Jel ga ima tko ? Dojmovi ?
Printable View
Jel ga ima tko ? Dojmovi ?
Nisam čul da se pojavil, netko drugi? Osobno mi je simpatičan.
ima ga kupiti, ali stvarno neznm nikog tko ga ima pa da ga malo iprobam. Inaće, trebao bi to biti jako dobar aparat za taj novac. Meni se osobno dizajn baš ne sviđa, ali o ukusima se ne raspravlja :)
Ima ga za kupiti ..to znam..1800 kn :)
Onako mi se nekako sviđa pa neznam dal ga kupim ili M55, jer namjeravam kupit novi mob. uskoro, a ni sam neznam šta... :))
ja bi na tvom mjestu uzeo MC60 zbog kamere
Di ga ima?
A tako sam si i ja mislio...= Citat =:
Poslao: dj_velja
U Plavom Oglasniku :)= Citat =:
Poslao: Sljaka
Di ga ima?
Zbog kamere? Pa bas kamera je ono sto je bolje na M55 :)= Citat =:
M55 ima blic(odnosno IQP kamera) i moze slikat u VGA(640x480) rezoluciji, a najveca rezolucija koju MC60 moze slikat je CIF(352x288). Samo sto MC60 koristi display kao viewfinder pa je precizniji.
Ja nebih mijenjao M55 ni za jedan mobitel, ali da imam para uzeo bi i MC60 :)
Jedino sto MC60 ima, a M55 nema, a vrijedi je slanje snimljenih zvukova MMS-om i koristenje istih kao melodija zvona(nije mi jasno zasto to M55 nema). Sve vaznije stvari su iste, memorija 1.87 MB, java midp 1.0, display 101x80 4096 boja, polifone melodije sa 16 zvukova...
E vidiš to nisam znao...
Sad opet neznam što ću :)
Inače...koliko košta kamera za M55 ?
398 kn - HTmobile...
kaj CIF nije tip kamere, a ne tip rezolucije???
ima ga za kupiti i u techno media (zg), ali sam zaboravia po kojoj cijeni (mislim negdje oko 2000kn)
meni se mc60 jako svidja... i dizajn i sve, te stoga smatram da neces pogrijesiti ako ga uzmes, prije nego m55! :)
Meni se isto sviđa..zato sam i pitao... :)
Uglavnom znači M55 sa kamerom je podjednak ovome što se cijene tiče.... A sad koji je bolji
:D
E, sad znas :)= Citat =:
Poslao: ZOX
E vidiš to nisam znao...
Sad opet neznam što ću :)
Inače...koliko košta kamera za M55 ?
Ja sam neki dan bio u Munchenu i platio sam kameru 69 €(IQP530), kod nas su mi rekli u Siemens Service Shopu da kosta 500 kn, ali nema je vec 4 mjeseca.
Jel to IQP500 ili IQP530? Ako je 530 ubit cu se, jer sam ju platio 200 kn vise :)= Citat =:
Poslao: dmi
398 kn - HTmobile...
Koliko ja znam, CIF je rezolucija 352x288, neka me netko ispravi ako grijesim.= Citat =:
Poslao: coma_zgb
kaj CIF nije tip kamere, a ne tip rezolucije???
Ma i meni se MC60 vise svida dizajn, ali mislim da je M55 bolji po mogucnostima, a i dode sa kamerom oko 100-200 kn manje od MC60. M55 ima email klijent... ne mogu se sad niceg drugog sjetit :)= Citat =:
Poslao: ZOX
Meni se isto sviđa..zato sam i pitao... :)
Uglavnom znači M55 sa kamerom je podjednak ovome što se cijene tiče.... A sad koji je bolji
:D
Uglavnom, ako mene pitas, M55.
I ako mene pitaš,također definitivno M55.
= Citat =:
Poslao: ficho
Zbog kamere? Pa bas kamera je ono sto je bolje na M55 :)
M55 ima blic(odnosno IQP kamera) i moze slikat u VGA(640x480) rezoluciji, a najveca rezolucija koju MC60 moze slikat je CIF(352x288). Samo sto MC60 koristi display kao viewfinder pa je precizniji.
Ja nebih mijenjao M55 ni za jedan mobitel, ali da imam para uzeo bi i MC60 :)
Jedino sto MC60 ima, a M55 nema, a vrijedi je slanje snimljenih zvukova MMS-om i koristenje istih kao melodija zvona(nije mi jasno zasto to M55 nema). Sve vaznije stvari su iste, memorija 1.87 MB, java midp 1.0, display 101x80 4096 boja, polifone melodije sa 16 zvukova...
Znam ja da je kamera za M55 bolja, ali mi nikako neide u glavu zašto ne koristi display kao viewfinder pa mi je to jako loše. Inače sve ovo ostalo što si naveo je istina.
Al ja bi ipak MC60! Noviji je
Eh, da, nesto zaboravih, cuo sam vec da su ljudi imali ovaj problem sa S55, i jos vise sa SL55, a dans se dogodilo i meni na M55. Primao sam MMS, ali nije uspjelo primanje i mob je postao uzasno spor, pa sam ga ugasio(ne tako da sam izvadio bateriju nego "normalno"). Zavrsna animacija je sosla do pola i display se ugasio, a dynamic light ostao svijetliti jos 3-4 sekudne. Kada se ugasio, upalio sam mob i sve je bilo ok, ali za par minuta mi je dosla poruka od frenda i onda sam skuzio da mi je adresar obrisan :(
I kaj sad, imam backup, ali star 5-6 dana, od tad sam spremio jos oko 15 brojeva :(
Ovo mi je prvi problem sa ovim mobitelom u 2-3 mjeseca il kolko ga vec imam i nadam se da je i zadnji.
Ma i meni je totalno glupo sto to nema barem kao opciju, ali tako barem duze traje baterija :)= Citat =:
Znam ja da je kamera za M55 bolja, ali mi nikako neide u glavu zašto ne koristi display kao viewfinder pa mi je to jako loše. Inače sve ovo ostalo što si naveo je istina.
Al ja bi ipak MC60! Noviji je
...žao mi je što čemo te izgubit' al' kamera je IQP 530... ;D= Citat =:
Poslao: ficho
Jel to IQP500 ili IQP530? Ako je 530 ubit cu se, jer sam ju platio 200 kn vise :)
ne kontam ovo viewfinder kad ja slikam jel mogu vidjet sliku na mobu ili ne mogu M55
dizajn i izgled mc-a je kao da su ga djeca u vrticu pravila.......
kupi st55......
Eh sad ..on mi se ne uklapa u planove....
Sad mi jos samo reci da je to netko objavio na forumu, a ja nisam vidio pa cu se stvarno ubit :(= Citat =:
Poslao: dmi
...žao mi je što čemo te izgubit' al' kamera je IQP 530... ;D
Ma mozes vidjet sliku na mobu kad ju slikas, ali ne mozes koristit display da vidis kako ce slika izgledat prije nego sto ju slikas.= Citat =:
Poslao: covjek
ne kontam ovo viewfinder kad ja slikam jel mogu vidjet sliku na mobu ili ne mogu M55