Danas je potvrđeno da će biti omogućen prijenos broja od 1.10. i piše da su svi operateri spremni.
http://tinyurl.com/ohwu8
A sad da vidim di su svi oni koji su glasali na anketi da bi promjenili operatera samo ako mogu zadržati broj. ;D
Printable View
Danas je potvrđeno da će biti omogućen prijenos broja od 1.10. i piše da su svi operateri spremni.
http://tinyurl.com/ohwu8
A sad da vidim di su svi oni koji su glasali na anketi da bi promjenili operatera samo ako mogu zadržati broj. ;D
Sad ce svi prijeci na tele2.;D ;D ;D
******,vec sam presao.steta!
juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sad sam procitao vijestt na iskonu :D :D :D
jedva cekam da TMobajlu I VIPu pocne gorit pod nogama pa spustanje cijena :))) ;D ;D
samo mi je zao ljudi vezanih ugovorima :(
Nema šanse, pa znaš "naše" većinsko "glasačko tijelo" ;D= Citat =:
Izvorno postao konan1
ma znaš da su se neki emotivno vezali pa neće , držat će se "svoje" mreže ko pijan plota. I sami sebe lagat kak su dobro prošli: :wall: :jump: e,oće neko kupit Vipme sim karticu :creep: :lmao:
bas lijepo...ali ja se necu prebaciti :) ustvari,hocu...ali vjerovatno uzmem pretplatu na VIPu...ako bude koji dobar mobi u ponudi...ako ne bude ostat cu na t-mobajlu...
(nemojte me popljuvat :) meni je t mobajl u biti jako dobar i za mene nije preskup jer ionako ne razgovaram previse...pa mi svejedno...operatera biram po izboru mobitela...ko bolji njegova djevojka...)
A na koji način će se to obavljati taj prijenos?
a kad još uključe video pozive,umts i ostalo na teletu svi na njega!Do tada vjeran vipu!:thumbup:
Da...i ove Broadband Data tarife i preusmjeravanje e-mailova na mob i sve one ostale trice i kučine i onda će biti pravi nalet korisnika...
Ovo je sigurno glupo pitanje, ali šta se desi ako prenesem broj a mob mi je zaključan na mrežu? Više ga ne mogu koristiti?
Neće ziher ni taj premačaj broja moć svako napravit, a bogami, ne vjerujem ni da će bit ĐŽABA.;D
bit ce fora, kad se ima karica bijela pise VIP, a ono tip na tele2.. ili se mozda dobije druga kartica?
lol...druga kartica afkors:wstupid: :thumbup:
Budu za jedno par godina:bunny:= Citat =:
Izvorno postao silvano
Možda znaš koja će biti ograničenja?= Citat =:
Izvorno postao milo dete
ne znam, tj nije mi poznato
administrativna procedura će svakako spriječiti masovno prebacivanje...= Citat =:
Izvorno postao milo dete
to je ziher 200%= Citat =:
Izvorno postao Inovator
izvedeno je tako da samo oni zbilja ogorčeni postojećom mrežom ili nekim višim razlogom pređu na drugu mrežu uz zadržavanje broja. no, procedura je legitimna, drukčije teško da ide= Citat =:
Izvorno postao milo dete
Ali ne i za prepaid ako je istina sto pise:= Citat =:
Izvorno postao Inovator
"S prepaid karticama je samo bitno da imaš sim i potpišeš prihvaćanje pravilnika koji si potpisao kod drugog operater otvaranjem vipme ili simpa paketa."
malo sam prepravio= Citat =:
Izvorno postao 10aLEX
Malo blesavo ali ok, tko sam ja da o tome sudim
ma nece bit tak komplicirano,nema sanse ,ko da HAT nema pametnijeg posla nego da se sa tisucama zahtjeva zahebava.= Citat =:
Izvorno postao milo dete
Ovdje u njemackoj to ide ovako:
ak imas pretplatu:
das prvo zahtjev o prestanku ugovora a snjim i zahtjev o uzimanju broja sa sobom(neznam kak bih to drugacije rekao),nakon 2-3 tjedna dobis rjesenje.kad ti deaktiviraju broj s tim rjesenjem ides kod drugog operatera i potpises ugovor
P.S. za broj ti uzmu ca. 25 Eur sa zadnjim racunom..
ak imas prepaid:
sve isto kao i kod pretplate samo sto potpises izjavu da se odrices svih novaca koje su ti na racunu.al ima kvaka,a to je da kad ti iskljuce broj na racunu jos mora biti 25 eura .(samo kak to napravit da ti tocno toliko ostane!!)
znaci nista gratis,kao morali bi to radit besplatno,al kao ovih 25 eura im je zarjesenje,i tako te troskove(mos si mislit).
ja sam nedavno sa prepaida kod vodafone-a presao ko E+ sve je super funktioniralo
jedino me kod sveg tog nervira sto kad zoves tak nekog ko je prenio broj,javlja se neaki govorni automat.neki dan bas sam isao u e+ ducan o da to ukinu.uzasi,imam Flat rate i jos da to slusam,ko da me briga koliko kosta druga mreza kad je kod flat svejedno
Postupak prenosivosti broja očito je prekompliciran i traje predugo! Zar ne bi bilo jednostavnije i lakše da se operater, od kojega pretplatnik odlazi, obveže da pruži putem govornog automata obavijest o novom broju korisnika u drugoj mreži (jasno, ne zauvijek nego recimo cca 6 mjeseci, koliko se taj broj tako i tako neće dodjeljivati novom pretplatniku)??!!! Osim toga mogao bi na traženje taj broj poslati i SMS-om pozivatelju !!!! A prepaid broj važi još mjesecima pa se jednostavno ostavi poruka o novom broju !
"Jednostavno i jeftino" ;D ;D ;D
Evo što kaže Tele2:
Prijenos broja odnosi se na sve sudionike u mobilnom komuniciranju:
* prepaid korisnici (i registrirani i neregistrirani)
* postpaid korisnici
* poslovni korisnici
Prema pravilima Hrvatske agencije za telekomunikacije, prepaid korisnik pri prijenosu broja mora ostati prepaid, a postpaid korisnik koji prenosi «postpaid broj» mora i u Tele2 biti pretplatnik. Nakon što prenesete broj u Tele2 mrežu moći ćete, ukoliko to želite, iz postpaida prijeći u prepaid i obrnuto.
Ukoliko želite postati Tele2 korisnik, potrebno je doći na bilo koje ovlašteno Tele2 prodajno mjesto i podnijeti Zahtjev za prijenos broja. Ukoliko zahtjev bude odobren od strane vašeg operatora, u roku 5 do 10 dana, broj će biti prenesen u Tele2 mrežu i vi ćete razgovarati po najnižim cijenama!
http://www.tele2.hr/rates/portability/