Ljudi sta mislite koji symbian da uzmem. Trenutno zelim nesto jeftinije kategorije, cijene slicne kao k700i. Evo cetiri modela zbog kojih sam u nedoumici nokia 6630
7610 3230 i Siemens SX 1. Sta mislite i imate li jos kakvu petu preporuku.:jump:
Printable View
Ljudi sta mislite koji symbian da uzmem. Trenutno zelim nesto jeftinije kategorije, cijene slicne kao k700i. Evo cetiri modela zbog kojih sam u nedoumici nokia 6630
7610 3230 i Siemens SX 1. Sta mislite i imate li jos kakvu petu preporuku.:jump:
-6630 sigurno!:comp:
http://www.gsmarena.com/nokia_6630-811.php
-a k700i ti je vise u cijenovnoj kategoriji od 6600!!
Ko što je osvetnik rekao K700 je u cjenovnoj kategoriji kao 6600 (možda malo i jeftiniji)...
Od tih što si nabrojao, najbolji je izbor 6630, jer za razliku od ostalih navedenih, ima noviju verziju Symbina, ima bolju kameru od Sx1, 6600 i čini mi se od 7610, brži je, ima podršku za mp3...
6630 je pobjednik u toj konkurenciji...
Hvala, tako mi svi kazu al nisu znali zbog cega je bolji osim cijenom:comp:
Sada vise nije neka razlika u cijeni izmedju navedenih mobitela tako da je najbolje uzeti tehnicki inferiorniji mobitel, a to je 6630. Imao sam vecinu navedenih mobitela i zacudo mi je 7610 ostavio najbolji dojam, ali je dosta sporija od 6630 pa stoga...6630 je pravi izbor.
He he, nije 6630 inferiorniji, to ti znači da je podređen, slabiji.= Citat =:
Izvorno postao SEGA
No dobro, vazno je da shvacate sto mislim. :jump:= Citat =:
Izvorno postao andrija
Meni je 7610 jedan od ljepših symbiana... reko bi šminkerski symb... ;D
@Sega: ma shvaćamo šta si htio reć, al eto tipfeler se dogodio... ;D
Pobaj nokiu 3660 ili 3650 prodaje se vec i za 350 kn, a mob je odlican za svoju cijenu. malo je glomazan i ruzan ali...
dobar prijedlog covjece, i mislim da je to dobar mob, no jedino jest sto, ugh uff, nece da udje u djep, ne znam koliko je u stvarnosti 6630 manji od 3650 no obadva su glomazni, kao vecina nokijinih symbian mobitela:japan:
I, jesi se odlučio na kraju?
7610 ili 3230,za male pare dobiš super fon,koji ti stanu u đep,imaju stvarno dobru i upotrebljivu kameru,i dizajn nije uopće loš...probaj što novije nači
6630 je dobar mob. kod 7610 nemas stereo zvuk, clipovi skroz trzaju, mp4 format tesko da mozes gledat(samo zvuk reproducira kod takvog formata) i nekako je spor. al sam zadovoljan sa njim sve u svemu, no 6630 je bolji kak svi govore.
ja bi uzeo 6630,ako te brine velicina onda nemoj uopce gledat nokia symbian lol.:wstupid:
Da, to stoji... osim možda 3230, koja mi se čini kao jedan od manjih symb nokia... ostalo se "velike"... ali meni nesmetaju poveće dimenzije, pošto znam što sve mob može...= Citat =:
Izvorno postao sonyck
6630 je najbolji izbor trenutno, jer se može naći za malo para...
kakve su slusalice u 6630, jesul ko u n70 ili su bananaste (izlaz na slusalicama) POStoji li takav mobitel sa sluskama ''normalnim'' ko na cd playeru i sl.:comp: :comp: :comp: :comp: :comp: :comp: :comp: :comp: :comp:
Slušalice se "uštekaju" u mob u pop-port (dole di se ušteka i USB u mob)... ali postoji kabal koji se ušteka dole a s drugu stranu uštekaš obične slušalice (ko na discmanu).
Inače taj kabal se dobije sa SE W800 i W810 (ali nepaše na Nokiju), a direktni izlaz za normalne slušalice ima N91...
Što se tiče samih slušalica, onde su po obliku (mislim na onaj dio koji ide u uho) slične (ili iste) većini slušalica koje se dobiju uz neki obični mp3 player...
INTERESUJE ME JE LI POSTOJI KAKAV KABAL I ZA K700 ZA NORMALNE SLUSALICE, JOS SKORO NECU MIJENJATI MOBITEL, DEFINITIVNO 6630:comp: :comp:
Za K700 neznam... potraži u SE dijelu foruma, i tamo bi trebali znat... ;)
BTW: mali savjet, nemoj pisati sa CAPS LOCK-om. izgleda ko da se dereš... ;)
ne, tj. da, rijetki, skupi... bolje si kupi mp3 player...imaš ih za 400 kn sa 1GB.. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao dino123456789
a kakav je ovaj mob, dodao bih za njega jos malo, svakako cekam da mu cijena padne i postane pristupacnija
http://img176.imageshack.us/img176/4...6801ux5.th.jpg
Razlika u odnosu na 6630 je druga kamera (videotelefonija), aktivno stanje čekanja, malo je manja, ekran ima više boja (ne vidi se razlika)= Citat =:
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=1045
a u cijeni?= Citat =:
Izvorno postao Dark
= Citat =:
ogromna:-/ :-/ :-/
Oko 500kn koliko vidim po oglasniku (~1100kn i ~1600kn), naravno, ovisi i o stanju, opremi i starosti= Citat =: