se valjda naći i u ovoj akciji..
That's the spirit!;D Kao ja, kad je počela unlimited akcija, hop zgrabi prvi broj, i do sada razgovarao nekih 20-ak minuta. Kad su mi svi na Vipu većinom.= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Dobro, u svakom slučaju pohvalno za Telca jer pokazuje sklonost spuštanju cijena dok jedan naš operater i dalje drži monstrumske cifre.
Vi koji ste dobili poruke jeste li na pretplati ili na prepaidu?
ja nisam dobio nista!!
Ja sam neregistrirani prepeid.= Citat =:
Izvorno postao YarisBlue