= Citat =:
Ljudi, to je ništa više ni manje nego zavjera protiv nas korisnika!
Nije šala. Čitajte dalje...
Meni se već pola godine non-stop svakih par monuta prekida veza. Imam Siemens USB modem, Windows XP SP2. Adsl sam uzeo odmah čim se pojavio uz obavezni ugovor od godinu dana. U tih godinu dana niti jednom mi se nije dogodilo da veza pukne. E, nakon te godine dana počela meni pucat veza... Ok, pošto sam ja flegmatik, ne bediram se ja puno. Veza pukne, ja ju nakon min dvije konektiram ponovo. I tako stalno Zanimljivo je da na istom kompu imam i Win98SE i na njima kad mi pukne veza se mogu spojiti natrag iste sekunde!
Nekih par mjeseci nisam konto što se događa, reko' možda imaju nekih problema sa opremom/nadogradnjom. A onda mi je dozlogrdilo i nazovem ja SZK. Tamo uvijek isti glupi odgovori; jeste li probali isključiti firewall, deinstalirati drivere, ponovo pokrenuti računalo itd., pa da ih opet nazovem ako ne bude bolje. To sam već sto puta napravio, uostalom maher za komp kao ja zna da nema veze to sa mojom instalacijom Windowsa ni drivera jer sam sve isprobao. Nazovem ja njih opet i skratim priču, pa me upute na servisera opreme, i oni obećaju da će me kontaktirati.
I zbilja, jedno jutro me probudi mobitel i jedan neprijatan glas na drugom kraju linije. To je bio čika serviser. On me je onako bunovnom od sna pitao koji modem imam, a kad sam odgovorio, sa totalnim samopouzdanjem i po očigledno već pripremljenom scenariju mi je rekao da je problem u modemu i da ga treba zamijeniti zbog povećanja brzine adsl-a (kao nisu znali da će se to dogoditi), ali kao meni je garancija, kao i ugovor istekla, pa neka prošećem do T-com centra i produžim ugovor! Ma nemoj!!!
Razni Triple Play i ostala čudesa na vratima , a ja da se obvezujem T-scumu (pravi naziv) na još koju godinicu. Sramota jedna...vraćam se na početak priče i kažem da je riječ ništa više ni manje nego o zavjeri protiv nas korisnika!
I tako ja i dalje trpim stalne prekide veze, u nestrpljivom iščekivanju da pobjegnem od T-scuma...