Evo nabavio sam neke patcheve za Siemens s55(samo za V20) i ako netko treba ja mu posaljem.
Ima ih ukupno 9.
Printable View
Evo nabavio sam neke patcheve za Siemens s55(samo za V20) i ako netko treba ja mu posaljem.
Ima ih ukupno 9.
a daj ih nabroji
Profil Logo auf dem MainScreen.vkp
M55Menu_4_S5520.vkp
blue_m55style_byPZ_v01_S5520.vkp
kugel&rauteplatzen.vkp
kleinefischewerdengruen.vkp
pineingabegraugruen.vkp
ringanfangundende.vkp
akku&laden.vkp
netzrotblau.vkp
ejj .... a kako se ubacivaju nove verzije u mobitel
i patchevi
isto kao i za druge starije modele, samo ti treba zadnja verzija V_Klay-a koji podržava S55
možeš ga skinuti na http://tau6.cjb.net
neznam ja nisam dosad skidao kak se ubaci u mob
imaš i objašnjenje kako ubaciti patch na http://tau6.cjb.net
vidio sam
jesam dosadan a kako da ubacim novu verziju za S55
novu verziju čega? V_Klaya ili firmware-a?
V_Klay samo "skineš" sa neta i instaliraš ga, odabereš S55 pod modelima moba i to je to.
FW20 isto skineš sa neta (imaš isto na http://tau6.cjb.net ali nema hrvatskog izbornika), i ubaciš ga sa winswup-om (isto imaš na tau6) ili nekim drugim programom, i to je to...
nadam se da znaš kako se ubacuje fw, nema neke velike mudrosti...
(kad pokreneš prog npr winswup, podesiš postavke u serial config - i isključiš sync station ako ga ne koristiš) učitaš .bin file koji želiš ubaciti - u tvom slučaju fw20 za S55 i klikneš start. Naravno mobitelu ti je napunjena baterija, ugašen je i spojen sa data kabelom - ne originalnim na komp. Kad klikneš start, lagano klikneš crvenu tipku moba (ne smije ti se upaliti mob) da primi signal od kompa i pričekaš ubacivanje. To može potrajati oko 15 min...)
sezam, ajd meni to mailaj molim te... zahvaljujem... :)
ne znam mail :)
evo još jedan...
;*** Vibra Logo on Mainscreen ***
;Firmware : S55 v20
;Author : ACiD [mrp]
;uses Pictures
;293 --> Vibra off
;294 --> Vibra on
download vkp
Jel ovo umrlo ili se jos uvijek proizvode? :)
Mogo bi ja uzet jedan S55.. sad ih vec ima i za 1000 kn.
To mi se i cini nesto jako skupo.. jel vrijedi uopce tolko?
Kako je stanje s baterijom? Na Sl45 punim svaku noc :) I nije da mi je to neki problem..
Daklem:
1. Jel vrijedi 1000 kuna? (kao malo rabljeni) ;)
2. Kako drzi baterija?
3. Ima patcheva i dal se proizvode? :)
Aj hvala.
Dobar je S55, baterija je meni drzala oko 2-3 dana i nakon nekog vremena je presla na cak 4 dana
a patchevi?
Valjda se rade. Pretpostavljam.
Ne stignem to pratiti/traziti
Znaci isplati se dati 1000 kuna?
Konacan odgovor?
DA
patceve možeš i neovisno skroz sam radit sa onin programon siemens picture change 2 tako da patchevi nisu problem baterija je solidna mislin da s55 vridi puno više od 1000 kn al jebi ga kad siemens ima takvu politiku s cijenama
pa sa tim programom samo mozes mjenjati slike, a ne raditi neke patcheve
Doci ce vrijeme i za prave patcheve ;)
pa svi oni patchevi šta je sezam navea su napravljeni sa tin programon i šta su ti patchevi u biti ti izmjeni i doda par novih slika u glavni meni telefona
koji će to bit "pravi" patchevi
dodane nove funkcije npr