ovdje pišite pritužbe na forumaše ;)
Printable View
ovdje pišite pritužbe na forumaše ;)
Imam prituzbu na tebe sto stavljas prevelike slike
U jednom threadu su bile ogromnih dimenzija a u drugom je format bio BMP pa je trebalo stoljece da se ucita
prevelike slike sam stavio samo zbog vas-tako da ih stavite na desktop..sorry u vezi ovoga s bmp ;)
nemam tužbi, samo pohvale
@ vjeko, ok ali daj ih smanji, pa napomeni da nekome mozes mejlat ako oce, jer pol mb je fakat puno
nemam još materijala...kad nabavim dođem i tužakam:afro:
a vjerujem da ti pravis materijal ili jesi jedan mnogim... ono neznam kako da se izrazim koristeci rijec materijal :D post whore
ajde sad na hrvatski
jer ovo šta si napisao ništa ne kužim
ja se potužujem na onog dmi-ja nekak' mi je proziran...
Dmi je stvarno neugodan, on posta rano ujutro i onda zbog njegovih postova meni stižu smsovi i razbude mi cijelo kućanstvo....daj Dmi nemoj postat prije 8. ;)
...'očete mi uskratit' pristup forumu... ;D
...tko se zadnji smije najslađe se smije...
dmi ovo tebe ide;)
pa iskljuci si ti funkciju. ja mislim da to fakat nije potrebno= Citat =:
Poslao: miško
Dmi je stvarno neugodan, on posta rano ujutro i onda zbog njegovih postova meni stižu smsovi i razbude mi cijelo kućanstvo....daj Dmi nemoj postat prije 8. ;)
...ma nemoj isključivat' tako si me razveselio - ipak ima smisla rano ustat'... ;D
Ja se moram potužit na vjeku.
taj tip se ponaša ko da je popio litru boooshinea(ko je igro gta vice city znat će o ćemu govorim)
Dajte vas dvoje,smirite se.Šta vam je?Ako već planirate nastavit,nemojte ovdje.Nemam protiv nikoga ništa,samo je malo neugodno čitat takve poruke.
Hvala Eminem.
Ajde ljudi žalite se jedni na druge i na sve kaj vam smeta ali molim argumentirano i bez vrijeđanja. Eto, 'zli' postevi su obrisani i nadam se da će brzo pasti u zaborav...
pretpostavljam da si ti obrisao moj post vezano za temu u mađarsku s osobnom? jako si ljubazan. hvala.
Nisam ništa ja tamo brisao. Kakav post?
baš sam gledala malo, vidim da fali moj post comi gdje je pisalo :
odlaziš bez mene?
uopće nije bitno, nego ne razumijem neke stvari, ali dobro, prešutit ću ovo, jer više nemam snage za prepiranje s muškim rodom.
Nisam to ja obrisao, možda netko drugi od moderatora... Inače, FYI, brišu se off topic postovi i postovi u kojima netko nekog vrijeđa.
pa kad pogledam jel to bilo off topic baš i nije. ali opet je obrisan.
nema veze.
OK, nema veze.
No po meni je off topic, jer ne sadržava odgovor na pitanje dal se može u Mađarsku sa osobnom...
Al bez brige, evo sad će ti se otvorit četaonica pa uživaj do mile volje! ;)
da! jedva čekam!
''tužim sve one koji podrzavaju chataoniu ;)''