Meni je najljepši Dubrovnik, bio sam u Dubrovniku prije 3 godine sa razredom i zbilja je lijepo tamo.
Printable View
Meni je najljepši Dubrovnik, bio sam u Dubrovniku prije 3 godine sa razredom i zbilja je lijepo tamo.
Ma nemam pojma... U Dubrovniku nisam nikad bio, ali svi kažu da je tamo baš dobro... Meni su Vodice čist OK... Manji gradić, sa lijepim plažama, a možeš ga obići za dan...
Opatija, prelijepi parkovi, zakon plaze, i jos nesto u Opatiji, nazalost nije za javnost :)
Rimini, kilometarske pjescane plaze i odlicne discoteke:notooth:
Jel bio tko u Zrću???
najljepša mi je Baška..
tamo mogu stalno biti, ekipa, more i cuga..
a kaj je to Jardan?:notooth:
:notooth: preključer sam malo pošao u pradjedovinu lol!
i moram vam reć da su u Crnoj gori plaže super ali pretrpano brateeeee...
isto kao i u Dubrovniku piješčanih ima i sve to....
ma svugdje je lijpo đe je dobra ekipa!
evo par slikica plaža
prve dvije su Sv-Stefan
http://img430.imageshack.us/img430/1...0047en2.th.jpg
http://img122.imageshack.us/img122/4...0049ut4.th.jpg
http://img398.imageshack.us/img398/5...0038jt1.th.jpg
a drug je Plavi horizont! prehebena plaža!i moram priznat puno bolje nego moja mala piješčana(imam svoju kod Dubrovnika di iznajmljujem ležaljke!)
http://img398.imageshack.us/img398/2...0081qo2.th.jpg
ma moj trogir je najljepši (nesmjem govorit protiv njega)
ma ništa kontra splita ;D
a neznam sav je naš jadran lijep... svuda je lijepo ali kod kuće.... ma znate ;)
bez ikakvog razmisljanja , Dubrovnik.
Tko je bio , vjerovatno će se složiti.
jes lijep..ali nema ništa od zabave.....= Citat =:
Izvorno postao stamp1
a đe si bio??
A, čuj, Dubrovnik nastoje napraviti "gradom elitnog turizma", pa su izuzeli sve one zabave, kojih doduše nikad niti postojali nisu u gradu. Mladi su uvijek bili zakinuti. Nije niti čudo da u sred ljeta već oko 11 uvečer ne možeš nikog sresti. Svi su po kafe-barovima, a stranci ili po restoranima ili po hotelima.
Svakako da da. Slažem se da je Dubrovnik najljepši na Jadranu.
PS-ima još lipih mista (npr. Makarska, Brela, Vodice, Zadar, Vir).
split bez pardona
dubrovnik,vodice,pag,za kupanje murter....
Pula,^^,uvijek onaj grad u kojem sam rodjen sad jedino da nisam rodjen na jadranu pa bih birao ovako ostajem na Puli
Primosten , Rogoznica .
đe?= Citat =:
Izvorno postao FaberOSK
Mislim gdje.Ili di :ban:
Pa bio sam par puta , obiso sam tam po zidinama sve , bio u par hotela , u disku onome .. onaj pogled .. prekrasno.
A osim toga , Dubrovnik ima nesto vise od samog izgleda grada , ima dusu . Kolko dugo je taj grad zivio kao zasebna drzava kroz povijest .. čak je osvajao okolna područja.
Dubrovnik :thumbup:
koja pula,sad bio tamo sa vaterpolom,more puno meduza,strašno
onda može DI jer sam rođeni Osječanin...ali živim u DU= Citat =:
Izvorno postao stamp1
Ma....ne znam da su osvajali jer nisu se oni borili sve su sređivali parama i zemljom! zato su ih rjetki i dirali(pa ni proklete osmanlije....prodali su dio koji sad pripada BiH(Neum! lol):notooth:
Tako je! Povijesna lekcija za sve-Dubrovnik sve do 1806. godine (Napoleon) nije bio pod tuđom vlašću. Uvijek je bio slobodan i što je najvažnije NEUTRALAN! Zato je u vrijeme nejvećih ratova npr. između Venecije i Osmanlija, mogao svoje brodove normalno slati bilo gdje po Mediteranu ili šire.= Citat =:
Izvorno postao FaberOSK
Dubrovnik je svoju slobodu zarađivao-dio od trgovine je plaćao Turcima (ali to je bio djelić, svega nekih 5% što bi Republika zaradila).
Neum i u Crnoj Gori (što je Tito nakon rata poništio (Sutorina)) je dao Turcima kao tampon-zona jer su se Mlečani 1718. godine približili granicama i prijetila je katastrofa.
Dosta povijesti-još jednom Dubrovnik!!!
Dubrovnik, Opatija, Sveti Stefan.
Kornati, Korčula.
..ja sam valjda jedina koja se ne pali na Dubrovnik. Ljepse mi je na Korculi,Pakostan,Rovinj,Brijuni
e i koručula je jako lijepa,full bistro more,ali malo hladnije,stara jezgra grada je fenomenalna....
Ja u Rovinj već idem 5 godina za redom, baš mi je lijepo tam.= Citat =:
Izvorno postao lili