Ima li zainteresiranih za otvaranje ove news grupe,...nisam upućen u sam proces otvaranja, no pridonijela bi većoj slobodi govora i diskreciji, ali i olakšala traženje informacija userima sa jednim ili dva pitanjca....
Printable View
Ima li zainteresiranih za otvaranje ove news grupe,...nisam upućen u sam proces otvaranja, no pridonijela bi većoj slobodi govora i diskreciji, ali i olakšala traženje informacija userima sa jednim ili dva pitanjca....
Nema razloga za to, grupa za mobitele vec postoji i nije bas jako aktivna... Dovoljna je za takve diskusije, a bilo bi redundantno otvarati jos jedan "forum" o cafe.mobilu.
sve što je rospaya reko stoji, nema potrebe.
Moje je mišljenje da ovaj forum može zadovoljiti sve potrebe za informacijama što se mobilnih komunikacija tiče, a i forumi su sami po sebi mnogo pregledniji nego bilo kakava news grupa.
krivo ste shvatili, pcchip i vidi imaju grupu, mislim da bi bilo dobro da i magazin (.mag) mobil kao takav otvori grupu
To bi bilo kauzalno:retard: .
@tomo ,čemu?
To ti je spika, Moby nema news grupu, pa ako otvorimo Mobil grupu onda je Mobil bolji magazin...Am I right :)
P.S. I da, slažem se sa Rospayom, Sodomom i ostalim ljudima iz ovog topica...Usenet grupa je nepotrebna :)
Da, to bi bilo dobro, podržavam, iz više razloga.
Mislim da sam na njuzima bio jedno 10 puta u životu, i to mahom u BINARIES i sličnima, skidajući MP3, filmove i ine takve tričarije. Inače mi to djeluje dosta nepregledno, nekako bez kraja i konca.
BlueDevil <-- just my two cents
...i ja se slažem, ima dosta ljudi na newsima i zašto NE?= Citat =:
Izvorno postao borisd
Zasto da? Bas me zanima...= Citat =:
Izvorno postao mulder
kao prvo znak prestiža...tamo je bug, vidi, pc chip, pc play tj. svi imformatički časopisi pa zasto nebi mobil
kao drugo tamo ima PUNO ljudi te bi se sigurno dosta ljudi uputilo i saznalo( ipak ima onih koji neznaju za ovaj forum) za ovaj forum, mobil bi postao popularniji kako da se izrazim BOLJI zato sto ima SVOJU grupu na newsima
....A da čujem zašt NE?
Ja nisam rekao "NE" nego da ne znam zašto.
Sad kad vidim šta Mulder veli, mislim da ima pravo i da to i ne bi bilo tako loše...
To nije valjani razlog, forum je dovoljan a newsgrupa ne postoji zato da bi se propagirao forum ili nesto, nego uglavnom za pitanja vezana uz temu casopisa, a za to postoji newsgrupa i jos jedna nije dovoljna.
Prestiz? Daj molim te, newsgrupe ne postoje zbog kurcenja; pa tamo je bug, zasto ne bi i mobil...
Meni svejedno, bio sam na newsima tri puta, prvi put, zadnji put i nikad više. Jedna obična zbrka di ne znaš ko je ko i ko je pametan a ko ne. Po meni, nepotreban trud, a ako neko ima viška energije ima i ovdje dosta posla. :D
Jel nije to dva puta ;D= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Ne znam, ti newsi su meni kao za mazohiste. Pa, bog je dao Web, a newsi su prošlost. Hoće li se netko sjetit BBS-ova pa da i to sredimo ;D
...normalno da ne, ali bi neki ljudi saznali za forum= Citat =:
Izvorno postao rospaya
koja to postoji?= Citat =:
Izvorno postao rospaya
tko spominje kurčenje?...ja samo kazem da sam ja za a vi odlučujte= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Newsi jednostavno nisu "in", a svojom kvalitetom i prirodom ne mogu zamijeniti forum iako im je namjena slična. Zato koristimo bolju inačicu newsa - forum!
P.S. Bug i ostali magazini nemaju svoj forum, pa zato news grupa još i ima nekog smisla
....ma znam ja da su news grupe sranje, ali zašto nepokušati....neplaća se, nema se šta izgubiti....
u tom slučaju, zašto ne, nisam ni ja protiv, jedino što znam da tamo neću nikad ni zavirit, eto...toliko su mi interesantne news grupe:creep:
E vidite, ja sam svakodnevno na newsgrupama vec par godina i imam preko 7000 postova.
Pravila za otvaranje newsgrupa:
* ime grupe, tako da se uklapa u već postojeću hijerarhiju
hr.mag.mobil, to je ok.
* kratak opis grupe (do 40 znakova)
Rasprave o casopisu Mobil, to je isto ok.
* zbog čega je ta grupa zanimljiva
Ovdje stvarno ne znam sto bi napisao. Jer newsgrupa ne postoji za promidzbu nego za rasprave o necemu. Jel vi namjeravate raspravljati o Mobilu tamo?
* o kojoj temi će se raspravljati u toj grupi, dakle sadržaj
O casopisu Mobilu, jer za sve ostalo vec postoje newsgrupe.
* zbog čega se sadržaj ne može uklopiti u neku postojeću grupu.
Opet, sto ovdje napisati, jer se sadrzaj lako moze u neku drugu grupu uklopiti. A pitanja o Mobilu (bas o casopisu) bi bilo mozda 2-3 mjesecno.
Nadam se da ce sad neki razumjeti da se newsgrupe ne otvaraju zato sto: "neplaća se, nema se šta izgubiti"...
Za svaku temu sa ovog foruma postoji newsgrupa:= Citat =:
Izvorno postao mulder
hr.alt.cellular.gsm
hr.comp.djidje
hr.alt.mp3.sviraci
hr.comp.adsl
hr.comp
hr.comp.hardver
hr.comp.softver
hr.comp.igre
hr.comp.konzole
hr.komp.mreze.bezicne
hr.comp.mreze
hr.comp.os.winnt
hr.comp.rucna-racunala
hr.comp.softver.oper
hr.comp.softver.mozilla
hr.comp.www
hr.org.ht
hr.org.vipnet
hr.org.tele2
Sto ti jos fali?
a jel bi možda smetao tamo? a ni nije problem to postaviti. neka bude, taman i za reklamu!
Nikom ne bude smetao sigurno. ko neće, neka ne ide i gotovo.
Podržavam prijedlog u potpunosti!
Newsgrupe ne postoje zbog reklame ili zato sto se moze, nego iz neke konkretne svrhe (gore sam napisao smjernice za otvaranje newsgrupa).