Evo, odnedavno TELE2 nudi u prepaidu za manje od tisuću kuna LG S5200, slider, crni, neopisivo podsjeća na Samsung D600.
Što kažete o kupnji tog moba-pametno ili ne? Općenito performanse i vaši utisci?
Za tu cijenu čini mi se dobar izbor!:rolleyes:
Printable View
Evo, odnedavno TELE2 nudi u prepaidu za manje od tisuću kuna LG S5200, slider, crni, neopisivo podsjeća na Samsung D600.
Što kažete o kupnji tog moba-pametno ili ne? Općenito performanse i vaši utisci?
Za tu cijenu čini mi se dobar izbor!:rolleyes:
Bas kolko gledam po netu prica se da je baterija jako losa, ekran mali, zvuk u slusalicama ocajan...
prednost kamera, BT, izgled..
za te novce vrlo dobar izbor
u jednoj trgovini su za 2 sata rasprodali posiljku... za koji mjesec i bit ce ih po oglasniku za 200-300 kn manje:thumbup:
po meni je mobitel dobra kupnja, LG i Samsung dijele dosta toga, tako da nije čudo na sličnost.
mobitel je zbilja elegantan, a ne nedostaje mu ni funkcija. solidna kamera, povezivost...
Da li je bolji od BS C 81,koliko traje baterija,kakva je kamera,kakav MP3,JE LI ZAISTA PUNO LOŠIJI NEG NA c 81?
kamera dobra, baterija lošija no na C81, zvuk je zadovoljavajući.= Citat =:
Izvorno postao web
za te pare, to je to
= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Pa ja već par dana želim kupiti i u Požegi kod mene ga nema, pa ga sad tražim dalje.....ja koliko sam vidio na netu da je za te novce najbolji mobitel!
Prije je bio k 700 i za te novce i imao je 40-ak mb, ovaj ima 64, ljepši je i sve ostalo da ne govorim!
Kad ga uspoređivate sa d 600 ima malih razlika i samo sto d 600 ima t flash.a je.,....to....ali razlika u cijeni je ogromna.....
Šta ostali kažu, dali da ga kupim ili koji ima za te novce dobar ?!? - Dali ga netko ima pa zna reći savjet!?
Hvala!
Ak ti se dopada,zemi ga,neš požalit.Brat ga je kupio misleći da nije niš posebno,a sad je oduševljen,fakat dobar mob.Glupo ti je bacit pun kufer para za neki Samsung istog tipa.
daj mi reci koliko mu baterija traje?= Citat =:
Izvorno postao Rubber Duck
imao sam jedan na flashanju i vidim da mu je baterija slabija strana
Bratu traje 3-4 dana uz intenzivno pričanje i smsove.
Jel lokan na tele2? Moze ga se vec dekodirat?
= Citat =:
Izvorno postao BM0021
Evo da se pohvalim,kupio sam ga........pa ako Vas što zanima....!
Pa ovo nesmije propustiti onaj tko želi kupiti mobitel........osim ako ne voli klizne....
Znači ovako,995 kn - dobio sam 125 kn na računu (samo mi je čudno zašto u tele 2 papirima piše 145 kn na računu ) ???................., još jednu rezervnu bateriju, usb kabel, (punjač), cd , neki kao "privjesak".......mobitel mi je odličan što su i potvrdili prijatelji....
Kamera odlična, kapacitet također, oprema, funkcije, izgled.....još jednom napominjem da samsungovi modeli slični lg-u koštaju preko 2 milje kn,.....a ovaj je 1000,zaokruženo.....samo što oni imaju malo nešto više....kao da je sad to nešto bitno,......
- hm, samo da nemaju neku "grešku" kao prije 3310 !?
I dakako da ne zaboravim može na sve kartice........!
Pozdrav
Mislim da cu ga uzet umjesto k600, lg mi je uvijek bio drazi od samsunga, imaju doradeniji software! Sad mi je malo krivo sta sam uzeo Benqa umjesto čokoljade...
