Simpa unlimited opcija again
Od sada svaki Simpa korisnik može za samo 25 kuna mjesečne naknade aktivirati promotivnu opciju Unlimited i bezbrižno razgovarati s više od 2 milijuna prijatelja unutar T-Mobile HR mreže za 0 kn/min*!
1500 MINUTA JE LIMIT
Uspostava poziva 0,25 kn.
Promotivna opcija Unlimited uz mjesečnu naknadu od 25 kn vrijedi do 31. prosinca 2006.
Opciju Unlimited za Simpa korisnike aktivirajte:
slanjem SMS poruke sadržaja Simpa na broj 1122
Aktivacija će biti izvršena u roku od 24 sata i bit će naplaćena 25,00 kn. Po isteku 30 dana od aktivacije opcija Unlimited će se automatski reaktivirati te će se s vašeg Simpa računa naplatiti mjesečna naknada od 25,00 kn za sljedećih 30 dana. Nakon završetka promotivnog razdoblja, nastavit ćete koristiti tarifni model koji ste koristili prije aktivacije opcije Unlimited.
Poslane SMS poruke naplaćuju se prema cjeniku tarifnog modela kojeg koristite, a primljene poruke se ne naplaćuju. Potvrdu o aktivaciji opcije Unlimited primit ćete u SMS poruci. Jedan dan prije isteka 30-dnevnog razdoblja primit ćete SMS poruku s upozorenjem da će se opcija Unlimited automatski reaktivirati.
Želite li deaktivirati opciju Unlimited, pošaljite SMS sadržaja Simpa na 1133. Opcija Unlimited bit će deaktivirana po isteku 30-dnevnog perioda, a o deaktivaciji ćete biti obaviješteni SMS porukom.
Cjenik opcije Unlimited za Simpa korisnike
Pozivi prema brojevima iz T-Mobile HR mreže 0,00 kn/min*
Pozivi prema ostalim mrežama u Hrvatskoj 2,75 kn/min
Pozivi prema Simpa ti&ja brojevima iz ostalih mreža u Hrvatskoj 1,50 kn/min
Pozivi prema inozemnim Simpa ti&ja brojevima 50% popusta**
SMS poruka 0,43 kn***
Mjesečna naknada za opciju Unlimited 25,00 kn
* naknada za uspostavu poziva iznosi 0,25 kn po pozivu, uključujući i pozive prema Govornoj pošti, Simpa ti&ja brojevima iz T-Mobile HR mreže i preusmjeravanje poziva (osim preusmjeravanja poziva prema Govornoj pošti koji su besplatni)
** cijena za pozive prema međunarodnom Simpa ti&ja broju 50% je niža od standardne cijene za međunarodnu zonu u kojoj se broj nalazi
*** odnosi se i na destinaciju za deaktivaciju (1133)
ZA PRETPLATNIKE SMANJENA NAKNADA SA 100 KUNA NA 25 KUNA.