trenutno imam 6630, koristim ga 3mjeseca, sa telefonom sam zadovoljan...
razmisljam dali da uzmem d600 ? da li neko moze da mi kaze da li je to pametno? hvala unaprijed :japan:
Printable View
trenutno imam 6630, koristim ga 3mjeseca, sa telefonom sam zadovoljan...
razmisljam dali da uzmem d600 ? da li neko moze da mi kaze da li je to pametno? hvala unaprijed :japan:
nije pametno
80% su sanse da ces naletit na minu tj da ces dobit mobitel s problemima
6630 je symbian i zato ima nedostiznu prednost nad d600
ne vidim zakaj bi htio prec na d600, osim ak te privlaci kamera?
-ni ja ti nebi preporucio da prelazis na D600 symbian je ipak symbian!
koga god znam nije naletio na "minu". što se tiće d600 ja osobno nemam nikakvih problema.= Citat =:
Izvorno postao jed2i
vidiš a sam osvetnik prije 10 min. je htio samnom zamjenu moj d600 za njegovu n6630 + njegova doplata. trebao je nadoplatit 450 kn al eto previše mu je pa odustao :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:= Citat =:
Izvorno postao Osvetnik 88
Nije pametno. Ako prelazis sa symbiana na obicni mobitel najbolje rjesenje je neki od novih S40 telefona (6131, 6233, 6288) jer su se po sucelju dosta priblizili symbianima. Ja sam sa 6630 presao na 6131, (btw kabel od 6630 ti je kompatibilan sa novim s40), u radu samsung d600 bi te sa svojim glupostima izivcirao za 3 dana.= Citat =:
Izvorno postao lov2xlr8
Ni u ludilu.
D600 možda ima bolju kameru,al već drugi dan će ti prednosti Symbiana falit,I trčat ćeš po novog symbianca već za manje od 3 tjedna.Garantirano.
a kojim to glupostima bi te iživcirao, dal to govoriš iz iskustva ili od ljudi koji su ga kupili preko plavog oglasnika bez garancije... meni su mobiteli sa symbianima ok . al i oni su ogranićene funkconalnosti (p900,p910 i sad p990 su iznimke ipak zbog velićine ekrana , trajanja baterije i nekako su mi pouzdaniji) . na samsungu svaka funkcija radi jako dobro i sve su dorađene . a symbian mi je svaki drugi dan u prosjeku zablokirao a to je ono šta mene osobno iživcira . n90 , 9500 i 9300 nemaju jadne ni vibraciju .= Citat =:
Izvorno postao mm22
hm,prošo sam dosta symbiana od prvog modela,nebi se baš složio da su nepouzdani,možda si se nespretno izrazio, a p9xx nisu ništa pozdaniji niti imaju veču autonomiju jedino je učinkovitost i rad u nekim slučajevima brži i efikasniji,što vrijedi i za s60 mobitele u nekim slučajevima.
busted :tomato:= Citat =:
Izvorno postao vatrogasac1
Imenik i SMS za pocetak. Koliko potvrda treba za poslati SMS? Radio sam sa D600 i treba 4-5 potvrdi za poslat najobicniji SMS. Da ne idemo dalje. A tipkovnica na D600 je jedna od najgorih koje sam vidio od svih GSM uredjaja.= Citat =:
Nekom tko je zadovoljan sa Samsungom bit ce i sa D600, u to nema dileme. Ali netko tko je imao 6630, pozalit ce za 2-3 dana. A to je i bio smisao threada, da li sa 6630 na D600. Odgovor je: NE.
to sa sms -om je na svakom samsungu , što se tiće tipkovnice ništa posebno loše .. i nisam ništa nespretno napisao imao sam n6600 i p900 ... e nebo i zemlja , od trajanja baterije , pouzdanosti , funkcionalnosti , opreme koja se dobije .. no to su već stari mobiteli , eto usporedi p990 i npr. n93 . samo kamera je bolja na n93 a ostalo je sve na strani SE. mnogi su mi rakli nemoj uzet d600 zbog onog ili ovog.... meni je sve uredu , gluposti poput "nemožeš staviti mp3 kao zvono " su za djecu, ipak je ovo poslovni mobitel . Iskreno nisam nidje vidio tako pouzdam i brz preglednik za word, pdf... nego na d600 . baš na tim symbianima treba duže ili ti neće svaki put otvorit , ili jednostavno zablokira mobitel. meni je d600 malčice dosadio i mjenjam ga (eto u oglasniku) . što se tiće moje subjektivne ocjene je -> 4 <- . ekipa poput osvetnika kažu ti nemoj uzet d600 ,a sami ga žele ... to mi nije jasno . "A TOLIKO LOŠ MOBITEL"= Citat =:
Izvorno postao mm22
so did i,= Citat =:
ako si imo nove uređaje sa novim baterijama,razlike pretjerane nema, stabilnost se odnosi na fw, što neznam koji si imo ali ako je bilo problema sve se da softverski riješit...funkcionalnost nebi uopče toliko naguro na stranu uiqa kako to ti radiš ponajprije iz razloga što je u flip closed modu običan telefon ,a ja u hodu nemogu upalit ni icq. stvar je za što ti mobitel treba i što radiš na njemu.