Znaci uopce nije lockan? Onda ga definitivno uzimam, mogao bi sutra odma! Kakav je klizni mehanizam, obicni rucni il ko na samsungu?
ako jest kodiran može se dekodirat, taj model ide bez frke= Citat =:
Izvorno postao BM0021
Klizni mehanizam,.........pa normalan ko i svi klizni.
A šta znači da se može dekodirat!??
Koliko ja kužim da je otkodiran...........ide na sve kartice.....zasad sam prezadovoljan,..........a kasnije
"bumo vidli"!
Klizni mehanizam ima:
1.poluautomatski (kak ga samsung zove) -malo pogurnes i odleti sam do kraja
2.rucni (siemens sl55,65,sams e630...) - moras gurat do kraja, tj. nema opruge koja dovrsi posao
No dobro, sad smo vec off topic. Sutra cu ga i ja uzet pa cu vidjet :thumbup:
Evo nabavio ga i ja! Ok je mob, ekran me malo razocarao, rezolucija je dost losa! Daleko je to od d500 a kamoli d600, nabavio sam si i kg800 pa trenutno vise njega proucavam;D
Pa, dobro, mislim s obzirom na cijenu.
Kakav je mehanizam otvaranja kojeg si spomijao u postu poviše? Poluklizni ili manualni?
Poluautomatski i to jako dobar, bar sad, vidjet cemo dal ce se rasklimat! Taj dio se definitivno da usporedit s d500 sam kaj mi se na njemu nije rasklimao ni mrvicu u 7 mjeseci, nije nista losiji nego na kg800! Mob je super jedino sto me rezolucija razocarala, nisam gledao podatke prije kupnje pa sam ocekivao da je veca! Imao sam vec dosta LG-a pa sam naviknut na njihov software i super mi je...
Jeli ekran puno manji neg na BS C 81?.Kakav je zvuk na mp3,ima li lampu za kameru,je li rezolucija baš tako loša?Kakva je baterija,koliko traje?
C81 nisam vidio uzivo tak da neznam, mp3 ne slusam na mobu nikad jer nemam prilike tak da ni to neznam, lampu tj. led-icu ima makar jos nisam isprobao slikanje po mraku. Bateriju sam tek nocas punio tak da za sad neznam kolko ce trajat, a sad rezolucija, hm pa nije tak strasno losa nego sam ja procitao na reklami ekran 262k boja, kamera 1.3mpix i zakljucio da ce bit isto ko na d500, a nije ipak... Nije ekran tak los al meni je to jedna od najbitnijih karakteristika pa sam uvijek kritican prema tome! Mene niti ekran na motoroli e1000 nije ni priblizno zadovoljio, prodao sam je nakon tjedan dana zbog toga!
Zvuk na mp3 - dobar............rezolucija je isto dobra,..........šta fali.......a baterija mi već danas pokazuje 1 crticu da imam a jučer sam ga kupio.:thumbdown ........
Baš sam danas razgovarao s frendom kad ga je vidio rekao je da košta otprilike 2 milje.................uspoređivao sam ga sa njegovim d500......pa moj (naš) je tanji, kamera ista, cijena razlika u 1500 kn, razlika u memoriji 30 mb,.....znači,dosta su male razlike u karakteristikama s obzirom na cijenu....čak je malo ljepši s5200........a zanimljivo je da i njemu baterija kratko traje......a dobro mi jos dobijemo jednu gratis.......
...a stric mi ima d600, isto razlika u cijeni ogromna, a samo što onaj ima 2.0, t flash i sl..........
ali cijena......ja mislim da samsung pada, otkako je lg izbacio u prodaju ovaj.......nije mi jasno zasto je u hg spotu 2200 kn !?
Ja koliko ga imam (2 dana) sam zadovoljan i svakome bi preporučio da ga kupi (ako mu treba mobitel) !!!!!!!!!;)
Zato što HGspot prodaje slobodan aparat koji nije zaključan na neku od 3 mreže.= Citat =:
Izvorno postao Karatas
Brat je kupio u tele2 paketu S5200 i nije kodiran:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao sms freak
Nije ni moj kodiran, odma sam ubacio T-mob karticu i radi!