prijatelj mi je velikom geskom u motorolu v3x ubacio sa pst flex se7495axxh1082 i pri kraju mu se javio eror odvojio mobitel od kompa ali vise na njemu nema nista molim pomoc
Printable View
prijatelj mi je velikom geskom u motorolu v3x ubacio sa pst flex se7495axxh1082 i pri kraju mu se javio eror odvojio mobitel od kompa ali vise na njemu nema nista molim pomoc
= Citat =:
Izvorno postao dsakota
1) ovo ce mozda u smece zbog naslova
2) Dal ga je probao upalit u flash modu??? (* # tipka za paljenje)
upali se ekren samo oznaka za bateriju ostalo bijelo
= Citat =:
Izvorno postao dsakota
nek ga proba upalit u flash modu, znaci drzi * i # pa onda tipku za paljenje
sada je ekran crn i pise boot loader0.6.7.1 sw version r25221ld u 85.83.e7p bateri ok OK to Program Transfer MODE> sERIAL rs-232
Skini onda odgovarajuci MP ( R252211LD... ) i flesh-uje telefon.
e pa da si malo koristio search sve bi nasao ;)
Bilo je prelagano
nije ništa katastrofalno napravio, već samo krivi flex ubacio... ništa strašno. dečki su gore objasnili da samo treba monster novi i to je to.
Da je čitao pravila foruma, ova tema nebi bila ni otvorena, a kamoli imala ovakav naslov. No, glavno da je riješeno
sada cu probati flex ako mi bude trebala pomoc javicu se za sve vam hvala oprostite sto vas gnjavim
dsakota, proslo je 24 sata ti ne javljas sta si uradio, a ovamo trazis pomoc. Pa kad ti ljudi pomazu onda nek ti ne bude tesko i obavesti sta si uradio.
"Neki novi klinci".
nista nisam napravio jer sam imao intervenciju na dalekovodu u posavini a ja sam iz mostara kada sam dosao baterija se potrosila pa nesmijem nista raditi a nemoze se puniti samo ovo stoji boot loader0.6.7.1 sw version r25221ld u 85.83.e7p bateri ok OK to Program Transfer MODE> sERIAL rs-232
uzmi necji drugi mobitel pa napuni bateriju, pa onda ga opet ubaci u flash mode i rokaj= Citat =:
Izvorno postao dsakota
za prpica ako mozes da mi posaljes broj fiksnog ili mobilnog telefona
broj?? zašto? pa ovdje imaš sve moguće objašnjeno tak da nema potrebe za time...= Citat =:
Izvorno postao dsakota
= Citat =:
Izvorno postao GoGs
izbaci mu error neki priliko flashanja, na kraju flashanja izbaci neki error :-/
nigdje ne piše koji error je dobio! jel ste riješili? ako niste, recite mi error, jer ako je onaj koji ja mislim, onda znam u čemu je problem= Citat =:
Izvorno postao prpic
= Citat =:
Izvorno postao GoGs
ne znam koji je... zaboravio sam...
a sad ga opet pokusava flashat, pa cemo vidjet
ako ne uspije, nije problem u flashu. samo mi dajte error...= Citat =:
Izvorno postao prpic
sutra kada napunim bateriju posla cu vam eror tesko mi je naci isti mobitel jer ga u mostaru malo ima sa p.s.t komp ga ne prepoznaje a sa flash test commands odradi skoro sve 5-6minuta i onda pokaze eror yadnje u statusu pise grupa 18
vidim da zaboravljate da V3x ima 128 Mb flash čip.....
evo sta pise na mobitelu critical eror 84 a na flach test commands phone failed initial securiti verification checks.hab eror 0x8d
@Znaci zbog tebe mi nestaje struja, samo da znam.
Kojim programom stavljas MP, i sto napisa inovator V3x mozes flash i sa pola napunjene baterije, jer ceo postupak traje nepunih 10 minuta tako da bateriju ti ne moze isprazniti.
Probaj sada, ali ne zaboravi da javnes?
= Citat =:
Izvorno postao tomican
meni je sve objasnio, stavlja MP sa PST-om, javlja taj error, pa je pokusavao stavit i sa RSD liteom, pa opet error javlja
to je istina, ali to baš nema veze sa flashanjem... samo je bitno da mu se flash podudara sa onim u telefonu... isti problem imao sa L6... koji je bootloader gore? mislim da će se prvo morati raditi bootloader upgrade, zatim flash preko RSD-a. nikako drugačije... meni je na L6 bacao critical error 84, zatim sam probao sa RSD-om i prošlo je, no sa E1000 nije išlo. morao sam upgradeat bootloader= Citat =:
Izvorno postao Inovator
evo napisao sam erore sto sada da radim