Molim vas da glasaju SAMO ONI KOJI IMAJU MMS TELEFON - zanima me koliko od vas koji imate MMS telefon ga u stvari i koristite. Pritom mislim na slanje MMS poruka, ne primanje besplatnih poruka od VIP-a i sl.
Printable View
Molim vas da glasaju SAMO ONI KOJI IMAJU MMS TELEFON - zanima me koliko od vas koji imate MMS telefon ga u stvari i koristite. Pritom mislim na slanje MMS poruka, ne primanje besplatnih poruka od VIP-a i sl.
NIKAD
Da, nak glasaju i oni koji su eventualno imali MMS telefon a više ga nemaju. Koliko su oni slali kad su ga imali. :)
inace, taj mmsvic sam odjavio jer je totalno smece... ;)
Zar sam ja jedini ludak koji salje MMS svaki dan? :D
Nije bas svaki dan, ali nije ni jednom tijedno, nego skoro svaki dan i to vise od jednog.
Btw, istina da VIP.infoblic MMS kategorija vic suxa, do sada mi je dosla samo jedna zanimljiva fora. I di je garfield?!?!
Jesi :D
U ova dva dana koliko ga imam,nisam poslao niti jednu(jer skoro nitko od prijatelja nema kolorac,a oni koji ga imaju nisu na VIPu)osim vas,naravno.
Ali zato primam Djevojku dana.:D
i jel su zgodne te "djevojke dana"
Sise se vide...
I lice također...:D= Citat =:
Poslao: viki2win
Sise se vide...
:D T610 sam prodao dok sam još neke novce mogo za njega dobit a poslo sam 3-4 MMS-a u 4 mjeseca.Nepotrebno a i nemam baš puno njih kome bi mogo poslat
...pa u ovih mjesec dana poslao sam oko 15-ak MMS-ova.Brat je uzeo C60 pa ću sad vjerojatno češće koristit MMS...
Ma bravo ti!Ja nemam kome slat kad skoro nitko nema mms telefon a ako ima nema postavke.Postat će to standard jednog lijepog dana
ja i da hocu ne mogu, jer mreza ne podrzava. Mobi's sranje, ali sraca ima gprs pa nas spasava. Besplatan je jos (u test. fazi), ali samo do 1.12. Ja ih imam za slati ihaha, ali....
...iz iskustva govorim,nikad nemojte slati velike MMS-ove iz inozemstva...meni je skinulo oko 40-50kn dok sam bio u Austriji,i to za samo 4 MMS-a...stoga,čuvajte kune...i da,na "prepaidu" sam,a u Austriji sam imao mrežu A1...
= Citat =:
Poslao: ficho
Nije bas svaki dan, ali nije ni jednom tijedno, nego skoro svaki dan i to vise od jednog.
Nažalost, isto kao kod Eminema-svi imaju simpu!!! :wall:
ja sam do sad imao 3 MMS telefona i ukupno sam poslao jedno 5 MMS poruka od 3 na samsungu 1 na T610 i 1 na nokiji
Ma blago vama vi se zalite sta bi da nemate ni GPRS ni MMS i mozete samo nazvat i poslat poruku,ni to ne mozete za vrijeme praznika
Ali imamo i jedno i drugo- i koristimo prema potrebi i mogucnostima, a da nemamo izmislili bi! ;D
..mob imam oko 6mjeseci i poslao sam negde oko 40mms-ova..tu i tam uslikam neku curu i posaljem joj fotku..i sl.
Ja sam imao do sada nekoliko MMS telefona, ali sam sveukupno poslao nekih 10-ak MMS poruka. Većim dijelom kad je HT imao nekakav 50%-tni popust. Valjda će shvatit da je to još većini preskupo. A isto sam čuo da kad si netko aktivira MMS, taj mora prvi poslati nekome MMS da bi ubuduće mogao primati MMS poruke od drugih. Nisam najsigurniji, ali mislim da su mi to u Službi za korisnike rekli.
Da,na Cronetu.= Citat =:
Poslao: frish-KI
Ja sam imao do sada nekoliko MMS telefona, ali sam sveukupno poslao nekih 10-ak MMS poruka. Većim dijelom kad je HT imao nekakav 50%-tni popust. Valjda će shvatit da je to još većini preskupo. A isto sam čuo da kad si netko aktivira MMS, taj mora prvi poslati nekome MMS da bi ubuduće mogao primati MMS poruke od drugih. Nisam najsigurniji, ali mislim da su mi to u Službi za korisnike rekli.
ma ja imam MMS telefon već 5 mjeseca i poslao sam otprilike 10 - 15 MMS-a :mega:
ja imam mms telefon 2 mjeseca i nisam još ni aktivirao mms. netreba mi.