-To sto sam ga ja htio uzeti ne mjenja cinjenicu da je losiji od 6630!:guitar:= Citat =:
Ako imaš neku dobru priliku da riješiš 6630 i uzmeš D600, mijenjaj!
Neka svi pljuju po D600, ali ja ga koristim već drugi put i mobitel je odličan. Ima brzi i stabilan softver, bolju kameru nego 6630, manji je i lijepši...da sam na tvom mjestu, mijenjao bi bez razmišljanja... :japan:
[QUOTE=sodom]so did i,
funkcionalnost nebi uopče toliko naguro na stranu uiqa kako to ti radiš QUOTE]
ja bi , sama velićina ekrana mi je veća funkconalnost ... npr za gps preko bluetooth-a . recimo koliko je trebalo vremena proć od p910 do p990 . mislim koliko je trebalo da ga izbace na tržište . vjerujem da je dorađeniji od bilo kojeg nokia symbiana , pogotovo od n90 koja nema ni vibraciju i baterija joj traje u najboljem slučaju jedan dan ili od n93. te nokie koštaju preko 5000 kn . a imaju manje funkionalni mp3 od npr k750.
to je vrlo subjektivno, meni gps netreba uopče,samo želim reč da je to fleksibilno i stvar je tvojih osobnih zahtjeva, u nekim če mi situacijama puno bolje poslužit uiq a u nekim s60,eto da ne rastežemo off ,
ista stvar sa d600 i 6630 ,onome kome smartphone za nešto služi nebude imao nikakvu dilemu ovdje,onaj tko mjenja mobitele bezveze ili mu je jednostavno dosadio može se prepucavat koji je bolji u nedogled no to zbilja nije bitno.
ako je meni cilj obavit neki zadatak koji mogu jedino sa smartphonom uzet ču jasno i 3650 nad bilokojim dummyjem i zbog toga ih je jednostavno apsurdno uspoređivat.
Kolko puta sam ja rekao da je Nokia precijenjeni mobitel ;)
Mijenjaj za d600, nećeš pogriješiti ;)
Ostavi 6630 ako barem ponekad koristis mogucnosti symbian platforme i uzmi si nekakav mali jeftini dummy mobitel sa brzim softom i dobrom autonomijom.
između ta dva 6630
Hm... ovisi... ovisi da li si zadovoljan mobom... Jedino u čemu je D600 bolji je ekran, kamera i dimenzije...
E sad, ako ti je to dovoljno da zamjeniš... :-/
ja nebi mijenjao, jer mi se 6630 i naviko sam se na njega, makar je malo veći...
Jedino što me smeta je baterija koja dosta kratko traje... :(
niti ja.= Citat =:
Izvorno postao Ico86
ponajviše jer sam ja prešao SA D600 na 6630. I nisam požalio,jer od tada,znam da će mi idući mob biti symbian 100% :notooth:
Sve mane koje symbian mobiteli imaju su u manjem broju nego njihove vrline i prednosti,IMO.
evo od 4 covjeka koja ja znam 3 se zale da im baterija na d600 ne traje JEDVA JEDAN DAN, jedan je rekao da je sve u redu s mobitelom
odnjeli mobitele na reklamaciju i ne uvazavaju im
postoji mogucnost(zbog kliznog mehanizma) da ti ode flat kabel i onda si ga najebo
ti neces znat kaj ti je otislo a serviser ce rec maticna ploca (u 99% slucajeva)
na kraju krajeva tako su i meni rekli sa s-300 koji je riknuo nakon mjesec dana
kupio sam ga od svoje love i maksimalno sam ga pazio
odnio sam ga na reklamaciju i rekli mehanicki kvar, ne uvazavamo reklamaciju
pitam ih kaj je a oni kazu maticna ploca
dodem doma otvorim mob i vidim ispucani flat kabel, maticna je u redu bila
i onda sam si rekao NIKAD VISE SAMSUNG
jel ti to dosta razloga da ostanes na nokiji
ljudi hvala vam svima na odg i savjetima :japan:
je li istina da je d600 "osjetljiv mob" tj. da je kvarljiv?
interesuje me kvalitet? ima li neko iskustva sa tim?
yadnji mob su mi bil 7650, 3650, ngage, sharp gx20i, motorola a925....
volim symbian ali nekoristim prednosti symbiana nesto posebno.
d600 nije definitivno, samo jedna od opcija.
ima li neko neki drugi prijedlog ???
Ista stvar i kod mene sa D600.= Citat =:
Izvorno postao jed2i
uzmi w810i ako ti je d600 "sumnjiv".= Citat =:
Izvorno postao lov2xlr8