meni je od svih mp3-ca i ostalog nokia tune ZAKON
Printable View
meni je od svih mp3-ca i ostalog nokia tune ZAKON
Ja trenutno neku monofon...ipak imam 3330 zasad.. :headbang:
default:rolleyes:
Ja imama "nostalgia" :p
Zbog jedne divne crne žene - refren od Kiće. Prije sam imao Sve je ona meni od Slavonskih lola. Bitno da znam da meni zvoni mob u tramvaju,a ne kad se svi hvataju za džep kad zvoni standardna melodija za neku marku telefona:D Drugi kriterij je da nije iritantna - nitko ne voli u 7 ujutro u tramvaju ili busu neke dernjave sa telefona.
Ovisi ko zove... malo sam dodavo mp3ce za pojedine pozivatelje da mogu znat ko me zove bez da vadim mob iz džepa...
inače mi je refren od: Mack - Thunder in my heart ... tako da čujem kad mi mob zvoni :D
E da, milslim da je ova tema trebala ić u chataonicu... da se vidi što svim ljudima na forumu zvoni... ;D
Meni je bitno da ja ČUJEM mob i kad nije na 30 cm od mene. Imao sam negativnih iskustava s polifonim melodijama i Nokijama 6610, 3510i jer im mjuzu ne možete čuti, tj. stopi se s muzikom s TV-a ili sl. (kad mob nije uz mene), tako da imam onu što mi je Zerobravo našao-Desk phone high.
E, to nemreš ne-čuti!:flame:
Kraftwerk - Aerodynamik :headbang: :)
Sweety the Chicken
http://www.megaupload.com/?d=1AT4V3O1
To je ono slatko pilence sa reklame "I'm maybe small, I'm maybe sweet..."
Jednom sa bio otvorio sličnu temu ali nitko nije odgovorio niti išta,valjda krivi podforum :flame:
Tema je ovdje
Cool= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Ja na svojoj N6600 uglavnom imam
Drill
;D jer stvarno buši uho i na 10 metara od fona.
(rad u stanju povišene buke)
A kod kuće si već mjenjam po raspoloženju!
Pravim svaki tjedan drugi .ogg file!
devojka sa cardas nogama... :blush:
http://rapidshare.de/files/32765884/...obots.mp3.html
ovo sam ja malo prepravio da bude bolje za fon :spin:
Vec dosta dugo koristim ovu melodiju:
Stormwitch
:headbang: :headbang:
mene živcira kod mp3-ca što traže obradu prije stavljanja na mob jer rijetko koja stvar počinje dobro....(iznimka moby - james bond theme) tu sam imao a i kvaliteta je bila super tak da se dobro čulo....općenito toplo preporučam ripanje omiljenih cd-a prije stavljanja na mob....kvalitet je 40 posto bolji...(kad koristite za zvono,dosta se žalilo ljudi na to da ne idemo u off...)
nisam ju vidio ispada da kradem ideje....asocirao me thread o temama (naslovi su gotovo isti heh...:crazy:= Citat =:
Izvorno postao sms freak
dobro al kod symbiana su mogućnosti malo veće....ogg ili video-ringtone...= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Ma kakva krađa ideja.= Citat =:
Izvorno postao iwek
copacabana na SE je zakoon!!!!
"umro je drug tito"
Ja koristim onu melodiju koja reklamira N-seriju. Moby - In My Heart.
Nokia default ili Espionage.
Did you know?
"Specijalni" ton, koji korisnici Nokijinih telefona čuju prilikom prijema SMS poruka (kratke tekstualne poruke), je zapravo Morzeov kod za S-M-S. Shodno tome "Rastući" ton je Morzeov kod za Nokijin slogan "Connecting People" ("Povezujemo ljude").
Melodija zvona "Nokia Tune" (verovatno jedna od najpoznatijih melodija na svetu) je zapravo zasnovana na "Gran Vals", delu pisanom za gitaru, iz 19. veka, španskog muzičara Franciska Terege. Melodija je prvobitno i bila naslovljena "Gran Vals", ali joj je ubrzo promenjen naziv, negde oko 1998., kada su ljudi nedvosmisleno počeli da je povezuju sa Nokijom.
Cool!!!= Citat =:
Izvorno postao djomla
trenutno imam dj darkraver - komm tie dann he
p.s. ima netko postavljen video ringtone na mobu?
imao sam ja na 3230 ali živciralo me što se pojavljuje malo kasnije (neš kao fs caller),sa zadrškom, valjda to na n70 bude radilo brže...stavio bi ga tu za download (videotone by happy) al koristim samo fotobucket za slike heeeh ko hoće probat poslaću mailom= Citat =:
Izvorno postao ira